Wklejajcie tu screeny z naszego forum, zabawne, wyjątkowe, upamiętniające wspaniałe chwile .....w sumie wszystko co jest na forum dziwne, niepowtarzalne i etc........
Zróbmy album rodzinnych fotek forumowych
Ja wygrzebałem takie coś:
Historia nicku Wagnera:
Obecne wpływowe rangi na forum i nie tylko:
Nasz rekord obecności na forum:
Odwaga Bercika XD:
Kastet i nabijanie postów w dziale Piotra:
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/abdefd28b05e8e77.html]
[/URL]
Oto dowód kto czuwa na naszym forum XD:
To na razie tyle teraz liczę, że wy coś poszukacie, ale ja też się postaram coś jeszcze znaleść.
No dobra...jak już temat powstał to i zamieszczę tu jeden Archiwalny screen:
Kiedy to pół forum huczało że mam moda XD. Zwłaszcza Pan CJ się rzucał i krzyczał, ale nikt nawet nie pomyślał żeby sprawdzić który dział moderuję. A moderowałem tajny dział z obradami na konkurs wiosenny. No cóż takie miłe wspomnienie z forum . A oto i screen...
Akurat tego dnia była cała ława Adminstracyjna oraz Moderatorksa.
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Firewolf, to jest na pewno ,,Mogę ci dać roczny zapas bananów, o ile zmiensz swoją decyzję". Nie trzeba nic przybliżać. Wystarczy, że pójdziesz do tego tematu i zobaczysz, że normalnie widać. Wystarczy się przypatrzeć i nie trzeba żadnej lupy XD
Aha, Bartek120: Ja nie nabijałem postów, tylko oceniałem komiksy XD Wszystkie przeczytałem i oceniłem, tak samo zrobiłem u Dartama, Papcia XD
Ja też dam:
Wierny kolega z ciekawym nickiem XD
Zenoś i wzystko jasne XD Bez kitu, niektórzy już nie mają pomysłów na nick, na avek, no i na komentarz... XD
Serdecznie gratuluję Papciu. Na pewno to będzie miłe wspomnienie. Jakby co to się nie podlizuję tylko cieszę, że jakiś porządny człowiek weźmie się do roboty:
Przyjrzyjcie się Kolorowi nicku i grafiką rangi XD
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Mamy na forum Evampire Jednego z kolesi tworzącego Gothic Multi Player XD