Dosłownie przed chwilą włączyłem Youtube i wpisałem w zakładkę Szukaj w której wpisałem Gothic Komiksy.A tu wyskakuję Gothic Komiks: Noc żywych trupów cze.2/5, pomyślałem że to jakaś ekranizacja komiksu Piotra. Ale kiedy włączyłem play i zobaczyłem napis Gothic Historia i Gothic-zone prezętuję Noc żywych trupów dostałem szału! Jak można być takim &%*($)_@$ i MARNIE plaigatować czyjeś dzieło, nad którym prace trawy kilka tygodni! Do tego ten opis;
Komiks z Gothic zone
Tłumaczenie IVO by XLuker
Historia opowiada o dwóch cieńach którzy kcom znaleści skarb
Ja kiedy to usłyszałem pomyślałem że to są jakieś kpiny!
Ale wejdźcie na jego profil
Kod:
http://www.youtube.com/user/GothicHistoria
i przeczytajcie to! :
Komiksy z Gothic!!!
Produkcja: XLuker
Komiksy:Gothic-zone
Tłumaczenie IVO:XLuker
Inspiracje: Gothic Komiksy!!
Ulubione źródła wiadomości: Gothic zone
Robie filmy z komiksów ze strony! ' '
Dla http://gothickomiksy.mojeforum .net/
!!
To jakiś skandal!
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Było, napisałem w kąciku dawno temu. Kij z tym, Piotra nie ma, więc nic z tym nie zrobimy. A co do filmu, to nie wiem jak można tak spartolić Noc ?ywych Trupów
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Xluker to noob ma filmy tak marne że jak ktoś wstawi mu jeden to ten już wyskakuje z twarzyczką i pyskuje jak się da ogólnie mówiąc. Dzieciak z marnymi filmami nie zwracajcie na niego uwagi.
Było, napisałem w kąciku dawno temu. Kij z tym, Piotra nie ma, więc nic z tym nie zrobimy. A co do filmu, to nie wiem jak można tak spartolić Noc ?ywych Trupów
O nie. Co do Piotra to on jest tyle że nie na GK. Wchodzi na youtube i mogę się z nim skontaktować (każdy może) jak chcecie.
Z Artheneosem to się zgodzę. Piotr dość często jest na YT, nawet częściej niż można by sądzić. Ostatnio napisał gdzieś że wkrótce wraca na forum. Film widziałem już wcześniej i sposób wykorzystania w nim IVO przyprawia mnie o niepohamowany wybuch śmiechu. Plagiat, nie plagiat... To raczej nas nie dotyczy. Sądzę iż Piotr już to widział.