Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Reklama Gothic Komiksy!
Autor Wiadomość
Assavar 

Wysłany: 23-07-08, 19:08   Reklama Gothic Komiksy!  

To mój 2 filmik więc nie krytykujcie za bardzo go xD Ale oczywiście posłucham co jest nie tak i postaram się w następnych filmikach to wziąśc pod uwagę!

http://video.google.pl/vi...624299234&hl=pl

Oceniajcie
[BRAK]
..::Planowane Komiksy::..
[BRAK]

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21
Medale: 1

Wysłany: 23-07-08, 21:06     

No sorry ziom. Ocena będzie 4+/10.
Najbardziej ocene Ci zwaliło wszechobecne Przes ( to słowo pisze się przez "Z". Reszta dobra.

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 24-07-08, 23:23     

:lol: Te "przeS" mnie od razu rozwaliło XD. Pomysł miałeś całkiem ciekawy tylko szkoda że z wykonaniem gorzej. Mnie jakoś ta reklama za bardzo by nie zachęciła :roll: . Ode mnie masz 2/10 bo muzyka jest całkiem fajna ;) .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

All Bundy

Monet: 1

Wysłany: 25-07-08, 08:24     

,,Przes'' :lol: Tym zwaliłeś cały filmik XD I zamało komiksów gdzie jakiś komiks Dartama ,większośc Piotra tylko jeden Papcia :/ Muzyka może byc a ocena 2/10 :roll:

Mazak 

Wysłany: 25-07-08, 08:38     

All Bundy napisał/a:
,,Przes'' :lol: Tym zwaliłeś cały filmik XD I zamało komiksów gdzie jakiś komiks Dartama ,większośc Piotra tylko jeden Papcia :/ Muzyka może byc a ocena 2/10 :roll:

OwsZem, bo jest dużo innych dobrych komiksów. NP. niektóre komiksy są dla mnie lepsze od OJCZYZNY. A teraz moje minusy i plusy:

PLUSY
No cóż, reklama w końcu NASZEGO FORUM :wink:
Muzyka Fajna , nawet.

MINUSY
W sumie nic ciekawego, tylko te kawałki komiksów lecą, prawe żadnych słów
Przes
Czemu tylko komiks Piotra ;[

Assavar 

Wysłany: 25-07-08, 10:18     

Mam robic drugą częśc :P Jak może jutro zacznę. Będzie lepsza ale będzie trwała krócej ok 1 min.
[BRAK]
..::Planowane Komiksy::..
[BRAK]

Rasly 

Monet: 3
Medale: 2

Wysłany: 28-07-08, 05:42     

?al.pl To reklama komiksów muzyka z dupy wyjęta... nie no ocenę to wstawiam 2/10 bez gadania...

JakubcioPL 

Monet: 25
Warn: 1/4

Wysłany: 28-07-08, 14:16     

Weź chłopie nawet się nie bierz za drugą część. To ma być reklama? Chyba raczej antyreklama. Myślisz, że jak pokażesz parę komiksów, to wszyscy sobie pomyślą "wbijajmy"? ... W reklamie trzeba by na pierwszym miejscu pokazać społeczność, komiksiarzy, a dopiero później ich prace. Ortów nie będę komentował, bo gdybym zobaczył reklamę z błędami ort czy gramatycznymi, od razu bym wyłączył. 1/10.

Autor postu otrzymał kopa w dupę.

KamilzLasu 

Monet: 34
Medale: 3

Wysłany: 30-07-08, 07:54     

1/10 - mógłbym napisać to, co Jakubcio - gdybym nie był na tym forum, to nigdy już bym na nie nie wszedł.

LEGENDA

Drako 

Warn: 1/4

Wysłany: 09-08-08, 15:34     

łe kiepskie 1/10 w reklamie powinno być pokazana strona ilość komiksów ocenny klimat itd a nie pokazane komiksy :?

Patryk94 

Wysłany: 14-08-08, 18:18     

Kiepski filmik... W tej reklamie są pokazane tylko 3 komiksy. Tutaj powinno być pokazane więcej komiksów i jeszcze społeczność, która jest na forum, a tu tylko komiksy pokazane i nazwy tych komiksów, oraz wykonawca. Muza w filmiku mi się nie spodobała. Ocena niestety, ale 1/10.

xxxl 

Wysłany: 16-08-08, 10:50     

Kiepski filmik.Kiepska reklama.Są błędy ortograficzne(Przes) i mało komiksów.Wystawiam 3/10.

