Już prawie połowa wakacji, więc trzeba coś pokorzystać z tego A nie siedzieć przed kompem 36h na dobę ( XD ), może czasem się pokażę, ale nie liczcie na to Najprawdopodobniej, zacznę częściej wchodzić na forum od 1 września I może wrócę z jakimś komiksem
Tak wiec moje wakacje się zaczeły wyjezdzam do polski, jak dojade dam znać (pewnie 31'go) bo jade samochodem (jak zwykle..ehhh...) Pozniej moze mnie prawie na forum nie byc bo naprawde nie mam zamiaru siedziec przed kompem.
Nie będzie mnie kilka dni.Może kilkanaście Powód...jadę do cioci I nie życzcie mi spadnięcia z drugiego piętra tego apartamentu Może uda mi się wejść na neta cioci,a jak nie to na neta brata.Więc...do zobaczenia...NIE BĘDĘ TĘSKNIŁ ZA WAMI!
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Ach więc moi czcigodni (R), muszę wam powiedzieć, że nowe licuem, ludzie a zwłaszcza godziny lekcyjne nie pozwalają mi być na forum tak aktywnym jak bym chciał. Broń Boże nie wycofuję się z życia forumowego, ale nie zdziwcie się, jeśli np. parę dni z rzędu mnie nie będzie
Niestety, maturalna klasa, szkoła oddalona o 37 km od domu, dużo godzin lekcyjnych,(nawet soboty muszę jechać), powodują, że na forum będę tylko od czasu do czasu. Tym samym nie mam czasu na robienie zaplanowanych komiksów i filmów. Na feriach świątecznych i tych nieświątecznych oraz w niedzielę, spróbuję znaleść czas na GK i UA (jeśli ktoś będzie w nie wchodził). Ale dobrą wiadomością jest to, że po połowie maja, będę mieć wolny czas, aż do października .
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Eh, zawaliłem trochę z geografii (cała klasa miała 2 i 1 - ja dostałem tą lepszą ocenę) wiec koniec wchodzenia na internet w ciągu tygodnia. Do zobaczenia w weekend XD !
Nie będzie mnie jakiś tydzień, muszę sobie zrobić wolne od kontaktów z ludźmi. Nie ma to związku z forum, raczej coś grubszego. No, to tymczasem panowie
Nie będzie mnie...dwa może trzy dni.Jadę korzystać z ferii
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Przez okres niewiadomy, rzadko będę się logowac. Powód: mam zapchany tydzień od poniedziałku do soboty
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ta już wcześniej napiszę, w ferie, za pewne będę tylko wieczorami na forum, bardzo rzadko (może co drugi wieczór, albo wcale ), jadę do rodziny. Na całe ferie. Może w tym czasie komiks zrobię (u rodziny problem z netem je ).
Mnie nie będzie od piątku do końca ferii. Austria i narty
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Hm... i na mnie przyszedł czas Będę teraz wchodził rzadziej, albo w ogóle. Nie jest to spowodowane żadnym wydarzeniem związanym z forum. Doszedłem do wniosku, że muszę uporządkować najpierw sprawy w świecie realnym. Za jakiś czas powinienem być z powrotem częściej, ale póki co do zobaczenia
To sobie rzucę, że mnie przez weekend i połowę poniedziałku nie wyczekujcie, bo się nie pojawię, o. Jadę z dziewczyną na wieś i mimo posiadania laptopa chcę się odizolować od internetu na ten czas.
Pewnie każdy ma to w dupie, a NIEKTÓRZY będą obgadywać mnie za plecami (tak Visor, do ciebie mówię ), ale na długi weekend wyjeżdżam do rodziny w Gdańsku. Dostęp do neta będę miał, ale nie będę wchodził na fora. Wolę ten czas spędzić z rodziną.
Jutro jadę na wycieczkę czterodniową. Wrócę dopiero w piątek w nocy (o ile to już nie będzie sobota).
EDIT:// Nieaktualne. Wycieczka odwołana.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Do ok. 14 lipca będę na forum dość rzadko, z powodu konieczności pracowania po 10 godzin dziennie. 19 lipca wyjeżdżam na 2 tygodnie, a po powrocie być może pojadę pracować nad morze.
Pozdrowienia, timex550
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, Ty jesteś jednym z nich"