Serial opowiadający o paladynie Arathri'm, który dowiaduje się, że w jego ciele krąży trucizna, która zabije go za 7 dni. Okazuje się, że sprawa sięga znacznie głębiej...
WoW. Fantastyczne, jeden (jak nie najlepszy) z najlepszych poważnych filmów w Gothicu. Specjalne efekty i to wszytsko po prostu rozwala. Muzyka świetna, ale jak ten koles gadal o spaleniu jego ciała (juz pozapominałem imiona ) to nie było nic słychac przez muza. Tak jest spoko. I to chyba wszystko z minusów. Fabuła świetna. Extra klimat, i aż widz wchodzi do tego świata, że tak to ujmę. 10/10 jak nic. i na Youtube dałem 5 dla każdej części.
Film byłby świetny, gdyby nie jedna (a właściwie dwie rzeczy). Po pierwsze: ivona zupełnie tu nie pasuje. To poważny film, a ivona nadaje się tylko do komedii. Po drugie: połowy filmu nie zrozumiałem przez zbyt głośną muzykę. Fabuła na początku była bardzo dobra, reszty niestety nie znam Wykonanie bardzo dobre. 6/10 - byłoby więcej gdyby nie te rzeczy, o których napisałem.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Padam... na twarz... klękam! MISTRZ!!! Sam Ezi39 oraz Er0l18 POWINNI SIĘ UKŁONIĆ!!! Niech ktoś tylko zrobi PARODIE ! ! ! Ojciec Piojok dopilnuje,aby to się nie stało....
- minus bo Ivona...a to nie daje klimatu...
Kur**de normalnie brak mi słów!!!
_________________ Przepraszam,ale stary nick to Czart_COM.