4+\10
Fabuła:5\10 no trochę w tym pomysłu jest, ale jednak przedstawiłeś tylko jednego bohatera. Plakat:4\10A zaś screen wygląda trochę dziwnie. Twoja postać wygląda jak Diego. Postaraj się nie używać zbyt, aby było to fajne, a przede wszystkim improwizuj.
Fabuła jest no...nieoryginalna było już od groma komiksów o kopaczach którzy uciekają z kopalni i szukają lepszego życia,ale "którego wybrali na najlepszego kopacza" po co go wybrali? Dobra fabułę zostawiam teraz plakat, ujęcie mi się nie podoba, po prostu pokazałeś głównego bohatera plakat ratują czcionki i ten papier na który na prawdę mi się podoba. Masz 4-/10
Fabuła: Średnio mi się podoba, kopacz uciekający z kopalni to już oklepany pomysł, ale może znajdzie się coś, czego w innych komiksach nie było? 4/10
Plakat: Brzydkie ujęcie, gęba Diega (Postaci typu: Diego, Gorn itd. nie toleruję!!! ). Czcionka może być, chociaż czcionka powinna pasować do tego, co będzie w komiksie. Co do ujęcia Diega: Zdjęcie rozciągnięte! A to wtedy jest brzydkie jak nie wiem co! 3.5/10
Ogólnie: 3 arkusze w 1 tydzień? Człowieku, ja musiałem wyjeżdżać codziennie do babć, no i zrobiłem mojego Sindbada w 2-3 dni. Już miałem 2 arkusze gotowe, ale nie opublikuję ich. Co do komiksu, liczę na coś, co mnie wciągnie. Na ładne teksty...
No chłopie, plakat jest ładnie wykonany i podoba mi się ten pergamin na dole . Ale poza tym to chyba będzie kiepsko. Kopacz który został wybrany na najlepszego kopacza? Ale o co tu chodzi? No dobra, fabuła może będzie super jak ukaże się komiks ale pamiętam kilka podobnych komiksów. A więc powiedzmy że na razie nic nie ocenię, a gdy wyjdzie komiks to wtedy się postaram.
P.S: Nie zrezygnuj bo może wyjdzie z tych wypocin coś fajnego
Cóż. Według mnie najgorsze jest ocenianie dzieł nowych użytkowników, gdyż, jak myślę, większość podczas oceny takowych wypocin myśli stereotypowo, i z góry zakłada, że komiks wyjdzie fatalny, a zapowiedź jest do bani. Często przez takie myślenie, mimo że zapowiedź jak najbardziej zasługuje na ocenę 6, bądź 7, dostaje zwykle trzy, dwa punkty w dół, zgarniając przeważnie 'mocne' czwóry i tróje... Ja postaram się stereotypowo nie myśleć, oceniając Twoją zapowiedź
Cóż. Zacznę od estetyki, jak to zwykle mam w zwyczaju. Plakat jest porządnie wykonany. Ładnie czy wyszła czcionka na samej górze, oraz tło dla tekstu na dole. Nawet jeśli czcionka i 'papierek' nie jest wykonany przez ciebie, fakt że je do plakatu wstawiłeś sprawia, że masz u mnie dużego plusa. Dlaczego? Sądzę iż starałeś się niezmiernie, wykonując owy plakat, i ciągle myślałeś, coby tu fajnego dodać, co poprawić, by wyszło idealnie i się spodobało... Mam rację? Sam tekst na dole plakatu jednak jest, łagodnie ujmując, beznadziejny. Niby tam zarys fabuły nadchodzącego komiksu, jednak w moim przekonaniu zbyt mało napisałeś. Do tego w sposób tak nieestetyczny, że prosi się to aż o pomstę do nieba...
Ogólnie zapowiedź jest mimo wszystko z 'niższej' półki. Tak czy siak, według mnie solidne 5/10 jest odpowiednią oceną dla owej zapowiedzi Nie zniechęcaj się jednak moją i poprzednimi ocenami. Uczymy się na błędach, a co nas nie pogrąży, to nas wzmocni Życzę ci powodzenia w tworzeniu komiksu, i ogromnych pokładów weny
Plakat... Taki normalny ale estetyczny za niego masz 8/10. Historia Diego przed zostaniem cieniem? Zapowiada się naprawdę nieźle. Mam nadzieję że czytałeś porady i zrobisz b.dobry komiks. Masz ode mnie w pełni zasłużoną ósemkę/ 8/10
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]