1. A czy można wysłać więcej niż jedną pracę ?
2. Czy praca może być humorystyczna ?
Chociaż nie pisze to w zasadach, ale zawsze warto pytać
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Czy przesunięcie terminu chociaż o dwa dni nie wchodzi w rachubę?
Żeby nie pomyślano, że jestem leniem: w pierwszym terminie nie pozwalały mi na ukończenie komiksu problemy techniczne. Potem złapałem anginę ropną i dopiero przedwczoraj mogłem wznowic prace.
Oczywiście wyrobić się mogę, ale chociażby 24 godziny dałyby mi nieco wiecej czasu na dopieszczenie komiksu.
O tuż można przedłużyć do jutra... Miałem problemy bo karta się spaliła i nie mogłem dorobić ostatnich screenów Oczywiście wyrobiłbym się do północy ale wszystko by było na szybko
Panowie admini ( ), mi co prawda jest trochę głupio prosić po raz kolejny o przesunięcie terminu, ale cóż, praktycznie wszystkie screeny mam zrobione, ale muszę jeszcze zrobić arkusze i byłoby by świetnie jakby ternim został przesunięty na 19 czerwca. Z góry dziękuje.
Dobra, podpisuję się, to co napisał mój kochany brat . Potrzebuję nawet dwóch dni, aby skończyć.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Jako szósta osoba chciałbym się podpisać pod prośbą o przesunięcie terminu, chociaż pewnie jako nowy nie mam wiele do gadania, ale zawsze to 1 osoba więcej za
Kurna! Prawda jest taka że zamiast grać 5 godzin dziennie w fife, albo w jakieś inne metiny to spokojnie można w 2, 3 godziny komiks zlepić! Mamy zgłoszone 2 prace, więc jest z czego wybierać. Dlatego termin przesuwam na środę do godziny 0.00. Komu zależy ten się wyrobi.
A ja już wysłałem drodzy panowie. Mam nadzieję że się wyrobicie w te dwa dni
-------
Aha, bo bym zapomniał. Może zamiast zwyczajowego "suchego" podawania wyników tym razem wyniki zostaną ogłoszone w komiksie? W końcu to forum komiksowe...
I propozycja druga. Taka by niezależnie od sposobu podania wyników członkowie jury skomentowali w skrócie komiks w tym samym poście co podano wyniki.
No cóż... Ja też już wysłałem, więc pozostaje mi czekać.
A żeby nie było, że SPAMuję:
Co do pierwszej propozycji MattiR'a jestem bezstronny. Osobiście pasuje mi i normalnie, i w sposób komiksowy...
Co do drugiej - jestem absolutnie za!
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Poza tym mam pytanie (spokojnie, nie chcę prosić o przedłużenie. Panowie admini, odłóżcie te noże ): Czy komiks może być częścią większej całości? Np. pierwszą częścią jakiegoś cyklu? Fabuła byłaby taka, jak podana, psychiatryk by był itd. ale np. na ucieczce by się skończyło. Czy taki patent może być? Inaczej się nie wyrobię.
Jak rozumiem, chcesz dać do konkursu komiks bez zakończenia, tylko taką część? Proszę bardzo, możesz dać. Tylko że to zmniejszy twoje szanse na wygraną.
No mniej więcej. Ale biega o to, że to będzie jak w książce pierwszy tom. Z początkiem i zakończeniem, ale to nie będzie koniec całego cyklu. Takie rzeczy mogą być, tak? Dziękuję.
Nieco źle cię zrozumiałem, myślałem że chodzi ci o coś w stylu rozdziału, a jeśli chodzi o coś jak tom, to zmienia postać rzeczy. Tom może być jak najbardziej - Pumo
Po przeczytaniu komiksów i wybraniu zwycięzców przez jury, nastał czas na podanie wyników. W konkursie wzięło łącznie 9 osób jednak tylko trojga zostanie uhonorowana za najlepszy komiks. Wybór prawdę mówiąc był trudny do podjęcia, zostało zgłoszonych wiele dobrych prac, każda miała swój urok i swój klimat, jednak właśnie to tylko trzy okazały się najlepsze.
Nagroda: medal (pt. "Zajęcie 3 miejsca w konkursie komiksowym 2010") + usunięcie posiadanych ostrzeżeń (w przypadku posiadania jakowych) + brązowy kolor nicku na okres miesiąca
Nagroda: medal (pt. "Zajęcie 2 miejsca w konkursie komiksowym 2010") + usunięcie posiadanych ostrzeżeń (w przypadku posiadania jakowych) + srebrny kolor nicku na okres miesiąca
Nagroda: medal (pt. "Zajęcie 1 miejsca w konkursie komiksowym 2010") + usunięcie posiadanych ostrzeżeń (w przypadku posiadania jakowych) + złoty kolor nicku na okres miesiąca + Gra PC
GRATULUJEMY!!
Dziękujemy wszystkim za uczestnictwo, gratulujemy zwycięzcom i zachęcamy do udziału w następnych konkursach.