Postanowiłem zorganizować taki mini-konkurs, w którym zadaniem jest odnalezienie na forum bryłki rudy, ukrytej gdzieś na forum w którymś tam z postów. O takiej:
Podpowiedź do postu w której ukryta została bryłka rudy:
Jest to pierwszy komentarz pewnej pracy. Pracy która została utworzona w ramach podziękowania dla pewnej osoby, w zamian za pomoc. Głównym bohaterem tej pracy jest właśnie ta osoba pomagająca. Post został napisany w zeszłym roku w przedziale miesiącach: od Lutego do Czerwca.
----
Jeśli podpowiedź okaże się mało pomocna, spróbuję później ją jakoś rozszerzyć tekstowo.
Jeśli już znajdziesz temat z ukrytą rudą, zamieść poniżej dokładny (Jeśli jest kilka podstron) link do tematu dodatkowo zrób zdjęcie postu z bryłką.
Za odnalezienie bryłki rudy, znalazca otrzyma 1 bryłkę rudy i monete.
1 bryłka - Temat - znalazca: Dankaw
2 bryłka - Temat - znalazca: Kastet
3 bryłka - Temat - znalazca: Sargon
4 bryłka - Temat - znalazca: Garrador
5 bryłka - Temat - znalazca: Doriansen
6 bryłka - Temat - znalazca: Rekin
7 bryłka - Temat - znalazca: VchrisV
8 bryłka - Temat - znalazca: Kastet
9 bryłka - Temat - znalazca: Kastet
10 bryłka - Temat - znalazca: Indiana
11 bryłka - Temat - znalazca: Bartek 120
12 bryłka - Temat - znalazca: Bartek 120
13 bryłka - Temat - znalazca: Xardass1
14 bryłka - Temat - znalazca: Bartek120
15 bryłka - Temat - znalazca: Kastet
Ostatnio zmieniony przez Dartam 14-12-10, 17:07, w całości zmieniany 23 razy
Eeeee, mam temat w tym okresie czasowym, z pewną pracą, która została utworzona w ramach podziękowania dla kogoś za pomoc. Bohaterem jest osoba pomagająca. Ale bryłki nie ma. Sprawdźcie czy wstawiliście, bo coś mi tu nie gra XD
Eeeee, mam temat w tym okresie czasowym, z pewną pracą, która została utworzona w ramach podziękowania dla kogoś za pomoc. Bohaterem jest osoba pomagająca. Ale bryłki nie ma. Sprawdźcie czy wstawiliście, bo coś mi tu nie gra XD
Bryłka w tamtym temacie jest na pewno. Może zwróć uwagę na pierwsze zdanie z podpowiedzi.
Osobiście znalazłem bryłkę, i jest ona w tym komiksie. No cóż - lepiej by było, gdybyś to zrobił o 20 (najwięcej ludu), teraz to no niestety... parę osób. Najlepiej by było zrobić tak, aby dzisiaj sobie odpuścić, i o 20 zacząć konkurs.
Osobiście znalazłem bryłkę, i jest ona w tym komiksie. No cóż - lepiej by było, gdybyś to zrobił o 20 (najwięcej ludu), teraz to no niestety... parę osób. Najlepiej by było zrobić tak, aby dzisiaj sobie odpuścić, i o 20 zacząć konkurs.
Myślałem, że będzie ciężej no, ale Tobie się udało, gratuluję!
Dankaw napisał/a:
Najlepiej by było zrobić tak, aby dzisiaj sobie odpuścić, i o 20 zacząć konkurs.
Ale to będzie parę serii, więc każdy zdąży wziąć udział.
------------------
Dobra to daje następną turę, zamieszczę mniej informacji, to może będzie trudniej:
Podpowiedź:
Ktoś prosi o znajomych Jacka.
A więc w końcu udało mi się znaleźć drugą bryłkę. Już tego samego dnia (jednak przyznam, że musiałem się trochę namęczyć, żeby na to wpaść), którego Dartam dał podpowiedź, zrozumiałem o co chodzi ze 'znajomymi Jacka' - kim był Jack? Zombie. Więc kim są jego znajomi? Zombie
Zostało tylko odnalezienie bryłki, ale wiedziałem pod jakim 'tytułem' szukać. I z początku błędnie uważałem, że musi być to w Moddingu (przeszukałem z 3 razy temat Potrzebne Tekstury). Ale tak sobie uświadomiłem (10 minut temu), że w Pytaniach również może to być (wiem, późno ). No i chwila, i mam! Okazało się, że to nie była tekstura. Chodziło tu o kody na zombie.
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Od teraz znalazca robi zdjęcie postu z bryłką (Print Screenem, tak jak robił to Kastet i Indiana) i podaje link do tematu z którym bryłka ta się znajduje.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 23-02-10, 15:54, w całości zmieniany 1 raz