Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Ado'o
08-02-10, 00:52
,,Odbudowa Statku" - akcja
Autor Wiadomość
Dankaw 

Monet: 4
Medale: 2

Wysłany: 28-09-09, 14:50   ,,Odbudowa Statku" - akcja  

Wszyscy zapewne jeszcze pamiętacie zagadkę, jaką Wam dałem - o statku, który spotkał marny los, przez załogę. Załogą tego statku jesteśmy my, i dlatego to i my musimy wyciągnąć nasz okręt z dna, do którego go wprowadziliśmy. Więc jeśli mamy to zrobić, mamy go znów wprowadzić na właściwy tor, WSZYSCY musimy wziąć się w garść i zacząć robić komiksy! Aby było tak, jak miało być, i tak jak być POWINNO!

A teraz trochę więcej o akcji:

Po pierwsze: będzie ona polegała przede wszystkim na tym, aby walczyć ze... sobą! Nasze lenistwo niestety za bardzo nas ogarnęło, i właśnie głównie dzięki temu mamy to, co teraz. Dlatego każdy, kto się do niej włączy, obieca sobie - nie mi, nie twojemu kumplowi, ani nikomu innemu - obieca SOBIE, że przeciwstawi się własnemu lenistwu, i zacznie robić to, co do niego należy - czyli komiksy, opowiadania i filmy, w zależności od tego, co potrafi.

Po drugie: Każdy, kto chce się dołączyć, niech to ogłosi w tym temacie - tak aby było jaśniej dla wszystkich. Wiadomo też, że niektórzy nie mogą się włączyć głównie przez szkołę oraz inne osobiste powody, więc jeśli ktoś chciałby, ale nie może - niech również to tutaj powie.

Po trzecie: Jeśli się włączysz w akcję, to nie będzie oznaczać, że tylko będziesz robił komiksy i nie zostawisz sobie czasu wolnego na odpoczynek, bo ty sobie złożyłeś obietnicę. Nie, tak być nie musi, każdy ma prawo do wypoczynku, bo sama praca 24/h załatwi człowieka doszczętnie.

No cóż - jeśli byłby jakieś pytania odnośnie tej akcji, którą wymyśliłem za wyjątkiem nazwy którą wymyślił Spiący raz na SB, to śmiało pytać - wiem jak bardzo potrafię być niezrozumiały.

Więc kolej na mnie - chociaż znalazłem inne zajęcia niż komiksy z gothica jak gierki flashowe i inne - włączam się w tą akcję i postaram się poświęcić swój czas na robienie komiksów.

Zapisani:
- Dankaw
- Spiacy
- Garrador
- Elminster
- Sargon
- Helios
- VchrisV
- Lestek147
- Artheneos
- Kael'Thas
- Pumo
- MattiR
- KamilzLasu
- Patryk128pl
- xxxl
- Marcos
- kentis
- Xardass1

Do Adminów - Proszę, albo raczej NALEGAM aby nie usuwano ani go nie przesuwano do off-topicu! Bo temat może zrobić wiele, a off-topic to nie miejsce dla niego.

No i oczywiście - wszystkich zachęcam do udziału! Bo to my tworzymy historię tego forum, a przychodząc na forum tylko do ShoutBoxa jej nie tworzysz! Więc jeśli chcemy coś osiągnąć - musimy działać!

Ostatnio zmieniony przez Dankaw 28-11-09, 22:38, w całości zmieniany 12 razy  
Daj monetę autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono monet: 1:
keciam
Spiacy 

Monet: 3

Wysłany: 28-09-09, 15:21     

Przyłącze się, ale niczego nie obiecuje. Wszak lenistwo to bardzo poważny przeciwnik, którego niestety z przyjemnością toleruje :D Ale dobrze, już dobrze - postaram się. Niedługo mam nawet w planie wydanie mini komiksu.

Garrador 
Arcymag arcylisz

Monet: 13
Medale: 1

Wysłany: 28-09-09, 15:58     

Rzecz jasna, przyłączam się... Ale cóż. W komiksach słaby jestem. Jeśli zaś chodzi o modyfikacje... wezmę się w garść, i zacznę dużo pracować nad modami :P I opowiadnko będzie.
Więc się zgłaszam!

"Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!

