Wysłany: 22-12-08, 23:46 Turniej Szachowy GothicKomiksy!
Tak sobie dziś z ArcyMagiem grałem w Szachy na kurniku, ( www.kurnik.pl ) ?e podsuną mi się pewien pomysł, a dokładniej turrniej Szachowy Gothic Komiksy, kto był by chętny? ( Zgłosić może się każdy ) Oczywiscie trzeba znać podstawowe zasady szachów to jeden warunek... A tak to napisze jeszcze, o zasadach.
1)Przeciwnicy byli by wybierani losowo - oczywiście.
2)Zwycięsca otrzymał by odemnie pochwałe, (Jeżeli Papcio ChmieLL się zgadza)
3)Jezeli było by dużo chętnych to tak....
*Gry przed pół-finałami.
20minut do 1.
*Gry pół-finałowe, lub dalsze.
15minut do 1.
4)Każdą grę ogladał by, że tak powiem 'sędzia'.
5)Cofanie ruchów zakazane.
To chyba tyle, zależy mi na tym by wszyscy co znają zasady szachów wzieli udział w turnieju.
--------------------------------
ZAPISANI
- Milten Michał
- ArcyMag
- Dartam
- Artheneos - Z powodu braku dobrego dostepu do interenetu - Gra CJ
- Dankaw
- Wennet7
- Rezo
- Xardas80
- Hubi2
- Reseken
- Jeżej
- Rhobar I
- Konq - Z braku czasu - bo gdzies pojechał - gra Kentis
- macius
- Papcio ChmieLL
- Buntownik Michał
ZAPISY ZAKONCZONE!
Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 27-12-08, 14:43, w całości zmieniany 12 razy
INFO!!!
Jeżeli z jakiegoś powodu przeciwnik - lub ty sam nie możesz pojawić się na grę - prosze mnie o tym zawiadomić. Wszytskie wygrane oraz potwierdzenia o przegranych przez przegranych graczy prosze wysyłać mi na PW. (nie na SB - w ostatecznosci GG).
Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 01-01-09, 17:19, w całości zmieniany 18 razy
No więc moja gra z Rezo skończyła się tak: Czas minął Rezo'wi i Arcys (sedzia) mówił, że wygrałem. W związku z wątpliwościami pytam się ciebie MM. Rozstrzygnij to...
Kur... Zle policzylem Bo potrzeba jeszcze 2 ludzi.
A co do waszego meczu to przykro mi Rezo ale w prawdziwym turnieju jezeli skonczyl by ci sie czas a mial bys nawet wszytskie pionki - uznane bylo by to jako przegrana. (wygral Hubi).
Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 25-12-08, 18:59, w całości zmieniany 2 razy
Jeżej się nie zgłasza. Proponuje dyskwalifikacja mnie i jego, bądź jeśli ci się uda z nim skontaktować (ja coś nie mogę) to on wygrywa walkowerem, lecz jeśli nie, to ja