_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...
No niesłychane !!! :shock: Piotrpl na swoim forum :shock: To niepowtarzalne !!! :shock:
Zgadzam się z Ado`o - wrzucajcie coś niepowtarzalnego, jedynego w swoim rodzaju !!! A nie - Piotrpl na forum i już to w archiwum jest
-A tu (coś o mnie ) user przychodzi i nagle staje się w TOP 10 postów na forum XD
PS. Admini - post Kuby do usunięcia XD
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę.
Fargel
Wysłany: 02-11-08, 18:33
Myślałem że nikt nie pobije rekordu 78 userów w ciągu 24h a tu proszę w ciągu 24h wszedło aż 83 userów
Sorka, ale co to za spam? Czegoś takiego jeszcze nie widziałem :shock:!
Szanowni państwo, prosto z off-topicu naszego forum prezentuję...
SPAM OBCOJęZYCZNY!
No coś takiego XD.
A tak nawiasem mówiąc - Admini/Ado'o zróbcie coś z tym!
EDIT: MM, ale mi chodzi o to, że to jest spam OBCOJęZYCZNY + dziwaczny, zwykły spam jest po Polsku...
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."