Jak wiedzie lub nie, ale zamknąłem forum UA, ale jednak Kastet wpadł na pomysł z reaktywacją i wielką zmianą. Zgodziłem się z nim. Forum ponownie może być otworzone za tydzień. Ale najpierw chcę zaproponować admina/moda kilkum wybranym przez ze mnie osobom. Wybrałem ich, bo uważam że są najlepszi do administrowania/moderowania forum.
Lista (na jakie stanowisko):
-Kastet (admin)
-Indiana (mod)
-Kuba75 (admin/mod)
-Rezo (admin/mod)
-VchrisV (mod)
-Vesten_123 (mod)
-Garrador (admin/mod)
-Adanos_3 (mod)
-Matis221 (mod)
Niestety, zaplanowałem, że będzie 3 adminów, w tym ja oraz 4 moderatorów, więc będzie tylko 6 dostępnych miejsc, a kandydatów jest 9. A więc jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę się z mną na PW lub na gg (11129916). Brak jakiego kolwiek kontaktu będę uważał za odrzucenie propozycji. Możecie też zaproponować że nadajecie się na admina (bo znasz się na tym bardziej niż na moderatowaniu) lub moda (bo nie znasz się na PA i administrowaniu).
Jeśli uważasz, że jesteś dobry, znasz się na moderowaniu lub na administrowaniu for, a nie jesteś na tej liście, możesz się zgłosić. Ale wybiorę wtedy gdy co najmniej 4 osoby z listy zrezygnuje.
Chciałbym, aby osoby skontaktowały się ze mną do końca tego tygodnia.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Chciałem jeszcze dodać, że jeśli ktoś będzie chciał być moderatorem/adminem będzie musiał "trochę" pracować. Rozkręcanie forum to nie taka łatwa robota
Za tydzień? Za tydzień to ja do domu wrócę. Co najmiej za dwa (i to i tak wersja optymistyczna).
-Ma być trzech adminów oraz 4-5 moderatorów (na początku może być trzech).
Jeśli tylko będą chcieli, to NA PEWNO w składzie będą:
-Garrador (jako trzeci Administrator -wiem, że ma duże doświadczenie-)
-Vesten_123 (jako "koronny" Moderator)
Co do reszty, to nie wiem, bo tylko z powyższymi dwoma miałem do czynienia jeśli chodzi o własne forum (MG)
Jeśli tylko będą chcieli, to NA PEWNO w składzie będą:
-Garrador (jako trzeci Administrator -wiem, że ma duże doświadczenie-)
-Vesten_123 (jako "koronny" Moderator)
Co masz na myśli, mówiąc "koronny"?
A Garr (nie chodzi o to, że zazdroszczę, czy coś) nie uratował żadnego ze swoich forów. Uważam, że nie jest najlepszym adminem.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."