Dartam 

Monet: 27
Medale: 6

Wysłany: 28-09-09, 16:04     

Miło Dankawie, że do czegoś takiego nawołujesz, ale stwierdzam ze na samych obietnicach będzie ta akcja, po jakimś czasie wszystko się uciszy i nikt się nie weźmie za komiksy. Sam był wziął udział jednak to nie przez lenistwo nie tworzę nowych komiksów lecz przez brak sensownych pomysłów.

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Elminster 
1/2/3/24/4

Monet: 8
Medale: 3

Wysłany: 28-09-09, 16:16     

Popieram Dartama w 100 procentach. Ale! Dankawa też popieram w 100% XD Może i ta akcja się dosyc szybko skończy ale jeżeli choc kilku userów dotrzyma obietnicy nie lenienia się to popieram akcję. Właściwie to nie wiem czy się zapisywac. Komiksy robiłem, robię i prędko nie przestanę robic. Z drugiej jednak strony szybkośc ich robienia pozostawia wiele do zyczenia...
Co mi tam! Dankaw zapisuj!

"the smell of your flesh
so rancid and fresh
it keeps me alive"
~Bloodbath - Cry My Name

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 28-09-09, 16:16     

Niestety, taka jest przykra prawda że na siłę nikt i tak komiksu nie zrobi. Ja osobiście staram się spędzać na forum gdzieś tak z godzinkę dziennie co jest dla mnie zazwyczaj dość odstresowujące (nie zawsze jednak), ale jak już przyjdzie do tworzenia komiksu to niestety jakoś ciężko mi się za niego zabrać, nawet jak bardzo chcę :] . Bo u mnie w domu jest jeden komputer na którego przypada 3 użytkowników, więc nawet jak się nudzę to czasem nie mam dostępu do kompa, dalej oczywiście szkoła no i 'rzecz' chyba dla mnie najważniejsza, znajomi. Więc czasem nawet jak chcę to nie dam rady się zabrać za komiks, a na siłę kiedy mi się nie chce nie będę robił. Więc sama, akcja może nie jest złym pomysłem, ale jest raczej...niewykonalna :] .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Dankaw 

Wysłany: 28-09-09, 17:02     

Zgadzam się, że istnieje ogromna szansa, że się uciszy, jednak nie zaprzeczysz chyba, że warto spróbować. W końcu nikt na tym nic nie straci, a można jedynie zyskać. Jeśli chodzi o pomysły, to akurat ja osobiście nie mam problemów - wiadomy Shadow Beast, inny komiks powiązany z gothiciem, oraz mam również pomysł na... książkę! Jeśli się chce, to się da, a jeśli ktoś nie ma głowy - no to już trudno. Ado'o na tym ,,chcę, ale nie mogę" opiera się lenistwo oraz założenie ,,ja tego nie potrafię" - miałem i nawet mam tak wciąż, gdy piszę wypracowania do szkoły, więc jak świetnie stwierdziłeś - jest to niewykonalne, ale w twoim przypadku, dopóki sam siebie nie zaczniesz zmieniać.

KamilzLasu 

Monet: 34

Wysłany: 28-09-09, 17:38     

Ale to zależy od weny. Raz miałem taką wenę (dobrze to pamiętam, mam w kalendarzu zaznaczone XD), gdzie miałem wielką wenę i zrobiłem prawie dwa komiksy pod rząd. Ale trafia mi się też taka przerwa na pół roku (jak teraz). Gdy nie masz weny, to nie rób, bo wyjdzie potwór XD

LEGENDA

Ezio 
Il Mentore

Monet: 8

Wysłany: 28-09-09, 17:39     

Popieram Dankawa, choć Ado'o i Dartama też popieram ( nie każdy ma czas, nie tylko starszym wieku ). Mam w planie opowiadanie ( już zacząłem robić ), które będę robił w wolnym czasie ( weekend ew. ferie jeśli będzie ono bardzo długie ( dużo rozdziałów ) ), bo wtedy mam więcej czasu, a na dodatek zacząłem chodzić do gimnazjum ( może i 1-sze, ale ,,poprzeczka" wyższa niż w podstawówce ). Tak czy siak, dołączam się do akcji.

EDIT

KzL'a tak samo popieram.