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1969

Komentujcie i oceniajcie.

Jakoob 

Wysłany: 23-07-09, 18:31     

NIE NO "PRZES" MNIE JUŻ NAPRAWDĘ ROZWALIŁO ;/
ocena 3/10 mogłeś się bardziej postarać ;(
"teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"

Generał 

Monet: 12

Wysłany: 26-07-09, 08:38     

A postawcie się w jego sytacji. Czy wy macie pomysł na dużo lepszy film reklamujący Gothic Komiksy ? To fakt, jest beznadziejny, ale miał dobre chęci. Co będę dużo gadać 4/10, oczywiście nie licząc "przes" i kilka komiksów :P . Razem z tym tylko 2/10 :P .

Kamowski 

Wysłany: 11-12-09, 16:59     

Słabe i śmieszne przez te ,,przeS". Ja bym to nazwał reklamą komiksów a nie reklamą GK... Bo jak to ma być reklama GK to pokaż troszkę forum a nie same komiksy :P Zapomniałbym o ocenie: 3/10

DAJCIE PIEROGA! CHCEMY JEŚĆ! xD

Myrtan 

Wysłany: 05-01-10, 15:32     

Chciałeś, żeby Ci to dobrze wyszło, miałes niezły pomysł z ukazaniem tych komiksów ale trzebabyło ukazac najlepsze momenty... Aby stworzyć naprawde mocna reklame musi byc i odpowiednia muzyka, treści i doświadczony reżyser... Jak na drugi filmik to niezły, oby tak dalej...

Eskel 

Monet: 8

Wysłany: 05-01-10, 16:49     

Nie no kurde xD Jak zobaczyłem "Przes" To padłem xD I co to za reklama? Pokazanie paru scenek z komiksów? Gdybym nie był na tym forum i obejrzał tą reklamę to nie wszedł bym tu, nie zachęciła mnie ani trochę. :/ (Ja i tak nie wiem co mnie zachęciło do wejścia na to forum xD ) Dostajesz ocenę: 1+/10

Itachi798 

Wysłany: 25-02-10, 13:45     

bardzo nie oryginalne w tej "reklamie" pokazałeś tylko komiksy innych to nic trudnego włączyć jakiś programik do kręcenia filmów nagrać wgrać na jakiś host i już dam ci 0,5/10 za muzyczke

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=4787#73648 - Co lubią ?dzichu i Mietek?

Czart_COM
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-10, 22:53     

Łoo Panie Autorze. ,,Proszę nie krytykować'' za to BaNaNa mógłbyś dostać! Podlizje się aby mu dać monety,pochwały robiąc denny film o gothic komiksy. Aby takie coś zrobić trzeba zachęcić ale również trzeba mieć aktualny słownik Analfabetów.

Kuba1 

Wysłany: 18-04-10, 12:33     

Gość miał bardzo dobry pomysł na reklamę jednak nie wyszła mu najlepiej. Muzyka jak dla mnie pasuje idealnie lecz tak jak mówili moi poprzednicy chociażby Jakubcio:
JakubcioPL napisał/a:
Myślisz, że jak pokażesz parę komiksów, to wszyscy sobie pomyślą "wbijajmy"? ... W reklamie trzeba by na pierwszym miejscu pokazać społeczność, komiksiarzy, a dopiero później ich prace. Ortów nie będę komentował, bo gdybym zobaczył reklamę z błędami ort czy gramatycznymi, od razu bym wyłączył.

To by było na tyle , ocenka to 2/10.

Karik04 

Monet: 5

Wysłany: 18-04-10, 16:08     

Film słaby. Gdybym go zobaczył przed rejestracją na GK to już nigdy bym na nie nie zajrzał. "Przes" to jest zabójcze. Powaliłes mnie tym, że nijak się nie wysiliłeś a to co zrobiłeś wygląda odrażająco. No cóż, 1/10 to i tak zbytnia łaskawość :D .

Odpowiedz do tematu