_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ostatnio zmieniony przez Generał 03-07-09, 09:09, w całości zmieniany 1 raz
Serio pierwszy filmik? Bo jest naprawdę dobry w paru miejscach, musiałem stopować, żeby przestać się śmiać XD Parę razy muzyka nie całkiem pasowała, a czasem idealna Ogólnie montaż dobry jak na pierwszy raz 8/10
Muzyka jest klimatyczna, ściągnięte z reklamy -.- Ale fajne wykonanie, jak na pierwszy film to jest b. dobrze Napisy końcowe są najlepsze XD XD XD XD 9.01/10
Świetny filmik. Widać, że jesteś dobry również w filmach. Głosy ładnie dopasowane do postaci. Humor świetny. Polskie dziewczyny i napisy końcowe wymiatają. Ocena to będzie tak może z... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ciężki wybór. Łap 9/10.
P.S. Daję peesa, ponieważ nie wiem czemu go by nie dać (czemu dać też nie wiem).
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Filmik bardzo zabawny. Świetny humor, niezłe wykonanie. Bardzo dobry, rozbudowany zamysł. No i mam rozterkę. 8 czy 9...8 czy 9...8 czy 9...8 czy 9... Nooo niech będzie 9/10
Bardzo dobry filmik. Ciekawie wymyślone,że Bezi jest zerem a potem bohaterem dzięki mleku . Najlepsze napisy końcowe i "Odkrył w sobie talent" XD . Ocena to 10/10.
Awesome, super, świetne i wogóle pozatym, że podkład muzyczny jest troszeczkę, ociupinkę, kapeczkę za głośny ale cała reszta jest jak napisałem na początku tego hiper długiego posta, awesome, super, świete i wogóle. Greetings to you!!!!!11
Spoko filimik. Jeśli to twój pierwszy, to gratuluję dobrego montażu (w szczególności głosów). Ogólnie, to można się uśmiać, ale czasami muzyka nie do końca wpasowywała się w sytuację. Życzę Ci więcej takich filmików na tym poziomie (a nawet lepszym ).
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, Ty jesteś jednym z nich"
Generale gz dobrego wykonanie. Dla mnie najlepsze było to kiedy spotkał Panią Moe z pod knajpy i gdy czytał ksiązkę. Bierz to 10/10 i bądzi szczęśliwy z dobrego filmu.