Keb-fan Gothica 

Monet: 2

Wysłany: 28-09-09, 17:48     

Dankaw, chyba podchodzisz do tego troszkę zbyt poważnie. Przecież to forum to nie jest nasze życie tylko hobby! Ogłaszasz o zastoju w komiksach itp. jak o jakiejś apokalipsie. Dla nowego sprawiasz wrażenie wręcz jakiegoś fanatyka. Czuję się jak w kościele :D zastanów się, co stałoby się z twoim życiem gdybyś odszedł (definitywnie) z GK. Niebo by się otworzyło? Meteory zaczęłyby zlatywać na ziemię? Nie sądze. To przecież nie jest całe twoje życie.

Po tym mądrym kazaniu mówię Ci Dankawie co zrobisz co uczynisz... zapisuj XD

Helios 

Wysłany: 28-09-09, 19:53     

Zapisz i mnie na liste bedę robił opowiadania i komiksy

VchrisV 

Monet: 14

Wysłany: 28-09-09, 20:04     

Piszę się na to. Jeśli możemy wyciągnąć TO z dna... Chcę w tym pomóc. Postaram się więcej pisać na forum, w końcu dokończę komiks...
Damy rade. Kiedyś było dobrze - będzie i dziś!

@KzL:
Ja akurat mam wenę wtedy, kiedy mi się już nic nie chce robić... Chyba dużo jej się nazbierało przez rok :)

Edit: Ogólnie:
-Robię grę(nie o GK, ale jednak stąd czerpię natchnienie)
-Mam w głowie trzy komiksy(5 razem z mojej siostry[Chocolate])
-Spróbuję nabazgrać jakieś opowiadanie
-Postaram się pisać min. post dziennie :)

Lestek147 
Oyashiro-sama

Monet: 12

Wysłany: 29-09-09, 10:50     

Popieram w 100% !!! Gdyby nie kara to bym robił komiksy... ale i tak robię ;) Więc możesz mnie wpisać.

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 29-09-09, 13:57     

Zgłoś mnie. Obiecuję sobie od dawna ale codzinnie (mało ale zawssze coś) robię.
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Kael'thas 
Władca Pustki

Monet: 9
Warn: 1/4

Wysłany: 01-10-09, 19:09     

No nic jestem PANEM lenistwa, więc się dołączam.

Aktualnie
- tworze grę(ale mało i nie mam na razie weny do niej)
- zacznę tworzyć komiks DEATH NOTE
- BOHATER 4 - zobaczy się ale postaram się go dokończyć

Hmm spróbuje, albo nie OBIECUJE!! Że w każdym tygodniu wyjdzie przynajmniej jedna część DEATH NOTE ( no chyba ze nie dostanie uznania to nie dokoncze) i spróbuje Bohatera 4 też dawać przynajmniej 1 arkusz.

No chyba ze będę miał załamanie czy coś BRAK WENY NP TEZ XD
Ale nadrobię to później gdzieś . (ZA KAŻDY NIE ZROBIONY KOMIKS W TYGODNIU W NASTĘPNYM ZROBIĘ 3[1 normalnie, 1 by nadrobić, 1 za kare xD ].)

Przydałoby się też jakaś sygnaturkę zrobić i dać w opis że WALCZĘ Z LENISTWEM CZY COS XD

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 01-10-09, 19:28     

Czy ja wiem czy to coś pomoże? No ale cóż, spróbować nie zaszkodzi, chociażby żeby mieć czystsze sumienie.

Na forum całego forum ( XD ) składam uroczystą przysięgę że podniosę się z robieniem komiksów i zrobię wszystko co w mojej w mocy aby wydawać PRZYNAJMNIEJ 1 arkusz tygodniowo (w końcu okazję na robienie komiksu będę miał tylko w weekend, ale "przynajmniej" nie oznacza "tylko"). Jednak nie muszą to być koniecznie Bogowie Wojny. BW to projekt potwornie męczący i wenożerny, gdybym nie wrzurzcał na jeden arkusz tyle, ile niektórzy mogą nie wrzucić w jeden swój komiks, to już dawno zrobiłbym więcej projektów. Ale obiecuję, że zrobię Ultarisa który mnie podniesie do zrobienia BW! To tyle :] Biorę się do roboty!

