Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Dartam
22-06-10, 11:34
Mój Apel do całego Forum
Autor Wiadomość
Piotr_PL 

Monet: 9
Medale: 7

Wysłany: 21-08-08, 19:15   Mój Apel do całego Forum  

Witam wszystkich Użytkowników, Moderatorów, VIP-ów i Adminów ;) Zanim zacznę opisywać o co chcę zaapelować, chciałem oficjalnie wszystkich przeprosić. Wiem że ostatnio w ogóle nie zachowuję się tak jak dawniej. Prawie w ogóle mnie nie ma, nie robię komiksów itp. Wiem że wielu z was myśli że olałem to forum. Za swoje zachowanie bardzo przepraszam i chcę powiedzieć że nie zapomniałem o forum. Nie zamierzam go porzucać, zapominać o was ani wcale NIE porzuciłem komiksów. Nadal zamierzam je robić. Po prostu moje życie trochę się zmieniło po ostatnich urodzinach. Doszło sporo nowości i po prostu mam bardzo mało czasu na opiekowanie się forum, dlatego liczę na pomoc adminów, modów a nawet userów ;) Staram się zrobić wszystko aby odzyskać dawny stan, gdy robiłem komiks za komiksem i prawie cały czas byłem na forum. Obiecuję że tego forum nie porzucę.
Chciałem również zaapelować do każdego. Każdy z nas chciałby aby forum było przyjemne. Ci z was którzy są z nami od samego początku pamiętają te piękne czasy, gdy każdy tutaj był do siebie przyjaźnie nastawiony. Jak ktoś z was się kłóci z kimś to nie ma potem myśli- ,,czy to naprawdę było potrzebne"? Ja zawsze takie mam. Wprowadzałem też ostatnio trochę surowych punktów. Możecie mi wierzyć że z całej siły brzydzę się takich działań, ale nie mogę nie reagować, gdy tak trzeba. Nawet jak komuś daję ostrzeżenie to z bólem, bo ja chcę z całym forum żyć w przyjaźni. To forum jest jak nasze wspólne państwo. My je tworzymy i jak będziemy razem to nikt nam nie zagrozi. Pokażmy innym że jesteśmy solidarni i nadal tak jak kiedyś wspólnie róbmy i czytajmy komiksy. Ja też zamierzam powrócić do pracy.

Pozdrawiam całe forum i liczę że ktoś weźmie sobie ten artykuł do serca ;)

Wrath of the Lich King

Daj monetę autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi