Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Garrador
11-12-10, 13:00
Konflikt Zbrojny Akt.1
Autor Wiadomość
MaCio$ 

Monet: 2

Wysłany: 26-05-10, 17:02   Konflikt Zbrojny Akt.1  

Jako,że kolejny komiksu wyszedł (z sukcesem) xD
Pomyślałem :) "Zrobię komiks w Gothic i Men of War" z modem CS do gothic oraz Afganistan
do MoW'a xD

Fabuła komiksu brzmi:Rok 2008,konflikt między Rosją a USA i Europą się zaostrza...
Zaczynają się intensywne zbrojenia w końcu Radziecki samolot z Bombą Atomową leci nad Waszyngton i...Eksplozja zniszczyła miasto,ginie tysiące osób.Rozpoczyna się nowa, III Wojna
Światowa.Po stronie USA stają między innymi:Francja,Polska oraz Wielka Brytania,zaś po stronie Rosji,Chiny i Korea.Losy wojny są w rękach USA oraz Rosji.Komiks oczywiście nie oparty na faktach xD I nie dziwcie się że ten koleś z Gothic'a ma tą "Słuchawkę" :) To jest kapitan oddziału. ;)
Oceniajcie i komentujcie. ;)

Tu plakat:

Komiks będzie w Grze Men of War i Gothic'u oraz komiks będzie w Aktach !
tz. każdy akt jako inny komiks.

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
Gothic: Krwawa wojna
Gothic: Wojownik
Gothic: Krwawa wojna 2
w planach:

Gwizdek 

Monet: 7
Warn: 2/4

Wysłany: 27-05-10, 18:17     

Zapowiedź ciekawa. Zmień kolor tekstu na obrazku, zlewa się z czołgiem. Obstawiam, że Rosja wygra... Za zapowiedź dostajesz 8+/10

Karik04 

Monet: 5
Medale: 2

Wysłany: 27-05-10, 19:25     

Dobra, pozbierałem się.

Fabuła: zapowiada się ciekawie. Konflikt zbrojny, Gothic, realia rzeczywiste.. to może wypalić! Liczę na sporo wątków prywatnych (coś a la OJCZYZNA :P ) i na efektowne bitwy. Stawiam na USA :P
Za fabułę 9/10.

Wykonanie: plakat bardzo ładny, świetnie wykonany. Tylko ta czcionka...
Za wykonanie 7+/10.

Ogólnie: zapowiada się świetnie. Liczę na ciebie xD

Ocena: 8+/10.

FIREWOLF 

Monet: 1
Warn: 1/4

Wysłany: 27-05-10, 22:25     

No więc tak: Cóż, fabuła się zapowiada na serio... dość nom... szczerze, średnia... Ale może ci się uda mnie czymś zaskoczyć ;) I pytanie: Czy on będzie ogółem o wojnie czy coś w stylu OJCZYZNY Piotra_Pl, że jeden żołnierzyk sobie będzie i jego Historia?

Ten kolarz może wyjść nawet ciekawie, tylko małe ale: Nie rób żadnych paintówek, jak z tą słuchawką, bo to wygląda okropnie... Poproś jakiegoś moddera o model 3D z teksturami takiej słuchaweczki i gites ;)

Plakat? Nie wiem jak go ocenić. Przede wszystkim troche się zlewa napis z resztą a nie wiem czy trzeba pracy więcej czy mniej na takie cudo :) .

Masz 7+/10. Chętnie przeczytam!

PS. Tylko nie rób wątki, że będzie ktoś się chciał przedostać na II brzeg suchy i prosi nieugiętego pilota o pomoc XD[/b]
DO KUJA Z POLITYKĄ :D Tu się Gothic i twórczość z niego liczy :) . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem. :)

Jakoob 

Wysłany: 31-05-10, 14:45     

Fabuła:
ZnOwU ? xD
Ok... kolejny komiks o wojnie hmm tylko ten nie oparty na faktach :P

Plakat:
Ciekawy, ale za bardzo płaski ryj kampitana i paint się w oczy rzuca i napis czcionka nawet fajna bo to tylko jeden krótki napis nie cały komiks jest nią napisany ale kolor rozp***** efekt :/

