Wysłany: 17-10-08, 06:08 Nasza strona w mediach (gazecie)!!!!
Nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc napiszę tu. Jeżeli źle, to przepraszam.
Jakiś czas temu, wysłałem do redakcji jednej z gazet o grach informację o naszej stronie. I o to jest! Tak, jeżeli mi nie wierzycie, zajrzyjcie do najnowszego Play'a! Jest nawet zdjęcie komiksu Dartama :"Frances i Clin"
Sorry, że tak krótko, ale na prawdę się cieszę z tego, że list został zamieszczony w gazecie i po prostu nie wiem co jeszcze napisać.
Widzę jakaś nowość. Świetna robota Reseken. Może powinniśmy ją poszerzyć na większą skale? Przynajmniej dzięki tobie, zainteresowani "twórczością Gothic'a" zajrzą na nasze forum. Naprawdę w imieniu administracji dziękujemy Ci, że pamiętałeś o tym forum.
Reklama na pewno byłaby większa, gdybyśmy byli na płatnym serwerze.
Jeśli na większą skalę to najlepiej do telewizji (Hyper albo gram.tv). Może również spróbować do innych czasopism np. do CD-Action (które kupuje). Najlepiej niech się zgłosi każdy co czyta jakieś pismo o grach i może zacząć podbijać świat XD XD XD .
KŚ Gry nie zamieszczają takich listów, więc gazeta odpada. W sumie w ostatnim piśmie nie było strony z listami, więc raczej odpada. Do CD-Action napisał Pumo. Więc wszystko załatwione.
Heh. Wygląda to nieźle Dzięki Reseken. Z pewnością załatwiłeś kilku użytkowników Jeśli jeszcze list od Pumy się w CDA ukaże, to będzie jeszcze śmieszniej XD
PS. Dzięki Kastet za skan
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Płatny serwer?? Powiedzcie ile to kosztuje Mogę narazie wysyłać SMS'y, mam dwa telefony z niezłym stanem ale ten serwer to tylko jeśli forum będzie wyglądało tak samo Jak coś to piszcie
Nie zbiegać z Tematu! - Papcio
Edit:
Nie wypowiedziałem się o liście, no spoko pomysł Jeszcze inne gazety, i będziemy najsławniejszym forum
-Widzicie pogrubiony tekst pod listem Resekena ?
,,Kaliber Śledzia to to nie jest", ,,Na razie Śledziu może spać spokojnie".
Zdaje mi się, że sugeruje, że komiksy Śledzia są lepsze x]
Nie, to przecież odpowiedź Swetera, czy kto tam teraz na pytania odpowiada ;P I to oni sugerują, że NASZE KOMIKSY NIE RÓWNAJ! się z ICH komiksami! Kpina jakaś
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Ciekos... Teraz już przeginasz. TVN? Przyjaciółka??? Zaraz ktoś wyskoczy z jakimś plejbojem i zamkną nas wszystkich. Przestańmy więc spamować i cieszmy się... ale na SB!
PS. CD-A i Play to są CZASOPISMA,jak uczy nas profesor Smuggler, a nie gazety ...
no brawo! moze niedlugo zapukają do moich drzwi panowie z telewizji "czy jest pan userem GK?" XD
miejmy nadzieję ze to nie koniec
Nie no zerox Rozbiłeś mnie XD O lOl, juz se to wyobrażam, całe TVN z nami bedzie chciało Wywiad na żywo zrobić XD
Reseken, ostra robota, ze tak powiem, świetnie. Tak trzymać!
Tylko szkoda, że w UK nie ma Playa, i se nie przeczytam... a bym chciał... (niech ktos moze zrobi zdjecie czasopisma i strony(bo chce widzec to, ze jest) a nei tylko treść
No, ja napisałem do clicka W każdym razie to lepsze niż przyjaciółka Nie czytałem to kiedyś i chyba umieszczają takie listy... ale cóż, nie zaszkodzi spróbować