Trochę późno to mówię, ale mimo to powiem. Dłuższy czas mnie na forum nie będzie. Mimo że są ferie itp. to mam sporo obowiązków, no i nadal chodzę do pracy W każdym razie nie martwcie się Nie umarłem XD Po prostu nie będzie mnie dłuższy czas Słuchać mi tu Wagnera XD Pozdrawiam
Niestety, ale odchodzę z forum na dobre, powód? załamany klimat forum, nie to, co kiedyś, po prostu jest już bardzo nie miła atmosfera, przykro mi, tak się zrobiło, proszę o usunięcie mi rangi V.I.P (i tak nic ona nie daje ) i usunięcie mojego działu, dziękuję i pozdrawiam.
Chciałbym powiedzieć, że nie będzie mnie na forum przez dłuższy czas, 3-5 tygodni Czasem może wpadnę, jak czegoś będę szukał Niestety nie wyrabiam ze wszystkim i muszę ograniczyć wszystkiego po trochu A poza tym zbliżają się ferie i mam już na nie plany (m.in. komiksowe ) . Do zobaczenia wszystkim, ujrzycie mnie jeszcze na pewno
Ps. To że mnie ujrzycie to nie w dosłownym znaczeniu kiepy XD Bez obrazy oczywiście
Też muszę się tu wypowiedzieć, teraz jestem nieco rzadziej na forum z powodu dość ostrego zapierdzielu w szkole + sprawy osobiste + mój czas wolny, który czasem mam ochotę spędzić gdzieś indziej niż na forum. Więc nie oblegać mojego PW w sprawach Quizów . Znaczy piszcie, ale czasem może się zdarzyć sytuacja że nie odpiszę bo dostanę 5 PW na raz i totalnie głupieje, więc proszę o wyrozumiałość . Wydaje mi się że sytuacja do maja powinna być już opanowana .
PS. W weekendy zazwyczaj mam czas, więc to najlepszy moment żeby się spytać o pozwolenie apropos jakiegoś Quizu.
PS.2 UWAGA! Proszę o wysłanie mi linków na PW do waszych skończynoych komiksów, których nie umieściłem jeszcze w Księdze Komiksów! Ostatnio nie czytam komiksów więc niestety nie wiem które są skończone, a które też nie.
Ogłaszam, że całkowicie odchodzę z forum GK. Wiem, że tak szybko, bo jestem tylko 4 miesiące, ale musiałem z tego zrezygnować. Powód, siedzenie na tym forum zabierało mi dużo czasu i przez to nie odrabiałem lekcji i się nie uczyłem. Moje oceny spadły i byłem w materiale do tyłu względem klasy. Innym powodem odejścia z forum, jest że trochę się denerwowałem. Np. Miałem mało czasu, a komiks nie chciał mi się wczytać lub nie zdążałem z odpowiedzeniu zagadki w off topic. Albo nie mogłem wytrzymywać z kilkoma ludźmi. Nawet miałem już taki odruch, jak włączałem internet, to zawsze wchodziłem na forum GK, nawet gdy tego nie chciałem lub Gothic'a zamiast innej gry. A co do samego forum. Atmosfera fajna, zawsze lubiłem czytać wasze komiksy i MK. Te dobre i te złe, gdyż te dobre, po prostu, były dobre, a te złe miały cząstkę tego czegoś, co były nawet warte uwagi. Fajne też były zabawy, ale jak napisałem, trochę mnie stresowały. Niestety, wszystko co ma początek, ma swój koniec, czasami długi, czasami krótki, ale w tym przydatku bardzo krótki. Gdybym był o trzy lata młodszy, to raczej bym nie myślał o odchodzeniu, ale jak mam prawie 18 lat i niedługo matura, to musiałem zrezygnować z wielu rzeczy. Przestane też robić komiksy, a dwie niedokończone prace, zostają zawieszone (Patrick - taki sobie komiks oraz Posłaniec - miał być to mój wielki hit, gdyby nie ten brak czasu). I jeszcze Uniwersytet Alibaba. Miałem robić film, ale też musiałem zrezygnować. Wynika z tego, że zamykam też forum UA. Fajnie z wami było, ale się skończyło. A tak poza tym, życzę wam samych sukcesów.
Z Pozdrowieniami
Generał
EDIT
JOKE. Oczywiście, że wróciłem.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ostatnio zmieniony przez Generał 06-07-09, 08:24, w całości zmieniany 2 razy
Przez jakiś czas będę wchodził na forum żadziej. W związku z tym, że jest teraz pora na wyciąganie ocen końcoworocznych, mam lekki zapierdzielik. Pozatym do tego dochodzą pewne sprawy, no prawie ze 'zawodowe' Więc w razie czego to zwalajcie wszystko na barki Dartama
pozdr
Dobra, wyjeżdżam na wycieczkę Wrócę w sobotę, ale raczej nie będzie mi się chciało wejść na forum... Czyli będziecie mieli spokój na tydzień
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Ja także się zmywam do piątku 29 maja. Po prostu wyjeżdżam na wycieczkę do Włoch Jeżeli w hotelu będzie WiFi to an forum będe, jeśli nie, to będziecie za mną tęsknić. Pzdr
Kochani Userzy, drodzy koledzy Moderatorzy i szanowni Admini. Wyjeżdżam i przez 10 dni mnie nie będzie. Dziękuję za uwagę. Papa. I mam nadzieję że nikt mi po cichu nie życzy mi żebym utopił się w morzu czy coś w tym stylu.
Od najbliższej soboty, przez tydzień mnie nie będzie... Powód ? Wyjazd na wakacje. Mam laptopa, a w miejscowości do której wyjeżdżam jest strefa wolnego internetu, ale niczego nie obiecuje...
Nie będzie mnie na forum przez dłuższy czas.Nie z powodu wyjazdu,a zepsucia kompa .
PS. Piszę z kompa kolegi
EDIT:Komp został naprawiony przez informatyka z pracy ojca.Już jestem z powrotem
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Cóż... I ja wyjeżdżam. Jutro. Na jakieś szesnaście dni, do połowy lipca. Na internet nie ma żadnych szans. Trzymajcie się i niech Pustka będzie z wami (wybacz, Kael XD).
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Ja teraz będę wchodził znacznie rzadziej na forum z oczywistego powodu - wakacje. Wpływają na to wszelkie wyjazdy, oraz czas, który chciałbym spędzić inaczej niż siedząc przy komputerze.
Hej, hej, hej Przychodzi czasem taki czas, kiedy sie trzeba rozstać Ja wyjeżdżam dzisiaj, odezwę się w sierpniu, ale nie wiem dokładnie kiedy Nie przysyłajcie PW o tym, jak będziecie tęsknić, do zobaczenia!