Taka ciekawostka, na którą natknąłem się jakiś czas temu. Właściwie, dwie ciekawostki
Otóż w dziale Regulamin i Biografia forum, mamy temat KSIĘGA GOTHICKOMIKSY.
Napisane jest, że autor tematu to Papcio. Patrząc nieco bardziej w prawo widać, że ostatnim postem w tym temacie jest post Dartama, a przecież temat ma 0 odpowiedzi. Wchodząc do tematu widzimy owy post Dartama. Skąd więc napis, że autor to Papcio?
Coś podobnego do powyższego widnieje w dziale Porady.
Autorem tematu Drobne tricki, rzekomo, jest Bergmanis. Jednakże, wchodząc do tematu, widzimy coś takiego:
Berengar nigdy nie miał nicku Bergmanis, który jest zupełnie innym userem.
Wiem na pewno, że to nie był żart, tylko MM pomylił subfora (zapowiedzi z zapowiedziami PCH). Wcześniej temat wylądował w śmietniku, bo nie zauważył że to był żart i myślał że komiks upadł. XD
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
1. Jako, że w edytowanym poście nie chce działać HTML (a zrobiłem bardziej przejrzystą wersje księgi) musiałem odpowiedzieć w tym temacie a potem usunąłem pierwszy post Papcia i tak to wyszło.
2. Dwa oddzielne tematy zostały połączone w jeden i tak jakoś wyszło.
To ostrzeżenie od samego Pu... Eee...Edwarda. XD
Kilka ważnych osobistości odwiedziło mój profil:
Tak niby po usunięciu konta ostrzeżenie zniknęło, ale w profilu warn został.
A tutaj zdjęcie od pana Garrador'a, który nie mógł wejść na forum. XD Przy okazji zobaczcie z kim pisał. Jestem pewien, że kilka osób będzie zazdrosnych.
Papcio i jego ciężka praca w PA. Z powodu prędkości internetu pewnie nie nadążał za wszystkim. XD
A tutaj dowód na to co mówiłem przy poprzednim screenie. XD
Na koniec zostawiłem najlepsze zdjęcie. Oto pan Edward. XD
Ja głupi screenów mojemu multikontu, Czartowi, Kraksie, pewnemu tematu, którego nazwa nie powinna wyjść poza kącik moderatorów (nie powiem jaki ) i kilku innym sprawom.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Sam Visor mówił, że pierwszy raz został wyprzedzony, gdy czekał na północ. Zapomniałem dodać. A co pamiętnego ? To że przez (nie chce skłamać) może od dwóch tygodni był ciągle pierwszy i JA go wyprzedziłem (pierwszy, tylko teraz nie jedyny).
W zasadzie ma to związek z tym durnym błędem, ale moim zdaniem warte uwiecznienia
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
O, to nawet całkiem dobrze, że (jednak mam nadzieję, że to chwilowe) korzystać z Karczmy, bo jest strasznie opóźniona, mogę jedynie poprzez Archiwum. A że jakimś cudem mi się przypomniało o Twej, Dartamie, deklaracji odnośnie uchwycenia rekordu, co zbiegło się z niezłym wynikiem 'Wiadomości z ostatnich 24h' w owym Archiwum, oto nowy rekord.
Ta liczba stale rośnie, dzisiaj Shoutbox wyjątkowo rozgadany!