Chociaż, my nie powinniśmy obiecywać że będziemy robić komiksy. To ci co robią słabe komiksy, powinni się wziąć w garść i robić lepsze, a wtedy sytuacja na forum się polepszy. Ale tak czy siak...
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 01-10-09, 19:38     

No cóż... Dołączę... Jak tylko przyjdzie płyta główna do mojego kompa.
Ale gdy nie mam głównego narzędzia pracy komiksiarza pisze sobie scenariusze kolejnych komiksów... Sporo się tego uzbierało szczerze mówiąc...
Krótko mówiąc: Jeżeli będę mógł ruszyć w tym miesiącu to do końca roku wypuszczę ze dwa komiksy... O ile szkoła pozwoli :/

Indiana 

Monet: 24

Wysłany: 01-10-09, 19:47     

Dobra, tyle osób dołączyło, ja nie mogę być gorszy :P . Nawet już od kilku dni kontynułuje "remake" Dramatu Gladiatora (który nawet nie jest dramatem xD ). Krótko mówiąc, przestałem sobie wmawiać że zrobię jutro, tylko zrobię za minutę. A tak po za tym to uważam że żeby forum odzyskało dawno świetność to z postami trzeba też trochę... wrzucić na luz. Dzisiaj komentarze wyglądają tak że oceni arkusz i tyle, a twórca się temu przygląda. A takie dwa lata temu ludzie dyskutowali o komiksach (oczywiście też dawali oceny). No i były również prowadzone luźnie rozmowy. No i uważam również że powinno się zdjąć kilka zakazów i nakazów bo niektóre są naprawdę absurdalne (kurde, ja chyba reformację jakąś robię xD ). A po za tym, najważniejsze to powinniśmy zacząć robić komiksy. Kropka.

Generał 

Monet: 12

Wysłany: 01-10-09, 20:07     

Ja się do tego nie piszę. Skończy się na obiecywaniu (chyba w tylko w moim przypadku XD) No i jeszcze, wybrałeś zły moment na nakłanianie do robienia komiksów. Chodzi mi o rok szkolny, gdzie nie ma się czasu na robienie screenów i ich sklejaniu. Mogłeś dać to na wakacjach, gdy mało wyszło komiksów. Widać wtedy było potęgę lenistwa, nad chęciami oraz pomysłami XD. Z drugiej strony cieszę się że chcesz walczyć z odwiecznym wrogiem młodych ludzi, jakim jest lenistwo ;)

VchrisV 

Monet: 14

Wysłany: 02-10-09, 14:13     

Generał napisał/a:
Ja się do tego nie piszę. Skończy się na obiecywaniu (chyba w tylko w moim przypadku XD) No i jeszcze, wybrałeś zły moment na nakłanianie do robienia komiksów. Chodzi mi o rok szkolny, gdzie nie ma się czasu na robienie screenów i ich sklejaniu. Mogłeś dać to na wakacjach, gdy mało wyszło komiksów. Widać wtedy było potęgę lenistwa, nad chęciami oraz pomysłami XD. Z drugiej strony cieszę się że chcesz walczyć z odwiecznym wrogiem młodych ludzi, jakim jest lenistwo ;)

Cóż... Muszę w pewnym stopniu zaprzeczyć. Nie mam zamiaru się kłócić, a pokazać dowody na pozytywny przebieg akcji:
1. Artheneos pisał, że w końcu zrobił obrazki do komiksu.
2. Mam już dwa arkusze komiksu(który obiecałem wydać przed wakacjami...)
3. Właśnie, rok szkolny. W wakacje tylko przychodziłem na forum, pisałem na SB - odchodziłem... No cóż, w wakacje jest pogoda, gry i wyjazdy - jest MNIEJ czasu niż w roku szkolnym - trzeba się tylko zorganizować ;) (W końcu wakacje są po to, aby się lenić :D )
4. Obiecać sobie publicznie bardziej motywuje niż obiecywać sobie w myślach tuż przed zaśnięciem :P

Czyli akcja działa!

Archanix 

Monet: 1

Wysłany: 03-10-09, 12:22     

Ja aktualnie kończę kolejną część rpg o GK...

