Wysłany: 28-12-09, 14:27 Kroniki Cheaterów i Wielka Misja
Ostatnio w ogóle nie mam weny na pozostałe komiksy, więc cały czas próbuję się rozerwać nowymi projektami i MK, może wtedy wena powróci. Ale przejdźmy do rzeczy:
Fabuła:
Pewien dziesięciolatek dostał na swoje urodziny Gothica i link na gothickomiksy do tematu "Wszelkie kody do gry Gothic I". Postanowił sobie pograć. Jednak pojawił się przed nim jakiś dziwny NPC i zlecił mu misję. Będzie to najważniejsza misja jego komputerowego życia...
Wiesz co powiem? Może być ciekawie Bardzo oryginalny pomysł, w ogóle taka seria z cziterami i czitami powinna być świetna. Plakat prosty, oddaje to, co będzie w komiksie ale jeden minus. TDES! Okej, żartuję Dostaniesz 8/10, bo to naprawdę oryginalny pomysł.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Stwierdziłem, że jesteś nałogowym zakładaczem zapowiedzi i ich nierealizowaniu XD. A co do zapowiedzi, trochę dziwna będzie ta fabuła, ale chyba o to chodzi. A jeśli chodzi o plakat, to podejrzewam, że ten kill i konsola F2 są specjalnie tu użyte. Niestety, plakat jest średni. Ocena: 7/10. Mam nadzieję że komiks wyjdzie.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Niedługo w zapowiedziach będą same twoje zapowiedzi Fabuła tego komiksu jest trochę dziwna ale komiks z cziterami i czitami jest świetny, taki oryginalny. Skoro to komiks humorystyczny to się cieszę bo ja takię bardzo lubię . BRAK TDES! Ocena spadnie o 5! Nie no joke. kill i konsola zostały celowo uzyte. A ogólnie to plakat jest średni. Czekam na komiks ( o ile go zrealizujesz XD) 8/10
A mi się właśnie plakat spodobał, jak i sam pomysł na komiks. Widzę potencjał w tych Kronikach Cheaterów . Dam ci 8/10 bo w sumie wszystko jest w porządku, prosty aczkolwiek ciekawy plakat. Krótki, zwięzły i całkiem ciekawy opis fabuły. Murowane 8/10 .
Generał,
"Stwierdziłem, że jesteś nałogowym zakładaczem zapowiedzi i ich nierealizowaniu "
dokłądnie jak ja z przed dwóch lat
Nie no xardas normalnie BOSKO fabuła będize wyrąbista Nie wiem czemu ale ten pomysł nie wydaje mi sie orginalny i nie wiem co to czity TAK NIE WSTYDZE SIE TEGO za zapowiedz 4/10 bo wdize inter czekam koles, mam nadzije ze bedize swuper
Niesamowity pomysł.
Pomysł na komiks w którym gothic to zwykła gra, ciekawe ciekawe.
Pomysł z używanie czitów też nowiutki.
Plakat prosty a zarazem doskonały.
Beż dłuższego gadania 10/10 za orginalny pomysł.
Mam prośbę. Skończ swoje komiksy, a dopiero później dawaj zapowiedź. Tak to raczej nie ma sensu.
Co do zapowiedzi. Pomysł bardzo, ale to bardzo ciekawy. Nie było czegoś takiego na pewno Opis fabuły zwięzły, prosty, bez owijania w bawełnę, ale treściwy, co najważniejsze. Plakat niby nic trudnego, ale ma to co powinien mieć. Czyli konsolę z kodami, co pewnie będzie nieodłącznym elementem screenów w komiksie. Myślę, że 8/10 będzie dobrą oceną, ale zawdzięczasz ją przede wszystkim pomysłowi.
Kolejny komiks humorystyczny się szykuje.Dziesięciolatek dostał Gothica i link do tematu z kodami.Nie mógł sobie w Google wpisać "Kody do Gothica"?Nie no żart.Zapowiada się ciekawie.Bez problemu dostajesz 7/10
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Pomysł fajny, może być całkiem ciekawie Plakat też dobry, jest jak być powinno, zapowiada to co ma zapowiedzieć Komiks postaram się przeczytać (jeśli wyjdzie ) za zapowiedź masz +8/10, bo mimo wszystko na kolana mnie nie rzuciła
No, niezły pomysł. Zapowiada się dobry komiks z humorem. Oby tylko wypalił! Plakat też ładnie wygląda. Tego pomysłu rzeczywiście nie było.
Ode mnie 8+/10 i porzuć inne projekty - rób ten.
_________________ Strzeżcie się Lorda Sithów!
"Jeżeli nie wierzysz w Szatana, jesteś moim wrogiem. Jeżeli wierzysz w Szatana, nienawidzę cię. Jeżeli w nic nie wierzysz, jesteś zmarłym."
Lordsith [na konferencji prasowej w dupie]
Jedynka była dobra... ale tylko Dobra. Teraz oczekuje czegoś co mnie powali. Mam nadzieje, że uda ci się chociaż raz u mnie uzyskać notę ponad 7, po wszystkie twoje komiksy mają zazwyczaj. 7.2,7.8 itd.
Czekam... mam nadzieje że nie zdobędzie Złotej Maliny (Szatański Śmiech) .
Fabuła streszczona bardzo krótko to lubię. Motyw dziesięciolatka grającego na kodach w Gothica... myślę że uda ci się wyciągnąć coś z tego. Plakat pokazuję wszystko co trzeba, rozwaliło mnie to "kill" XD........9/10
Yyyyyyyyyyyy? Dziwne bardzo orginalne i w ogóle jakieś dziwne. Za plakat dam 8/10 napis mi się nie podoba. Za fabułę 10/10 orginalna w diabły . Heh a więc 9/10.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]