Ogólnie:
Mnie powoli nudzą te komiksy ale przeczytam. Może coś ciekawego z tego wyjdzie ;)
"teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"

MaCio$ 

Wysłany: 14-06-10, 20:42     

Muszę was rozczarować xD

Ale nie będzie w Akcie 1 zwycięzców... :)
Głównie każdy akt będzie pokazywał walki między USA i sojusznikami i Rosji i ich sojusznikami xD

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
w planach:

Ostatnio zmieniony przez MaCio$ 20-06-10, 20:48, w całości zmieniany 3 razy  

Raksha 

Wysłany: 15-06-10, 19:58     

Jakoś mi się nie spodobało, chociaż wojny lubię...

daję 4\10

Indiana 

Monet: 24

Wysłany: 17-06-10, 07:08     

Dobra, tak mnie męczyłeś, to ci ocenię xD

A więc, fabuła mocno jest zbliżona do Ojczyzny. Jest wielki konflikt zbrojny USA vs. Rosja, ludzie się zabijają, ogólnie III Wojna Światowa. Cóż, mam nadzieję, że to nie będzie jak w komiksie Piotra, że wojna jest tylko tłem dla przygód głównego bohatera, tylko będzie po prostu o wojnie. Ale mimo wszystko, jedno mi nie pasuje. Chodzi mi o to, że wszędzie muszą być ci amerykanie. Ja wiem, że USA wszędzie musi sie wepchać, ale już mogłeś zrobić tak, że Rosja zaatakowała nie wiem, Wielką Brytanię, Francję, czy od biedy całą Unię Europejską. Nawet Ojczyzna trochę straciła w moich oczach, kiedy to Polska dzięki amerykanom zaczęła wypierać z Polski Niemców, pomimo zapewnień, że "to nie będzie coś w stylu, że tylko amrykanie uratują sytuację i wygrają za nas wojnę", czy coś w tym stylu :P . Ale mimo wszystko, zapowiedź nie jest zła. Jedynie do czego mógłbym się jeszcze przyczepić to to, że jakaś plakatu jest bardzo słaba, kolor napisu jest słaby, i jeszcze ta słuchawka słabo ci wyszła. 7/10

MaCio$ 

Wysłany: 17-06-10, 21:23     

USA nie będzie pomagać Polsce ;) jak Piotr to czyta to niech mi bana nie wstawia xD Jestem patriotą ale mam takie procedury xD W komiksie zobaczycie kto przyjdzie z pomocą...Aha i główny nacisk nie będzie na głównego bohatera tylko na bitwy ;) Raksha ja wiem że ty to specjalnie napisałeś :/ Więc nie musisz czytać komiksu !!

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
w planach:

Ostatnio zmieniony przez MaCio$ 20-06-10, 20:49, w całości zmieniany 1 raz  

Kentis 
Najemnik

Monet: 8

Wysłany: 19-06-10, 15:58     

USA i reszta vs. Rosja i Azja. III wojną światową mi tu pachnie. Częściowo w Gothicu... Ten koleś po prawej jest z Gothiica? Jak tak to szacunek ode mnie za wsadzenie go tam. Napis trochę się zlewa z czołgiem, ale ogółem wygląda nieźle.

Ocena: 8/10

Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie

W pracy:
Powrót zbanowanych
Duch (NoName Studio production)
Artefakty

Plany:
Paladyni vs. Łowcy Smoków
Nekrologi (NoName Studio production)

Pan_Patok 

Wysłany: 25-06-10, 12:44     

daje 8/10 miejmy nadzieję , że Polska wygra :) taki mały żarcik ale komiks zapowiada sie całkiem fajny :mrgreen: :mrgreen:

PW... // V

MaCio$ 

Wysłany: 11-08-10, 12:30     

Jak na razie oceny dobre xD

A co ja mówiłem...Polska nie będzie tak brana pod uwagę (Bo zbyt by się kojarzyło z Ojczyzną ) :)

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
w planach:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi