Temat rochę zastygł, ale zamierzam tu wrzucić moją (nie)najlepszą prackę. Głównie skupiłem się na napisie - jeżeli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na tło, to ja bardzo chętnie go wysłucham.
:shock: :shock: Jakub wyje**ne logo! Nie no stary zszokowałeś mnie tą tapetą, chociaż to sam napis to jest wyjeb** w kosmos, byłoby świetnie, aby ten tekst zastąpił aktualny na logu GothicKomiksy. Chociaż wydaje mi się, że jak go się zmniejszy to nie będzie już taki "fajny". A co do tła, to proponowałbym abyś na samym dole dał tylko widok starego obozu z lotu ptaka, ale sam obóz, trochę taki zaciemniony i broń boże, aby nie nachodził na napis XD
PS: Możesz podać nazwę tej czcionki? :D
"Trzcionka" się nazywa "Teutonic no4" Tu masz link do downloadu. Jutro wrzucę fotę z SO w tle, z przechodzeniem w czerń tak, żeby było widać tą poświatę od czcionki. A jak chcesz .psd tego loga, to pisz na PW. A jeżeli chodzi o logo, to rzeczywiście można poeksperymentować, ale co z tego wyjdzie, to nie wiem. Pzdr
Ło kurde, napis jest po prostu zarąbisty! Tło trochę gorsze, ale jak dołożysz SO to może być znacznie lepiej! To tak:
Tło: No cóż, podoba mi się nawet, czekam na tan SO, na teraz 9+/10.
Tekst: Ło, to jest coś! Nie będę się rozpisywał, jakie to wspaniałe - 10!/10 i już .
Ogółem: Dam ci 10/10. W pełni zgadam się z Dartamem, żeby zastąpić ty logiem obecny napis . Czekam na ten SO .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
UWAGA! Jako, że mój Gothic ostatni odmówił posłuszeństwa, proszę was o zrobienie i wysłanie mi na PW screena Starego Obozu do tapety, za co wasz nick zostanie umieszczony koło mojego na dole tapety, jako autorów. Mam nadzieję na duży wybór Pzdr
O stary! To jest wyczapiste! Normalnie mi wytarmosiła głowę, urwała.. no, pomińmy już co, ważne, że jest świetna . Jak dla mnie nagroda dla tego pana! Acha, mógłbyś mi jakoś wysłać tą tapetę w rozmiarach 1280x1024 przez email? Jak tak, to napisz proszę mi na PW. Miodna pracka .
Ło stary, ale wyrąbana w kosmos praca ! (Jakubcio) ! Ja ją ustawiam zaraz na pupit Po prostu to przechodzenie z zerni na stary obóz ci świetnie wyszło! Jak dla mnie 10\10 i pochwała.
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
Kael: XD To raczej nie Gothic, a tylko komiksy, dałeś na dodatek postacie z najgorszych komiksów na forum [ XD ]
Jakupcio: Całkiem fajna praca! Napis świetny, tło dobre.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą