Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Dartam
02-10-10, 14:19
Gothic Tarchach Trailer
Autor Wiadomość
Artil

Wysłany: 31-12-09, 14:21   Gothic Tarchach Trailer  

Trailer Filmu "Tarchach"

"Czteroosobowy oddzial palladynow zostaje wyslanych z misja zniszczenia obozu orkow. Udaje im sie tego dokonac, jednakze Nie Do konca...."

by ARTIL9

http://www.youtube.com/watch?v=QM6Ns4Cv6Kg

OCENIAJCIE KOMENTUJCIE!!!

Denpok 

Wysłany: 31-12-09, 14:28     

Hmmm... Czegoś tu nie rozumiem. Niby na początku ci paladyni walczą z orkami, a potemn nagle nastepuje walka ze szkieletami. Później szkielety nacierają na Khorinis.
Dziwne. Mogłeś napisać, np. Trailer przedstawia walkę ludzi z siłami zła. Tak ogólniej, rozumiesz? Przy walce z orkami mógłbyś przybliżyć trochę obraz. Wiem, że to trailer ale jak bardziej go "odpicujesz" , będzie ciekawszy. Moja ocena to 7/10.

Xardas 

Medale: 1

Wysłany: 26-02-10, 13:19     

Wykonanie samo w sobie jest naprawde dobre! Z fabułą no troche opis z trailerem się nie zgadza... tu tylko 4 paladynów na grupe orków (jest OK!) potem z nikąd walka z szkieletami (coś jest nie tak) następnie z 4-osobowego odziału robi sie 8-9 osobowy odział. (tu zgłupiałem troche). A na koniec szkielecziki idą na podbój Khorinis ni z tego ni z owego (Chyba, że w fabule szkielety wiążą sztame z orkami to zwracam honor!). Narracja? Oj troche nie wyszło... :D troche wiecej emocji! Bo jak słuchałem tego to albo się troche wstydziłeś mocniej powiedzieć albo byłeś po paru szklaneczkach (oczywiście żart :D )

Czyli tak!
Wykonanie 8,5/10
Fabuła 5/10

13,5/20 :2 = czyli nie co ponad 7/10

Siruviel 

Monet: 3
Medale: 1

Wysłany: 26-02-10, 23:28     

Oż ty w życiu, muszę ci powiedzieć, że zrobiłeś 1 youtubowski filmik, który mnie wciągną.
To tak, wykonanie jest na wysokim poziomie, spodobało mi się dlatego, że zrobiłeś ładne ujęcia.
Grafika, do niej nie mam zastrzeżeń.
Filmik prawdopodobnie mnie wciągną dlatego, że (sorry za wyrażenie) nie użyłeś tej cholernej IVOny.
Moja ocena to 9/10.

PS.Będę z niecierpliwością czekał na kolejne odcinki.

Czart_COM
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-10, 22:59     

No i potem na końcu Hepi end bo oni wygrywają,orkowie zostają spaleni,a szkielety są utopione...i tam się daje napis ,,nie do końca'' i powstaje nowa seria jak trzeba Trolla zabić...chociaż można zrobić takie elementy jak: śmierć...a nie np: zmartwychstanie za pośrednictwem łez! Fantasy czyste ( do mnie już wkurza ) . Ten film mi wygląda na: 1.Są palladyni
2.Zabijają Orki
3.Jeden ginie i zmartwychwstaje
4.Zabijają szkielety
5.Koniec
6.Nowa seria + jakiś Troll
7.Happy End

No kpina jakaś! Ja jak robię filmy to chociaż dawałem śmierć...no nawet za często,zmienilem głównego bohat...ale tu nie o to tu chodzi.

NIE podoba mi się ten pomysł

Opinia:Film wygląda jak inne. Daje ocenkę 4\10 . Ale to jeszcze się może zmienić...

NIE podoba mi się pisanie postów bez sensu. No bo powiedz mi, gdzie jest tutaj opinia o filmie? - KzL

MaCio$ 

Monet: 2

Wysłany: 06-04-10, 08:51     

Cieniutko..."Czteroosobowy oddział paladynów zostaje wysłanych z misja zniszczenia obozu orków. Udaje im się tego dokonać, jednakże Nie Do końca...."Jeżeli to jest cała fabuła to
ja dziękuję!!To wszystko nie trzyma się kupy!!A jeżeli bohater filmu to będzie bezio
to jeszcze obniża ocenę!!

No cóż...Ocena na forum to 5/10
a za YT to 2/5

PS:I takie pytanie: Czemu ludzie piszą palladyni ??

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
Gothic: Krwawa wojna
Gothic: Wojownik
Gothic: Krwawa wojna 2
w planach:

Czart_COM
[Usunięty]

Wysłany: 06-04-10, 13:10     

Zygfryd96:
W wielu grach fantasy jest nazwa Palladyn,zwykle dlatego, iż pal= skrót,ladyn=niepamiętam. Ale oni łączą i wychodzi podwójne l.

Na wielu różnych forach jest nazwa Moderator, zwykle dlatego, iż mod = skrót, erator = nie pamiętam. Nie wiem, czy ty sobie po prostu z nas żartujesz i robisz jaja. Takie sprawy załatwia się na PW. - KzL

Dartam 

Monet: 27
Medale: 6

Wysłany: 24-09-10, 21:46     

Proszę o naprawę linków. Jeśli w ciągu tygodnia nie zostanie podany poprawny odnośnik, temat trafi do kosza.

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi