Wysłany: 10-11-08, 18:04 Gothic Taverna - ogłoszenie dla Komiksiarzy
Witam. Chcę ogłosić że jest okazja dla komiksiarzy, którzy chcą się pochwalić swoimi umiejętnościami Forum ,,Gothic Taverna" organizuje wkrótce biuletyn dotyczący twórczości fanowskiej i jest zainteresowany komiksami związanymi z Gothic'iem.
Termin nie jest jeszcze znany, ale osoby pracujące w Gothic.gram.pl ustaliły że skontaktują się ze mną w celu przeprowadzenia wywiadu, oraz obejrzenia prac, które zostaną wystawione na numer grudniowy. Nasze forum będzie również uwzględnione w biuletynie.
Dlatego mówię jeszcze raz, że osoby które chcą pokazać swoje prace Gothic Tavern teraz mają bardzo dobrą okazję Komiks może być o czymkolwiek, byleby był zrobiony w Gothicu. Również plusy będą Macie czas do Grudnia
Osoby zainteresowane proszę aby swoje prace przysyłały do mnie, które następnie zostaną wybrane na pokazanie ich w dniu otwarcia ,, Grudniowej twórczości Fanowskiej"
Mogą być nawet komiksy, które już dawno mam zrobione? Chciałbym moje Monstrum zaprezentować . Myślę, że nie będziesz miał nic przeciwko, ale dla pewności...
Mogą być nawet komiksy, które już dawno mam zrobione? Chciałbym moje Monstrum zaprezentować . Myślę, że nie będziesz miał nic przeciwko, ale dla pewności...
Sorry ze się wpierniczam, ale żeby ułatwić prace Piotrowi pasowałby od razu zamieścić link z komiksem.
Dobra to w takim razie zgłaszam mojego Francesa i Clina do konkursu.
Jestem z Tawerny Gothic i tak jak mówił Piotr potrzebujemy komiksów, któe jeszcze nigdzie nie były prezentowane. Potrzebujemy swoistych execlusive'wów. Zamieszczanie waszych prac na jednym z największych serwisów o Gothiu w Polse pozwoli nie tylko spopularyzować to forum, lecz macie jedyną w swoim rodzaju okazję na pokazanie swoich umiejętności polskiej społeczności gothicowej. W grudniowym biuletynie, który jak już wspominano będzie poswięcony twórczości fanowskiej znajdzie się wywaid z wqaszym adminem, lecz kto wie, może również ktoś z was załapie się do biuletynu, pożyjemy zobaczymy. To wszystko, w razie pytań, prosze pytać
eh skoro nigdzie nie były prezentowane to znaczy ze nigdzie poza GK czy na GK też nie?? lub nowe na GK??
Nawet na tym forum nie mogły być zaprezentowane.
Cytat:
W takim razie dwa pytania: Czy to muszą być całkowicie nowe komiksy? Takie których niema na GK? I drugie pytanie: do kiedy składanie prac?
tak, dobrze by było gdyby prace były nowe. Co do drugiego pytania, to komiksy potrzebne są do numeru grudniowego, więc tak powiedzmy do początka grudnia chciałbym wasze dzieła mieć.
[quote]Kurcze blade...Mam to samo pytanie co Kael i jeszcze czy komiks musi być w całości?[quote]
Na kaelowe pytanie odpowiedziałem, a to czy musi być w całości. No cóż, dobrze by było. ;]
Druga sprawa, widziałem tutaj komiks "Istota", był on już publikowany bodajże na Tawernie Gothic, więc ta i inne prace, które śwait już widział są "zdyskwalifikowane". Kolejna rzecz, jeśli uważacie, że wasz nick na końcu komisku to za mało, to dajcie swoje propozycje jak was uhonorować za pracę dla naszego serwisu. W miarę naszych możliwości postaramy się pomóc.
No dobra mam dla was specjalną historie i od jutra będę ją tworzył.
Tylko że jak już to mają być te nowe komiksy dla waszego portalu, to nie wiem czy nie lepiej było by wysyłać te prace komiksowe na PW do Piotra lub do ciebie Serail. ?eby inni z GK nie poczytali se przed premierą tej waszej gazetki czy gdzie wy tam to dajecie XD. Przynajmniej ja bym tak wolał zrobić
Cholera nie zmieszczę się chyba w czasie z moim komiksem. Do czwartku zrobię screeny do soboty muszę wszystkie screeny skleić i napisać co zajmie mi około 5 do 8 godzin, jeśli mi się nie uda to dam im tylko część komiksu a resztę zobaczą później na GK XD komiks będzie miał około 200-300 screenów XD
Ale na jego temat psssssss
Ostatnio zmieniony przez Kael'thas 26-11-08, 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Można wiedzieć ile jest jeszcze czasu na oddanie prac? Nie mogłem nic zrobić bo niedawno miałem awarię kompa ale jeśli jest jeszcze z tydzień czy dwa czasu to dam rade
Dobrze moi kochani artyści. ;]
Jest już prawie połowa grudnia, więc miło by było, gdybyście już nadsyłali powoli te swoje komiksy.
Powtórnie podaję swój mail: serail@tlen.pl
jakby co to to mój kontakt komunikatorowy:
gg- 5488507
tlen- serail
Mam małą prośbę, mógłby czas oddawania prac być do świąt Tak 22,23 grudnia Złapałem wenę i wymysliłem krótką fabułę Jak dostane czas to się wyrobię (powinienem), więc jeszcze raz bardzo proszę
No i co? Wyszedł nowy numer biuletynu (z trzy miesięczną obsuwą i nic. ?adnych komiksów... No i co??? Robić komiksy, wysyłać i czekać na numer o komiksach?