Plakat:
Opis: Tres, dawny strażnik królewski trafia do Kolonii Karnej. Upadek po wrzuceniu, powoduje utratę jego przytomności. Znajdują go dwaj kopacze i oddają pod opiekę myśliwego Cavalorna. Odzyskuje tam siły i w końcu idzie do Starego Obozu, tam poznaje nowych przyjaciół, jak i wrogów, pewne wydarzenia nasuwają mu pomysł założenia własnego obozu, co jak się okaże nie spodobało się Gomezowi...
Przewidywana długość: ok. 12 arkuszy
Planowana data premiery: Wakacje 2010
Edit
Jeszcze parę słów ode mnie Komiks poza nazwą, i motywem kolejnego obozu, nie będzie miał nic wspólnego z oryginałem Chcę także dodać, że główny bohater, nie jest żadnym wybrańcem, nie został wrobiony, itd. był po prostu szarym gwardzistą króla, na jednej z jego prowincji, mimo nazwy, robota wcale nie była "królewska" i zarabiał niewiele, a jakoś trzeba było wyżyć więc czasem wykorzystywał sytuacje "szybszego zarobku", do momentu. aż wpadł. Hmmm... co jeszcze mogę powiedzieć? Wyleciało mi z głowy, jak się przypomni dopiszę
Widzę, że robisz remake starego, dobrego komiksu . Fabułę każdy zna i wie jak mniej więcej będzie wyglądać, chociaż liczę że parę rzeczy zmienisz. Jeśli chodzi o plakat, to niby nic nadzwyczajnego, ale wszystko prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Masz odemnie 9/10 i się ciesz .
FABUŁA: Widać, że podobnie jak w remake'u "Dramatu Gladiatora" Indiany, jest tylko trochę starej fabuły a reszta nowości 9/10 :O
PLAKAT: Byłby perfekcyjny, gdyby nie oczoj*bny napis Czwarty Obóz. Gdyby był inny kolor, ocena byłaby o oczko wyższa. 9/10.
Jak dla mnie zapowiedz dobra.
Nie czytałem poprzedniej "wersji" tego komiksu ale myślę że ten komiks wyjdzie ci bardzo dobrze.
Za zapowiedź dam ci 9/10 bo ten napis strasznie wali po oczach.
Czekam na komiks (trochę sobie poczekam ).
Ciekawe. Zacznę od plakatu, jest dobry. Fabuła szkicuje się fajnie, ale 4 obóz... walka z Gomezem... to wszystko już było. Ale poczekam z tym do wydania komiksu. Za zapowiedź 8/10
_________________ W Planach:
-Miecz Dusz III (Brak weny )
W trakcie robótki:
-Ballada o Bardzie (kolejne części)
Co do fabuły może być coś fajnego i ciekawego... Co do plakatu jest po prostu dobry, fajne ujęcie SO (bardzo mi się podoba ) i dwie postacie po bokach (fajnie to wygląda ;P). Napis "Czwarty Obóz" także jest fajny 9/10
Fabuła Czwartego Obozu była świetna. Plakat jest bardzo dobry - czcionka niezła, postacie dobrze wycięte a i screen z obozem jest świetny. Czyli ocena za zapowiedź to solidne 8/10. Czekam
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
No to jeszcze trochę na komiks poczekamy
No ale plakat hmm wszystko widać
nie widzę niczego czego mogę się uczepić
No jak się to i owo poprawi to będzie dobry komiks
pozostaje tylko czekać
9.0/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Ładny plakat i fajna fabuła.Tylko jedna rzecz mnie ciekawi.Wybierzesz jakiś opuszczony domek,obóz z moda czy zrobisz sam w Spacerze Daje 10/10 i znak jakości.
Fabuła zapowiada się super! bardzo mi się podoba! Prawie perfekcja!
Fabuła 9+/10
Plakat : Plakatu nie ocenię, bo obrazek wygasł...
EDIT:
No działa!
bardzo fajny plakat, czcionka też mi się podoba, jedyne co mnie gryzie to "o" zamiast "ó", ale to pewnie dlatego że to nie jest polska czcionka...
7/10
Ostatnio zmieniony przez SkorpionX 16-05-10, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Czwart Obóz. prawie, że kalsyk Pamiętam ten komiks dość słąbo przyznam. Ale pamiętam, że był dobry. w Sumie Arcymag zawsze robił fajne komiksy. Czwarty Obóz mi się podobal, i mam nadzieje, że ten Czwarty obóz będzie wart czyytania ;] Plakat mi się bardzo podoba , motyw z czwartym obozem w sumie też, 10/10 by cię zmotywować. Mam nadzieje, że się nie zawiode maj frjend.
Czwarty Obóz 1.0 był słaby. Ale teraz widać żeś zdobył umiejętności,które prawdopodobnie wyniosą ten komiks na wyżyny. Ale nowy bohater, nowi kompani, i nowy obóz- Czwarty Obóz zaliczam na duży plus. Zwłaszcza że jak mówisz będzie to miejsce tworzone w spacerze dodatkowy plus za ambicje. I wreszcie plakat : te dwie postacie dobrze prezentują się na tle Koloni. Są dobrze ustawione. A napis no cóż.... mnie się podoba. Po zsumowaniu tego umysłowo to będzie 10/10