Ciota o nicku Mnich_PL to mój kumpel i czasem przypełznie żeby zaspamować na SB
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
A więc ja do adminów. Zapomniałem jak się nazywa moje konto więc sobie zrobiłem nowe "Berg" lecz tam zobaczyłem ze to jednak bergmanis poprzez zapomniałem hgaslo wyłapałem sobie i na tym siedze więc proszę o usunięcie konta Berg bez warnów bo to naprawdę tylko dlatego by być z wami
Dobra przyznaję się. Pumo to odkrył i wygadał całemu forum więc mówię oficjalnie. Pan mister Biały Knur to mój brat. I żeby nie było że ja jeste jego bratem - on ma być moim! XD
Dobra. User Jeżej, jak już wiele razy mówiłem, jest moim młodszym bratem. To że nie wchodzi nie znaczy że go nie ma, więc po prostu wolę napisać teraz.
Puma [Usunięty]
Wysłany: 04-04-09, 22:35
No więc ja jestem dawny Karlos, u mnie pisał i zakładał konto, mój kumpel z bloków Dartagnan(ten pokręcony nick) i nie chce żebyście myśleli że to moje konto.
Paleke to mój kumpel , w domu neta nie ma bo mamusia nie zaplacila i teraz czesto przylazi do mnie , ale juz nie moze pisać bo moderatorzy zablokowali mu możliwośc pisania!!
Jak coś, to mówię, że nie mam multikonta. Czasami pomagam użytkownikowi Wojtaszak, bo on sam niezbyt radzi sobie z zarządaniem kontem na forach internetowych, więc niech się administrator/moderator itd. nie zdziwi, jeżeli czasami będę wchodził na jego konto i pomagał (zmiana avatara, podpisu, edycja profilu, zmiana hasła ).
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, Ty jesteś jednym z nich"