Te "przeS" mnie od razu rozwaliło XD. Pomysł miałeś całkiem ciekawy tylko szkoda że z wykonaniem gorzej. Mnie jakoś ta reklama za bardzo by nie zachęciła . Ode mnie masz 2/10 bo muzyka jest całkiem fajna .
Weź chłopie nawet się nie bierz za drugą część. To ma być reklama? Chyba raczej antyreklama. Myślisz, że jak pokażesz parę komiksów, to wszyscy sobie pomyślą "wbijajmy"? ... W reklamie trzeba by na pierwszym miejscu pokazać społeczność, komiksiarzy, a dopiero później ich prace. Ortów nie będę komentował, bo gdybym zobaczył reklamę z błędami ort czy gramatycznymi, od razu bym wyłączył. 1/10.
Kiepski filmik... W tej reklamie są pokazane tylko 3 komiksy. Tutaj powinno być pokazane więcej komiksów i jeszcze społeczność, która jest na forum, a tu tylko komiksy pokazane i nazwy tych komiksów, oraz wykonawca. Muza w filmiku mi się nie spodobała. Ocena niestety, ale 1/10.
NIE NO "PRZES" MNIE JUŻ NAPRAWDĘ ROZWALIŁO ;/
ocena 3/10 mogłeś się bardziej postarać
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
A postawcie się w jego sytacji. Czy wy macie pomysł na dużo lepszy film reklamujący Gothic Komiksy ? To fakt, jest beznadziejny, ale miał dobre chęci. Co będę dużo gadać 4/10, oczywiście nie licząc "przes" i kilka komiksów . Razem z tym tylko 2/10 .
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Słabe i śmieszne przez te ,,przeS". Ja bym to nazwał reklamą komiksów a nie reklamą GK... Bo jak to ma być reklama GK to pokaż troszkę forum a nie same komiksy Zapomniałbym o ocenie: 3/10
Chciałeś, żeby Ci to dobrze wyszło, miałes niezły pomysł z ukazaniem tych komiksów ale trzebabyło ukazac najlepsze momenty... Aby stworzyć naprawde mocna reklame musi byc i odpowiednia muzyka, treści i doświadczony reżyser... Jak na drugi filmik to niezły, oby tak dalej...
Nie no kurde Jak zobaczyłem "Przes" To padłem I co to za reklama? Pokazanie paru scenek z komiksów? Gdybym nie był na tym forum i obejrzał tą reklamę to nie wszedł bym tu, nie zachęciła mnie ani trochę. (Ja i tak nie wiem co mnie zachęciło do wejścia na to forum ) Dostajesz ocenę: 1+/10
bardzo nie oryginalne w tej "reklamie" pokazałeś tylko komiksy innych to nic trudnego włączyć jakiś programik do kręcenia filmów nagrać wgrać na jakiś host i już dam ci 0,5/10 za muzyczke
Łoo Panie Autorze. ,,Proszę nie krytykować'' za to BaNaNa mógłbyś dostać! Podlizje się aby mu dać monety,pochwały robiąc denny film o gothic komiksy. Aby takie coś zrobić trzeba zachęcić ale również trzeba mieć aktualny słownik Analfabetów.
Gość miał bardzo dobry pomysł na reklamę jednak nie wyszła mu najlepiej. Muzyka jak dla mnie pasuje idealnie lecz tak jak mówili moi poprzednicy chociażby Jakubcio:
JakubcioPL napisał/a:
Myślisz, że jak pokażesz parę komiksów, to wszyscy sobie pomyślą "wbijajmy"? ... W reklamie trzeba by na pierwszym miejscu pokazać społeczność, komiksiarzy, a dopiero później ich prace. Ortów nie będę komentował, bo gdybym zobaczył reklamę z błędami ort czy gramatycznymi, od razu bym wyłączył.
Film słaby. Gdybym go zobaczył przed rejestracją na GK to już nigdy bym na nie nie zajrzał. "Przes" to jest zabójcze. Powaliłes mnie tym, że nijak się nie wysiliłeś a to co zrobiłeś wygląda odrażająco. No cóż, 1/10 to i tak zbytnia łaskawość .