Wysłany: 22-02-10, 19:35 Gothic Star Wars Episode 1 Sithowie
Komiks opowiada o pewnym jedi ktory mieszka ze swojim uczniem w okolicach khorinis.
i pewnego dnia ciemny wojownik zwany sith uczen napada na khorinis i trzeba rozwiazac ta zagadke .
Boże, wiem że jestes nowy, to jednak powinieneś sprawdzić, jak wyglądają zapowiedzi. Brak plakatu, słabe zaprezentowanie fabuły.
A co do samej fabuły, to beznadzieja. Przejdę do formalnej części oceny.
Plakat: brak. (0/10).
Fabuła: słabiutka, świat Gothica w ogóle nie pasuje do realiów Star Wars'ów. (0/10).
Inne: jesteś nowy i nie możesz nie wiedzieć paru spraw. (2/10).
Posumowując: -1/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Jest bardzo źle, oj bardzo... Plakatu nie ma, fabuła niezrozumiała, błędy przy okazji, nazwa nie trafiona. Bida po prostu. Poczytaj trochę zapowiedzi, później garstkę porad i będzie dobrze. Ocena będzie dość niska: 1/10
PS. Witamy na forum
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Komiks opowiada o pewnym jedi ktory mieszka ze swojim uczniem w okolicach khorinis.
i pewnego dnia ciemny wojownik zwany sith uczen napada na khorinis i trzeba rozwiazac ta zagadke .
Co to ma być?! Komiks wogóle nie trafiony. Słaby pomysł. Słaba fabuła: jest sobie koleś, ma ucznia, razem mieszkają w Khorinis, Sith Uczeń (rodzice go nie lubili?) napada na miasto i
Veras napisał/a:
i trzeba rozwiazac ta zagadke
To to jest zagadka? Zagadką jest:
-Kto napadł......nieeeee
-Na co napadł......nieeeee
-Po co napadł..... możliwe
-Co to za zagadka....nieeeeee
-Nie wiem.....taaaaaaaak!
Nie ma plakatu, Ocena 0/10. To COŚ jest nie do sklasyfikowania.
Poza tym stwierdzono plagiat:
Xardass1 napisał/a:
I w dodatku ściągnąłeś ode mnie pierwszy człon tytułu, czyli "Gothic Star Wars".
Wymyślenie Gothic Star Wars to plagiat? Nie przesadzacie może? Poza tym wydany kilka lat temu mod też się tak nazywa. Ale to tak na marginesie. Plakatu nie ma, a opis fabuły jest tragiczny. Nawet nie oceniam, bo byś się zniechęcił.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą