Taak. Ten projekt powstał w moich myślach ostatni w czwartek. W ten sam dzień założyłem pierwsze forum encyklopedyczne - prócz jak na razie dwóch osób, reszta uznała to za dobry pomysł. Zresztą, moderatorzy także. Później Malbert zaproponował, że zrobi GKpedie na silniku Wikia.
W sobotę wystartowała, w ten sam dzień upadła - po artykułach CJ typu "wytrysk" każdy przyznał, że lepsze było by łatwo moderowane forum - Malbert się i za to zabrał.
DZIŚ ukończyliśmy ver. 2.0! Zmiany jeśli chodzi o pierwszą część są niewielkie. Po pierwsze, zamiast działów A,B,C itp. doszły kategorie artykułów ( Komiksy, działy, wydarzenia etc. ) poza tym zmienił się lekko silnik.
A więc ZAPRASZAM! Każdy chyba wie, jak działa taka encyklopedia. Czekamy na artykuły... i sami je tworzymy.
PS. Na razie SB nie ma, ale Malbert ma zamiar niedługo je zainstalować.
Jeszcze jeden szkopulik. Dopóki nie ma SB (które zainstaluję, ale to nie ot tak, phpBB3 pod względem instalacji pluginów jest do dupy) niech piszą tu także ci, którzy byli Encyklopedystami na starej stronie. Bo ustawienia są takie, że tylko grupa Encyklopedyści może dodawać hasła, a userzy tylko je czytać
W miarę szybko je podawajcie, bo na razie nie umiem do końca uporać się z nowym enginem i tylko ja mam uprawnienia żeby nadawać innym grupy, dlatego piszcie tutaj, żebym nikogo nie omieszkał dodać.
Te osoby które napisały już pododawałem. Kenits - chodziło mi o osoby, które są również zarejestrowane na nowym EGK, najpierw załóż sobie konto a potem o tym pisz...
Nie chcę się wtrącać, ale tworzący EGK, chyba mieli jednak trochę słomiany zapał i jak projekt powstał tak i upadł. Radzę zdecydować czy macie zamiar jeszcze próbować to ruszyć czy też nie. Jeśli nie, najlepszym wyjściem byłoby zamknięcie forum.
Nie chcę się wtrącać, ale tworzący EGK, chyba mieli jednak trochę słomiany zapał i jak projekt powstał tak i upadł. Radzę zdecydować czy macie zamiar jeszcze próbować to ruszyć czy też nie. Jeśli nie, najlepszym wyjściem byłoby zamknięcie forum.
Też się tego obawiam. Tak więc, encyklopedyści do piór!
Ja osobiście staram się trochę pisać, ale co? Sam jeden mam pracować? Do roboty!
GK to ważna strona, więc powinna mieć swoisty przewodnik: EGK. Tak więc proszę w imieniu sam nie wiem czyim (EGK chyba...) rejestrujcie się i twórzcie. Rozbudowujmy EGK by nowi poznali historię forum itd.
Powiedz to ludziom, którzy wolą pisać "Hahaha CJ ma 3 warna musi być miły XDXDXDXDXD" na SB niż chociażby napisać coś na encyklopedii.
Oczywiście spróbuję to jakoś uaktywnić.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!