Od dziś ( 7 Lipca 2010 roku ) zostaje wprowadzona na forum możliwość odpracowywania ostrzeżeń, poprzez napisanie 15 (Dla vipów 10) komentarzy do prac komiksowych (liczą się również prace w działach twórców) napisanych w czasie po otrzymaniu danego ostrzeżenia. Jeśli użytkownik skomentuje jakiś komiks dwa razy (przykładowo 1 i 2 arkusz) to liczy się to jako jeden komentarz. ( no chyba, że ostrzeżenie zostało przyznane po napisaniu pierwszego komentarza ). Jednakże komentarz musi minimalnie zawierać 500 znaków ( czyli 3 pełne linijki tekstu przy rozdzielczości komputera 1280x1024 ) oraz musi być napisany sensownie. Komentarze zgłaszamy w tym temacie z podaniem 15 linków do tematów oraz uwzględniamy w poście które ostrzeżenie zamierzamy odpracować ( podajemy datę nadania warna i powód ) a także podliczamy ilość znaków (Najlepiej użyć do tego programów typu OpenOffice lub Microsoft Word). Każde zgłoszenie będzie weryfikowane, więc jeśli ktoś będzie po prostu przekopiowywał tekst do kolejnych tematów lub zmieniał jedynie szyk zdania, to takie zgłoszenie nie będzie akceptowane lub w gorszym przypadku użytkownik zostanie ukarany ostrzeżeniem. W przypadku gdyby ktoś skomentował wszystkie komiksy to proszę napisać do mnie na PW.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 11-09-11, 11:01, w całości zmieniany 4 razy
Pumo, przygotowałeś się już psychicznie na skasowanie mi warna? Bo o to nadszedł ten wiekopomny monet keidy ukazuje te ciężko napisane komenty dzięki którym stracę z konta tego jednego warna. Skasuj ten z dopiskiem "ZERO TOLERANCJI" Będzieśz wiedział,który.
Nie mogę znaleźć posta za którego otrzymałem ostrzeżenie . W każdym razie wiem że mam już 3 ostrzeżenia (wszystkie za zbyt krótkie wypowiedzi) i nie chcę dostać bana zbytnio mi się tutaj podoba
Ehhhh następnym razem bardziej się zastanowię zanim napiszę krótki komentarz. Do podliczania znaków używałem: LINK. A oto i moje posty:
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]