Wysłany: 18-06-10, 18:33 Gothic II NK - Whispers in the dark
Witajcie ;] Wykonałem dzisiaj teledysk do utworu Whispers in the dark, wycinałem parę scen z moich dawnych filmów i doszło do takiego czegoś, zapraszam do oglądania!
[url="http://www.youtube.com/watch?v=edf1Wsko1YA"]Gothic II NK - Whispers in the dark[/url]
Witajcie ;] Wykonałem dzisiaj teledysk do utworu Awake and Alive, zapraszam do oglądania!
[url="http://www.youtube.com/watch?v=usxr62vWoE8"]Gothic II NK - Awake and Alive [Damian 2010] [/url]
Ostatnio zmieniony przez TakeDown 25-06-10, 21:08, w całości zmieniany 2 razy
Cóż mogę powiedzieć? Według mnie jesteś świetnym reżyserem, czującym 'to coś' podczas montowania filmików z Gothica Sceny idealnie wpasowane do muzyki.
Nie dopatrzyłem się żadnych znaczących błędów w wykonaniu, teledysk mnie nie znużył, do tego filmik jest wykonany jak najbardziej poprawnie.
Cóż. Nie widzę przeszkód, by wystawić ci, według mnie w pełni zasłużoną, 10
Twórz dalej, bo masz wielki talent
Pierwszy teledysk jest naprawdę dobry. I wpasowany dobrze w muzykę, i świetne ujęcia. Naprawdę, bardzo mi się podobał. Przy okazji - dobry sobie utwór wybrałeś, a nie jakiś nudny o miłości, i to jeszcze taki, w którym po 10s. chce się wyłączyć. Jak dla mnie ocena 10/10.
Jeżeli chodzi o drugi teledysk to muzyka mi nie do końca pasowała i po połowie już chciałem przewijać, ale powstrzymałem się, żeby obejrzeć teledysk do końca. Cóż, znowu sceny dobrze wpasowane. Podobają mi się nowe tekstury otoczenia (wiesz, o co chodzi, bo w komentarzach jedna osoba napisała, że jej się to nie podoba, a mi wręcz przeciwnie). Poza muzyką nie mam zastrzeżeń. 9/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Whispers in the dark hmmm ciekawą piosenkę dobrałeś.
Postacie,ruchy,sceny są dobrze dopasowane do muzyki.Dobrze umyśliłeś żeby pokazywać jak grają na tych gitarach. Sceny z "Krwawego Ostrza" dobrze wpasowane. Moja ocena to 10-/10 rób dalej bo są ciekawe a Awake and Alive ocenię póżniej.