Macius wygrywa walkowerem - bo on jakoś był gotowy, po prostu jeżej się nie zjawił. (zero oznak zycia)
Oraz informuje ze zmieniłem kto z kim gra - chodzi mi o Buntownika Michała, ponieważ Rhobar to jego brat... No wiec postanowiłem w tej rundzie zrobic tak jak wczesniej - losowo... jednak w następnej rundzie już tak nie będzie!
Grałem z Buntownikiem i wygrałem pod sam koniec mnie co prawda wywaliło (problemy z netem), ale zdążyłem zrobić ten ostatni ruch Wygrana poprzez mata (król był przyszpilony 2 wieżami)
No cóż, przyznam, wygrał ale lekko - mój błąd, i nie wykorzystałem jego błędu... (mogłem mu zbić hetmana bez poświęcenia pionka, tylko żem tego w ogóle nie zauważył... )
No I ??? Mieliście w piątek grać Jest poniedziałek i dalej nic A ja już ludzie 2 tydzień czekam !! Nie przesadzacie Raz jednego, raz drugiego nie ma Sory że to piszę no ale postawcie się w mojej sytuacji, ja zagrałem z Dankawem dzien po tym jak Chomik wystawil rundke, a tu już 2 tydzień mija
Jezeli dzis mecz nie zostanie rozegrany, to Hubi przechodzi do kolejnej, finalowej rundy - dlaczego hubi? Bo ma rozegrane wczesniejsze mecze - a kentis nie ma.
Dobrze, no wiec jestesmy przy finale. Powodzenia ostatnim dwóm zawodnikom. Arcymag zagra z Kentisem!!! Wygrany tak jak obiecałem, otrzyma skromną nagrodę.
PANIE I PANY, żem se wygrał XD Ale serio to pokonałem kentisa w finałowym pojedynku Przez początek sędziował Indiana, ale później musiał iść, więc do końca nie bylo sędziego Ale partia jest w rejestrze na kurniku
Nie ma, niestety nagrody za drugie miejsce. No ale, dziekuje wszystkim za wziecie udziału w turnieju, no i do zobaczenia w kolejnym konkursie bądż ponownym turnieju. Dzis wygrał Arcymag, gratulacje!
Tak wiec zamykam Turniej Szachowy GothicKomiksy i przyznaje nagrode Arcymagowi.
(niech admini zamkną temat).