Tam pojawia się wątek że naszą twórczość niszczy pewien zdrajca... Na razie nie zdradzę kto ale jak się dowiecie uznacie mnie za świra :-)
Popieram ruch przeciwko lenistwu jednak nie jestem w stanie go samotnie przezwyciężyć a powyższa gra jest chyba jedną z niewielu moich dzieł które ktoś szanuje!
Albo jestem leniwy albo na serio nie potrafią robić komiksów ;(

Mówcie co trzeba zrobić a ja się tym zaopiekuje!
Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.

Ado'o 

Wysłany: 03-10-09, 14:23     

Wreszcie do mnie kuźwa dotarło czemu leżymy na dnie...Czemu? Nie z powodu dennych komiksów...Ale z powodu głupoty niektórych użytkowników. Skąd wysunąłem takie wnioski? A mianowicie obserwując wasze zachowanie w Off-Topicu. Ludzie...czy naprawdę aż tak ważne jest kto wygra Screen Tygodnia? Hę? Kuźwa...czy naprawdę ważne jest kto zada debilną zagadkę w Quizie??? I właśnie zamiast robić komiksy wy zajmujecie się takimi błahostkami. Co jest dla mnie chore...kiedyś tak nie było. I tak naprawdę mam respekt do takich użytkowników co robią denne komiks, ale przynajmniej coś robią...a którzy mnie wkurzają? Ci co zjeżdżają tych userów, dają im "gnioty" i zajmują się nieistotnymi błahostkami. Ludzie zamiast cały czas siedzieć na SB, w Off-Topicu to zajmijcie się komiksami. Teraz odpowiedzcie sobie na pytanie...czy naprawdę ważne jest kto zada pytanie w Quizie? Czy ważne jest kto będzie miał pierwsze miejsce w Rozkrzyczanych?
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

KamilzLasu 

Monet: 34

Wysłany: 03-10-09, 14:40     

Ostatnio mnie wena chwyciła i robię Wrzoda 3. Zapisz mnie do listy ;)

Ważne jest też to, że niewielu w sumie komentuje komiksy :/ Robiłem jeden komiks przez miesiąc i 9 komentarzy. Więc zachęcam też do komentowania komiksów bez gniotów i DN0/10, bo to drugie też jest demotywujący.

LEGENDA

Safirka 

Wysłany: 03-10-09, 15:45     

Ado'o co do screena tygodnia i zagadek to masz rację. Ale jeszce większą rację ma KzL. Ludziom nie chcę się czytać komiksów i siedzą tylko na SB. Jedynie wtedy ktoś dostaje dużo komentarzy jak wrzuc o kawałku. A tak - długi komiks max. 15 komentarzy (w większości).
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Ado'o 

Wysłany: 03-10-09, 16:10     

No tak, dlatego znalazłem uniwersalne rozwiązanie i będę wrzucał komiksy pod 2-4 arkusze bo po sobie wiem że nie chce się czytać dużo arkuszy na raz.
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Dankaw 

Wysłany: 03-10-09, 17:14     

No, trochę się tego nazbierało od czasu ostatniego posta... W każdym razie po kolei:

@Keb
Dzień wcześniej przed założeniem tematu, Wagner sam stwierdził ,,co się z tym GothicKomiksy porobiło..." - to już chyba wystarczający powód, aby zacząć działać.

@VchrisV
To z postami akurat jest takie mniej ważne, ale jeśli chcesz... ;)

@Pumo
Niektórzy ludzie mają mniejsze możliwości niż inni - byli już tacy, co mimo niemal całkowitej pomocy robią wciąż to samo, więc czasami trzeba to uszanować.

@Generał
O tym, że niektórzy nie mają czasu, to wiem, dlatego dopisałem wzmiankę o szkole w drugim punkcie ,,Wiadomo też, że niektórzy nie mogą się włączyć głównie przez szkołę oraz inne osobiste powody, więc jeśli ktoś chciałby, ale nie może - niech również to tutaj powie."

@Mikmik1
Rób to, co umiesz najlepiej - nikt Cię przecież nie zmusza byś robił tylko i wyłącznie komiksy! Więc jeśli robisz grę - to rób.

