Wysłany: 31-07-08, 08:24 Usunięcie kłótni forumowych- Nowe prawa modów/adminów
Witam. W związku z tym że dzisiaj (31 lipca) wyjeżdżam na 2 tygodnie do Irlandii, chciałem przedstawić Moderom oraz innym Adminom co wg. mnie należy robić aby usunąć problem, nie przestrzegania regulaminu przez niektórych userów. Może to się wydać niesprawiedliwe, ale już po prostu uważam że innego wyjścia nie ma.
Dlatego proszę Adminów/Moderatorów aby w przypadku jakiegokolwiek łamania regulaminu/ obelg/ kłótni/ wyzwisk itp. nie cackali się tylko od razu dawali 3 ostrzeżenia.
-Za złamanie regulaminu.
-Za olewanie regulaminu.
-Za wkurzanie Adminów/Modów i Userów którzy chcą mieć spokój na forum.
Ponad to. Jeżeli taki delikwent który zostanie tak ukarany, zacznie narzekać na Moderów/Adminów że to niesprawiedliwe/Drugie Gothic Site itp. to proszę aby takiemu natychmiast dać bana za to że jeszcze śmie dyskutować. Kiedy wrócę z Irlandii zamierzam nadrobić moją wcześniejszą nieobecność na forum i jednak zrobić czystkę dużo wcześniej.
Również proszę Adminów/Modów/Userów aby w przypadku gdy widzą że jakiś denerwujący user zasługuje na to aby dołączyć go do czystki, proszę mi wysłać na PW jego nick, oraz nakierowanie gdzie łamie regulamin.
Wiem że jest to surowe i niesprawiedliwe działanie, ale niestety nie ma już innego rozwiązania. Podziękowania należy kierować do tych użytkowników którzy nie szanują punktów regulaminu. Ja i wielu innych chcemy powrotu do początków forum, gdzie wszyscy byliśmy w zgodzie i robiliśmy komiksy (ja też chcę do komiksów wrócić). Dlatego mam nadzieję że ten nowy przywilej ( a prawie że obowiązek) dla moderatorów i Adminów rozwiąże problem nie przestrzegania regulaminu. Pozdrawiam całe GK.
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 21-08-08, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Rzeczywiście robi sie tu drugie GS za byle co ban
Właściwie to Mod tez jest userem tylko ze uprawnonym do moderowania jakiegoś działu. I wtedy już sie robi nietykalny i nić mu zrobić nie mozna. A zwrócisz takiemu jednemu uwage ze cos zrobił źle to ten już sie puszy i kłótnie sie zaczynają. A potem tylko zwykły user dostaje a mod jest święty.
No właśnie ciekos.Niesprawiedliwość tu rośnie.Zacznie mod kłótnię to user 3 warny,a mod nic nie dostaje.Tu nie robi się drugie GS.Tu się robi gorzej niż na GS!
Ludzie! I po co spamujecie? Myślicie że moderator to tylko warny rozdaje? Gdybyście zobaczyli w kąciku ile my waszego spamu dziennie usuwamy to bym japa opadła! Drugie GS? Phi! To forum nie ma nic związane z GS! I niech ktoś zamknie ten temat bo zaraz tu się spam zalęgnie!
Przepraszam za spam, ale chcę coś powiedzieć.
Sorry, ale ja jeszcze nigdy nie zacząłem kłótni. (No chyba że z Diegiem i innymi spamerami, ale to coś innego.) To logiczne, że gdyby mod zaczął kłótnie, to też ma prawo dostać 3 warny. Tym bardziej, że ja nie zamierzam nikogo prowokować, bo chcę tu żyć w zgodzie. To fakt, czasami jestem bardzo surowy i daje warny itd. ale wiecie- sytuacja wymaga. A Ty Ado'o nie przesadzaj, tego spamu wcale nie jest tak dużo No przynajmniej nie w moim dziale
Dodane po 2 minutach:
PS Nie wiem na co narzekacie, że za byle co ban? Przecież jeśli ktoś się kłóci to ma prawo się bać i sam prosi się o tą karę. Ten który się nie kłóci, i żyje w zgodzie, powinien się wręcz cieszyć, że kłótnie są zabronione.
No rynezian niedokońca... A jak ktoś dostanie niewinnie warna a co dopiero już 3? Jkam u się bezprawnie SB wyłączy? Jak da sie bana BEZ POWODU! bo był taki przypadeek (mówia cały czas o sobie)??? Jeżeli user kłuci się z adminem to admin zawsze ma racie-przynajmnmiej regulaminowo bo w praktyce jest inaczej . Niema sprawiedliwości do końca. Tylko lider (jak jest prawy) moze wymierzyc sprawiedliwy wyrok, no bo jak ise ma niezbite dowodu przeciw adminowi i są odrzucane to to chyba jest podejrzane, nie? Niechce żadenj kłótni, chce tlyko wymydlić oczy rynnowi