Witam wszystkich Użytkowników, Moderatorów, VIP-ów i Adminów Zanim zacznę opisywać o co chcę zaapelować, chciałem oficjalnie wszystkich przeprosić. Wiem że ostatnio w ogóle nie zachowuję się tak jak dawniej. Prawie w ogóle mnie nie ma, nie robię komiksów itp. Wiem że wielu z was myśli że olałem to forum. Za swoje zachowanie bardzo przepraszam i chcę powiedzieć że nie zapomniałem o forum. Nie zamierzam go porzucać, zapominać o was ani wcale NIE porzuciłem komiksów. Nadal zamierzam je robić. Po prostu moje życie trochę się zmieniło po ostatnich urodzinach. Doszło sporo nowości i po prostu mam bardzo mało czasu na opiekowanie się forum, dlatego liczę na pomoc adminów, modów a nawet userów Staram się zrobić wszystko aby odzyskać dawny stan, gdy robiłem komiks za komiksem i prawie cały czas byłem na forum. Obiecuję że tego forum nie porzucę.
Chciałem również zaapelować do każdego. Każdy z nas chciałby aby forum było przyjemne. Ci z was którzy są z nami od samego początku pamiętają te piękne czasy, gdy każdy tutaj był do siebie przyjaźnie nastawiony. Jak ktoś z was się kłóci z kimś to nie ma potem myśli- ,,czy to naprawdę było potrzebne"? Ja zawsze takie mam. Wprowadzałem też ostatnio trochę surowych punktów. Możecie mi wierzyć że z całej siły brzydzę się takich działań, ale nie mogę nie reagować, gdy tak trzeba. Nawet jak komuś daję ostrzeżenie to z bólem, bo ja chcę z całym forum żyć w przyjaźni. To forum jest jak nasze wspólne państwo. My je tworzymy i jak będziemy razem to nikt nam nie zagrozi. Pokażmy innym że jesteśmy solidarni i nadal tak jak kiedyś wspólnie róbmy i czytajmy komiksy. Ja też zamierzam powrócić do pracy.
Pozdrawiam całe forum i liczę że ktoś weźmie sobie ten artykuł do serca