@Ado'o
Nie, w żadnym wypadku z głupoty to nie jest - właśnie na tym polega lenistwo, zamiast pracować odkładasz robotę i robisz coś, co Ci sprawia przyjemność jak siedzenie na SB. Co do zagadek to już inna sprawa - jak ktoś odpowiedział dobrze, a rację przyznano komuś innemu, to się nie dziwie - dobrze odpowiesz, a jakiś gnojek powie ,,źle odpowiedziałeś bo tak" - nikt by się dobrze nie czuł z tego powodu... a co do ,,kto wygra ST", to już zależało od zupełnie innej rzeczy, bo to, co się stanie dalej, zależy tylko i wyłącznie od Nas.

@KzL
Tak, jak najbardziej, byłem zawiedziony, jak dostałem ok. 6 komentów po paru miesiącach, a komiks był według czytających na 9/10, więc to też można by było dopisać.

@Artheneos, Ado'o
Ktoś dostaje dużo komentów, ale wygląda to tylko tak - wkleja ktoś 1 cz. - dostaje 4 komenty, następna cz. - ponownie 4 komenty przez te same osoby i tak w kółko. Czyli to jest to samo, co wklejenie całego, tylko z nabijaniem postów i gorszym efektem końcowym. I jakoś OJCZYZNĘ Piotra trzeba czytać parę godzin, a skomentowało tyle osób czyli - wklejanie po częściach nic nie daje oprócz zbędnych postów. Nie liczba, a jakość się liczy

Teraz sprawa z sygnaturkami - wykombinowałem 2, jedna z ,,Odbudową Statku", a druga z dodatkowym ,,Precz z lenistem". Jak ktoś chce, to niech sobie wklei, oczywiście wersję Pumo też można, ale mi coś się nie chce otwierać... Nie wiem czemu, w każdym razie:

Aby wziąść linka po prostu kliknij na obrazek i skopiuj adres lub za pomocą kliknij na obrazku PPM wybierz odpowiedną opcję.

No, to dobrnęliśmy wreszcie do końca, godzina zeszła, ale nic. Wszystkich zapisałem którzy chcieli, no i chyba mimo początkowych wątpliwości akcja się rozkręca...

Safirka 

Wysłany: 04-10-09, 09:49     

No cóż masz rację. Ale to że oceniają te same osoby czasami gwarantuję poprawę (patrz: moje Opętanie :P ). Co do sygnaturek to 2 jest lepsza. Ustawię ją sobie ale dzisiaj bo mi net zamula :/ .
Co do akcji to dzięki niej skończyłem nareszcie sklejać Prawdę i zostały mi teksty. A przed tą akcją to nawet G2 mi się nie chciało włączyć xD .
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Milten Michał 

Monet: 1

Wysłany: 05-10-09, 17:33     

Troszeczke tak każdy się teraz przyłącza to ja też powiem.. Wchodze, będe robił nowe/stare swoje komiksy po woli ale obijałem się naprawdę długo, mozliwe, że najdłużej :D Tak więc, BUDUJEMY! Moderatorzy też w kąciku już trochę wzieli się znów do roboty ale nie wolno mi o tym mówić.
A tak przy okazji, postanowił załozyć server na Hamachi, to chyba trochę łatwiejsze niż pisanie tu postów i obiecywanie (xD a może i nie...) Wchodzisz na server i wszyscy robią komiksy No po prostu server, a oto dane :

Nazwa : GothicKomiksy - O.S
Hasło : avekomiksy

Patryk128pl 

Wysłany: 05-10-09, 17:53     

A co mi tam. Też się przyłączę. Może to jest lek na lenia? Kto wie w każdym bądź razie biorę się do roboty.[Ale w sygnaturze nie mam miejsca :( ]
@edit Dobra za tą sygnaturą coś wykombinuje a oto moje przeciwności losu:
-Szkoła
-Ograniczony czas przebywania na komputerze przez tatę [1,5 w dni robocze 3h w weekendy]
V.I.P.
Wiara
~Filmy~
~Opowiadania~
Krwawy dąb
"To co wiemy to kropla.To czego nie wiemy to ocean."-I. Newton
Mój rycerz xd

PatrykCXXVIII

xxxl 

Wysłany: 10-10-09, 13:20     

Ja też dołączę się do tej akcji! Nowy rozdział mojego opowiadania długo nie wychodził... ale mam teraz wenę i myślę, że nie trzeba będzie szczególnie długo czekać na kolejną część...

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1969

Komentujcie i oceniajcie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi