Ech... jako gigantyczny leń się dołączę. Uprzedzam, że szkoła robi swoje, ale w wolnych chwilach coś zrobie... mam nadzieję. Nawet już gothica zainstalowałem.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Jestem nowy co chyba nie przeszkadza żebym się nie dołączył jestem niestety leniwy i chcę temu zapobiegać. Codziennie będę pracował nad komiksami. Na razie ukończę Gilberta. Dalsze plany komiksowe już mam, ale ujawnię je dopiero gdy na forum zamieszczę ostatni arkusz Gilberta. A więc zapisuję się, zapisuję się, ZAPISUJĘ SIĘ!
Minęły 2 miesiące od rozpoczęcia akcji, a ja wciąż mam wrażenie, że wszyscy, co do jednego nie wiedzą, na czym ona polega. Miała ona na celu sprawić zmiany na lepsze, pracować nad swoimi wadami, w tym głównie lenistwo. Dotychczas komiks zrobiła tylko jedna osoba, a jest na 18... nie ma czegoś takiego jak wena, to jest nasze chcenie lub nie chcenie, a wszyscy wybraliście to drugie. Mój czas zmian właśnie dobiegł końca, chociaż komiksu żadnego nie zrobiłem z niesamowitej ilości błędów technicznych, oraz wcześniejszego lenistwa, ale są zmiany. Dlatego właśnie czuje, że chociaż nie dokonałem tego, czego chciałem, to jednak nie była moja wina. Swoją drogą wypełniłem swój obowiązek, próby ratowania tego statku, ale niestety tylko próby, i nadszedł czas, abym odszedł, tym razem bezpowrotnie. Jeśli ktoś chce, to niech to wszystko kontynuuje, zależy od Was.
Życze wszystkim, nawet tym, za którymi nie przepadam i tym, którzy mnie nienawidzą wielu komiksów, wszystkiego najlepszego i przede wszystkim - zmiany.
To że ktoś nie wypuszcza komiksu to nie znaczy że nic nie robi. Osobiście zrobiłem już 3 arkusze do Symfonii, ale ich po prostu jeszcze nie wypuściłem i nie wiem kiedy wypuszczę. Co do akcji to sam się nie zapisałem bo wiedziałem że ogólnie dużo osób będzie gadało, a nie wiele się zmieni. Na robienie komiksu trzeba mieć czas, pomysł i chęci, a tego się nie wyczaruje słowami "Odbudowa statku" niestety...
Teraz to mnie Dankaw wkurzyłeś. Po pierwsze, sam pracuje nad remakem Dramatu Gladiatora (ba, w przyszłym tygodniu to ja go może nawet skończę). Po drugie, na pewno też jest jeszcze wiele osób, które pracują w pocie czoła. I po trzecie: A co ty robisz dla forum? Mówiłeś że nie robisz komiksu bo masz zepsutą kartę graficzną. Ale jakbyś miał zepsutą, to komp w ogóle nie powinien ci działać .
Ale jakbyś miał zepsutą, to komp w ogóle nie powinien ci działać .
A tu się mylisz , jeżeli ma zintegrowaną kartę graficzną to może na niej włączyć kompa i pograć w np. sapera , lub wejść na forum , bo pograć w jakieś lepsze gry nie ma szans . wiem z własnego doświadczenia bo mi też siadła karta grafiki i dopóki nie miałem kasy na nową operowałem na zintegrowanej
A ja wam powiem tak - usunąłem z sygnatury obrazek. Dlaczego? Bo mam jedną, o wiele ważniejszą rzecz od forum - życie prywatne. A od wstąpienia do akcji jakby na przekór całym moim planom zaczęło się sypać
Druga sprawa to to. że dopieszczam swe prace, a mam duuuży problem z moddingiem. Miejmy nadzieję, że mi się uda z niego wybrnąć...
