Jako,że kolejny komiksu wyszedł (z sukcesem)
Pomyślałem "Zrobię komiks w Gothic i Men of War" z modem CS do gothic oraz Afganistan
do MoW'a
Fabuła komiksu brzmi:Rok 2008,konflikt między Rosją a USA i Europą się zaostrza...
Zaczynają się intensywne zbrojenia w końcu Radziecki samolot z Bombą Atomową leci nad Waszyngton i...Eksplozja zniszczyła miasto,ginie tysiące osób.Rozpoczyna się nowa, III Wojna
Światowa.Po stronie USA stają między innymi:Francja,Polska oraz Wielka Brytania,zaś po stronie Rosji,Chiny i Korea.Losy wojny są w rękach USA oraz Rosji.Komiks oczywiście nie oparty na faktach I nie dziwcie się że ten koleś z Gothic'a ma tą "Słuchawkę" To jest kapitan oddziału.
Oceniajcie i komentujcie.
Tu plakat:
Komiks będzie w Grze Men of War i Gothic'u oraz komiks będzie w Aktach !
tz. każdy akt jako inny komiks.
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Fabuła: zapowiada się ciekawie. Konflikt zbrojny, Gothic, realia rzeczywiste.. to może wypalić! Liczę na sporo wątków prywatnych (coś a la OJCZYZNA ) i na efektowne bitwy. Stawiam na USA
Za fabułę 9/10.
Wykonanie: plakat bardzo ładny, świetnie wykonany. Tylko ta czcionka...
Za wykonanie 7+/10.
No więc tak: Cóż, fabuła się zapowiada na serio... dość nom... szczerze, średnia... Ale może ci się uda mnie czymś zaskoczyć I pytanie: Czy on będzie ogółem o wojnie czy coś w stylu OJCZYZNY Piotra_Pl, że jeden żołnierzyk sobie będzie i jego Historia?
Ten kolarz może wyjść nawet ciekawie, tylko małe ale: Nie rób żadnych paintówek, jak z tą słuchawką, bo to wygląda okropnie... Poproś jakiegoś moddera o model 3D z teksturami takiej słuchaweczki i gites
Plakat? Nie wiem jak go ocenić. Przede wszystkim troche się zlewa napis z resztą a nie wiem czy trzeba pracy więcej czy mniej na takie cudo .
Masz 7+/10. Chętnie przeczytam!
PS. Tylko nie rób wątki, że będzie ktoś się chciał przedostać na II brzeg suchy i prosi nieugiętego pilota o pomoc XD[/b]
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Fabuła:
ZnOwU ?
Ok... kolejny komiks o wojnie hmm tylko ten nie oparty na faktach
Plakat:
Ciekawy, ale za bardzo płaski ryj kampitana i paint się w oczy rzuca i napis czcionka nawet fajna bo to tylko jeden krótki napis nie cały komiks jest nią napisany ale kolor rozp***** efekt
Ogólnie:
Mnie powoli nudzą te komiksy ale przeczytam. Może coś ciekawego z tego wyjdzie
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Ale nie będzie w Akcie 1 zwycięzców...
Głównie każdy akt będzie pokazywał walki między USA i sojusznikami i Rosji i ich sojusznikami
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
A więc, fabuła mocno jest zbliżona do Ojczyzny. Jest wielki konflikt zbrojny USA vs. Rosja, ludzie się zabijają, ogólnie III Wojna Światowa. Cóż, mam nadzieję, że to nie będzie jak w komiksie Piotra, że wojna jest tylko tłem dla przygód głównego bohatera, tylko będzie po prostu o wojnie. Ale mimo wszystko, jedno mi nie pasuje. Chodzi mi o to, że wszędzie muszą być ci amerykanie. Ja wiem, że USA wszędzie musi sie wepchać, ale już mogłeś zrobić tak, że Rosja zaatakowała nie wiem, Wielką Brytanię, Francję, czy od biedy całą Unię Europejską. Nawet Ojczyzna trochę straciła w moich oczach, kiedy to Polska dzięki amerykanom zaczęła wypierać z Polski Niemców, pomimo zapewnień, że "to nie będzie coś w stylu, że tylko amrykanie uratują sytuację i wygrają za nas wojnę", czy coś w tym stylu . Ale mimo wszystko, zapowiedź nie jest zła. Jedynie do czego mógłbym się jeszcze przyczepić to to, że jakaś plakatu jest bardzo słaba, kolor napisu jest słaby, i jeszcze ta słuchawka słabo ci wyszła. 7/10
USA nie będzie pomagać Polsce jak Piotr to czyta to niech mi bana nie wstawia Jestem patriotą ale mam takie procedury W komiksie zobaczycie kto przyjdzie z pomocą...Aha i główny nacisk nie będzie na głównego bohatera tylko na bitwy Raksha ja wiem że ty to specjalnie napisałeś Więc nie musisz czytać komiksu !!
USA i reszta vs. Rosja i Azja. III wojną światową mi tu pachnie. Częściowo w Gothicu... Ten koleś po prawej jest z Gothiica? Jak tak to szacunek ode mnie za wsadzenie go tam. Napis trochę się zlewa z czołgiem, ale ogółem wygląda nieźle.
Ocena: 8/10
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
A co ja mówiłem...Polska nie będzie tak brana pod uwagę (Bo zbyt by się kojarzyło z Ojczyzną )