Dziś z Dartamem odkryliśmy że forum skrywa przed nami tajemnice, znaleźlismy tajne działy, nie wiem skąd one się tam wzieły Oto linki do tych które znaleźliśmy...
O dziale Inne już dawno wiedziałem, kiedy to zaciekawił mnie program RPG Maker, który zaprezentował nam Kael'thas na forum, szukałem najnowszej wersji programu w Googlach i przez przypadek zobaczyłem odnośnik prowadzący właśnie do GothicKomiksy do działu Inne. Jednak nikomu nic nie mówiłem, bo myślałem, że to żadna sensacja. No i dziś Chomik napisał mi na GG, że znalazł dział Mody szperając po Googlach w grafice kiedy to szukał sccrenów z Mrocznych Tajemnic. No i tyle.
To są działy, które kiedyś istnały i zostały usunięte, ale w logach to zostało. A, że jestem na forum jeden dzień przed narodzinami (narodzinami forum), nie widziałem, aby kiedykolowiek istniały inne działy, więc prawdopodobnie innych nie ma. Szukaliśmy też z MM dawnego działu Kael'thasa i Beliara jednak nic nie znależliśmy. Prawdopodobnie usunęły się na dobre.
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Nasze forum ma wiele tajemnic o których wiedzą tylko nieliczni XD A tye tajemnice odkryli Dartam i MM . Gratulacje . Może znajdziecie także inne działy .
Po co? nigdy nic nie wiadomo... Może jest więcej, albo coś podobnego, może inna tajemnica, jak jest to się w przyszłości po prostu wypowie jakaś osoba (ktora znalazla jakąś Tajemnice) i git, a nie bedzie odzielny temat zakładać.