I co dalej? Nie wiem. Statek nie zatonął. Bo większość for o luźnej tematyce(no co, gadamy nie tylko o komiksach, ale i o grach, filmach...) 'żyje' rok, dwa. A nasze żyje nadal. Kij z tym, że ostatnio mało komiksów - ważne, że forum nie upadło(a było temu bliskie za sprawą "hakerów" )
I jak kiedyś nieraz na SB mówiono - Ave Komiksy
P.S.: Ale akcja działa... Zacząłem więcej wychodzić na spacery
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Skończyłem mój projekt ale szalupą okrętu nie udźwignę...
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
eh... jak ja dawno tu nie byłem. Miałem roczną przerwe z komiksami. Głownie przez szkołe, ale także przez pare innych problemow. W każdym razie podpisuje się pod ten pomysł, i według mnie jeśli się postaramy to nam sie może udać. Od następnego weekendu zabieram się znowu za komiksy. Może uda nam się przywrócić temu forum ten ,,klimat" z przed roku.
Mnie też dopisz Dankaw. Przyłączam się do akcji. Ostatnio przez studia, całkiem przestały pojawiać się moje prace, ale staram się jak mogę. W te ferie wznawiam prace nad filmem W każdym razie przyłączam się do akcji.
Ale to nie zmienia faktu, że i tak trzeba nad sobą pracować . Dankaw był strasznie nerwowy i odszedł, ponieważ uznał, że wszyscy mają jego i tą akcję gdzieś dlatego, że nikt nie dawał na GK komiksów. A rzeczywistość była taka, że wszyscy robili komiksy, ale chcieli je wydać w całości. Krótko mówiąc, akcja trwa, ale bez Dankawa (i na pewno nie można tego nazwać "Odbudową statku" bo teraz to trzyma się on całkiem nieźle ).
A więc ja też się przyłączam. Ale, że chwilowo Gothica NIE POSIADAM, będę pisał opowiadania (jak wrócę z sanek to od razu zaczynam).
ZAPISUJĘ SIĘ!
_________________ Strzeżcie się Lorda Sithów!
"Jeżeli nie wierzysz w Szatana, jesteś moim wrogiem. Jeżeli wierzysz w Szatana, nienawidzę cię. Jeżeli w nic nie wierzysz, jesteś zmarłym."
Lordsith [na konferencji prasowej w dupie]
a, raz kozie śmierć Przyłączam się do akcji Już nawet mam połowę scenariusza
Tym razem, spróbuję nie spierdaczyć wszystkiego
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Cóż niedawno wróciłem, mam chęci i wenę. Jeśli temat jest wciąż aktualny to sam się przyłącze. Zrobiłem już kilka screenów do komiksu i niedługo powinna być kolejna część.
Ja też się przyłączę. Robię nadal swój pierwszy komiks. Mam chęci, wenę. Coś czuję że zrobię go jak najszybciej. Zapisz i mnie!
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Czy Ty umiesz rozumować, dziecko? ( tak, tak to samo xd )
Dankaw może i odszedł, ale akcja dalej może być - widać, że parę osób wzięło się w garść. Coraz więcej osób dochodzi. Dankaw sobie poszedł, ale akcja została
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Garrador, przepraszam za bulwers ale mam tego dosyć. Mój post był skierowany tylko do Kraksy nie do innych. Jeśli kogoś oprócz niego uraziłem - przepraszam.
Może i akcja została - ale post "wpisz mnie" jeśli Dankawa nie ma na forum nie jest za mądry .
P.S Jeszcze raz wszystkich przepraszam (ale dzieci to nie takie złe określenie . Każdy kto ma mniej niż 18 lat jest dzieckiem).
Szczerze? To temat zamykam. Zamiast pisać zacznijcie wreszcie robić, a posty typu "Zapisz mnie." czy "Elo ja chcę dołączyć do akcji". Podchodzą pod spam. A tego nie chcemy. Na razie zamykam, jeżeli będzie taka potrzeba to temat otworzymy.