Wracajac tu, myslalem ze znow zaczne tworzyc komiksy, itd. Ale komiksy juz stracily "to cos", wiec znow odchodze. Ale na pocieszenie moge Wam powiedziec, ze moj braciszek (Simple Jan) ma tu konto, i bede mu czasami pomagal robic komiksy ;P
Zegnaj, GK.
_________________ #include <Komiksy.dll>
GLOBAL$Gotowiec[/color
[color=blue]IfBrainGetMsg=True Then $Gotowiec=FileCreate("$BrainGetMsg", "Komiks") Send($Gotowiec)toGothicKomiksy
Nie będzie mnie od 13 do (prawdopodobnie) 23 lipca. Wyjeżdżam nad morze z rodziną, bardzo możliwe że wrócę wcześniej, bo byczenie się na plaży przez 10 dni nie jest zbyt ciekawym zajęciem xd
Od dziś do 23 lipca nie ma mnie, lecę na wakacje na Majorkę, więc raczej nie wejdę w ogóle przez ten czas Zainteresowanych Wspólnym Komiksem przepraszam za zwłokę, mam już to prawie skończone i natychmiast po powrocie zrobię to do końca i wrzucę ; )
Od 24 lipca do 5 sierpnia (chyba) mnie nie będzie. Jadę do Grecji na wakacje.
Piszę już teraz, bo pewnie później zapomnę XD.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Od 17 lipca przez dwa tygodnie mnie nie ujrzycie. A jak już, to bardzo rzadko. Widzę, że całe GK odetchnęło z ulgą, więc kończę to jakże ważne ogłoszenie
Od 16 lipca będę rzadko na forum, może 1 godz. tygodniowo. Jestem na wakacjach, relaksuję się, poczytam czasem jakiś gothic-komiks ale na Sb nawet mnie nie będzie. Możecie śleć mi pytania na PW. Planowany powrót: 1 sierpnia.
Od jutra do niedzieli wieczorem mnie nie będzie. Wyniki Screenu Tygodnia ujrzycie więc pod koniec dnia (jeśli nie nieco później), chyba że Dartam wróci wcześniej.
Dziękuję, dobranoc.
Od jutra do 5 sierpnia mnie nie ma, więc screenu nie wybiorę - Dartam
Witam. Chcę uprzedzić że nie będzie mnie przez dwa tygodnie. Powód?
Jadę na wakacje do Chorwacji.
Pewnie gdy wrócę czeka mnie wiele nowych komiksów do przeczytania .
Nie będzie mnie od 17.08 do 21.08 (wtorek-piątek). Jadę na Mazury.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Może mnie nie być do grudnia. Jeśli nie wiecie czemu zobaczcie kiedy dodałem wiadomość... W tym roku szkolnym nie będę miał dostępu do kompa (nie licząc dziennej 15 minutowej porcji )
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Będę bardzo rzadko na forum. Dlaczego? Bo dostałem się do najlepszej klasy w całym LO. Więc odchodzę z niemal wszystkich for, zostaję tylko na inku. Własnym trzeba się zajmować. Tutaj będę wpadał od czasu do czasu.
Cya.
Nie będzie mnie od jutra (wtorek, 14.09) do piątku. Powód? Wycieczka czterodniowa, nawet jeśli jest dostęp do internetu, to mam to gdzieś, nie po to jadę z kolegami żeby siedzieć na GK.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Cóż, w poniedziałek o brzasku (czyli jutro) wyjeżdżam, a szanse na dostęp do internetu są... Znikome. Wracam w piątek późnym wieczorem. Czyli nie ma mnie od ranka 9V aż do wieczora 13V (trzynastego w piątek, ojojoj ).
Do ArcyMaga i MattiRa - jeżeli skończycie wasz pojedynek przed moim powrotem, to będziecie musieli poczekać na rozstrzygnięcie do soboty .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."