Wysłany: 06-04-10, 17:43 Misja Gladrith: Powrót Anty-Szatanist Team
Fabuła:Grim po ucieczce z Koloni postanowił udać się do miasta portowego Gladrith. Niestety pech chciał że jego kolega, Glen został pożarty przez Gobliny przed wyjściem z Koloni. Grim ze względu na swoją twarz, która ludziom się niezbyt miło kojarzyła postanowił wykonać operację plastyczną i zaznać spokoju... Niestety do miasta przybywa sławny i wszystkim dobrze znany: Anty-Szatanist Team który zaczyna powoli opanowywać miasto... Grim postanawia przeciwstawić się Anty-Szatanistom...
A więc, nei zaczyna się zdania od a więc. WOBEC TEGO:
Z opisu mogę wnioskować, że fabuła będzie taka... no taka standardowa. To że grim zrobi sobie operacje plastyczną... no to mnie odrzuciło, ale jak zobaczyłem że to ma być komedia, no to lajt Słowa operacja plastyczna i komedia ładnie się komponują. Kolejne; anty SZatanist team XD I tu też typowo, jeden facio który będzie walczył z grupą po**bów. Ale nazwy są całkiem wesołe, więc mam nadzieję że będzie śmiesznie. ogólnie rzecz biorąc; mam tylko nadzieje że nie zrobisz z tego typowego komiksu, w którym jeden kolo rozwala mhroczne zuo terroryzujące ludzi, ale że będzie to coś W TYM STYLU, z dawką potężnego humoru Wtedy to może byc masterpiece.
A plakat, jak to plakat. Fajna czcionka
Moja ocena to 6/10
Ok, fabuła taka... nijaka. W sumie to anty-szatanist tema to chyba takie niewiadomo co. Po za tym, trochę głupio zrobiłeś, że nie zachowałeś tego Glena. A o plakacie to nie wiem co myślec. Po prostu 2 obrazki, w tle panorama i tytuł komiksu z całkiem fajną, ale jednocześnie wielokrotnie używaną czcionkę. Ogółem, chyba zasługujesz na 8/10.
Całkiem ciekawa fabuła. Niezły pomysł itd. Na plakacie użyłeś fajnej czcionki, reszta aspektów wykonania też niezła. Tytuł nieźle poj***ny, zaliczę to na plus. Za zapowiedź dam 8/10. Chyba jesteś tego godzien .
Zacznę od fabuły taka niejaka... A już najbardziej głupie było:
Cytat:
Pożarty przez gobliny...
Dalej pomysł z operacją plastyczną jeszcze ujdzie. Oczywiście zapowiedz nie ma samych wad. Bardzo, ale to bardzo spodobał mi się plakat co podwyższy ocenę. Tak więc dostajesz 7+\10.
Operacja plastyczna - minus.
Anty Szatanist Team - dziwna nazwa, kompletnie nie nawiązująca do niczego i wzięta też z nie-wiadomo-kąd; minus.
Fabuła - nie prezentuje się zbyt dobrze, standard. Nie wiadomo także dlaczego Glen się postanawia tym ludziom przeciwstawić.
Plakat ładny, ale też nie wiadomo co przedstawia. Karczmę, Saturasa i widok na miasto. Niezbyt oryginalnie.
4/10. Ale znając ciebie sam komiks będzie oceniony na dwa razy tyle, ile w zapowiedzi dałem ci ja
Dziwne, mało wiadomo o co chodzi. Ale fabuła przedstawia się iście komediowo, a to duży plus. Plakat: jedno duże tło, dwa obrazki czyli inaczej standart. Ogółem mówiąc komiks zasługuje na te: 8+/10
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Fabuła przedstawia się fajnie, plakat nieco mniej. Standardowo, jeden obrazek większy i parę mniejszych. Anty-Szatanist Team to byli tamci od Whiskasa, tak? Poza tym to trochę szkoda Glena. Tytuł dałeś absolutnie porypany, ale do absurdów to chyba pasuje Zapowiedź zasługuje na 8/10.
No to zapowiada się na nawet fajną komedię. Plakat nawet fajny i wyróżnia go ta zaje****a czcionka. Dobra łap 7,9/10 (czego nie 8, proste nie oceniłeś mojej zapowiedzi ).
Fabuła mnie nie ekscytuje za bardzo.
Z plakatem całkiem inna sprawa! Super wykonanie! Niestety, widziałem lepsze, najbardziej gryzie brak efektów, za to czcionka fajna.
No to standardowo :
-Plakat faktycznie dobry i ładnie pstryknięty 8/10
-Fabuła, hmmm tu nie wiem jak ocenić, niby humor jest ale kolejny komiks o samotnym bohaterze sprzeciwiającemu się mocom anty-zuomarketu jakoś do mnie nie przemawia, ale lubię komedie więc masz tu 7,5/10
Dobra stawiam 8/10 i czekam na komiks.
Ps: Mogę się mylić ale piszę się Satanista a nie Szatanista.
Fabuła zapowiada się całkiem całkiem. Przede wszystkim nawet ciekawy pomysł z zarysem fabularnym Inny niż niektóre. Chociaż muszę się przyznać że jak przeczytałem o tej operacji plastycznej to mnie to rozbawiło XD Ale mimo to też nawet oryginalny pomysł Nie wiem jaką ocenę wystawili inni, bo nigdy nie czytam komentarzy przed własną oceną, ale dam 9/10 To narazie zapowiedź, ale z pełną opinią poczekam na komiks )
Cóż nie potrafię się długo rozpisać na temat zapowiedzi więc prosto z mostu przejdę do oceny.
Czytając krótki opis fabuły pomyślałem: "Może być śmiesznie". Nie czytałem wcześniejszych komiksów więc nie wiem na co Cię stać. Mam nadzieję, że gdy przeczytam pracę będę w pełni usatysfakcjonowany. Plakatu to nic specjalnego. Jeden duży screen, który, jak mniemam obrazuje miasto Gladrith. Na tej "panoramie", że tak to nazwę, znajdują się dwa małe screeny przedstawiające ważne miejsca lub postaci. Biała ramka okalająca dwa małe obrazki oraz biały napis zrobiony fajną czcionką przypadły mi do gustu.
Podsumowując Misja Gladrith: Powrót Anty Szatanist Team może być solidną produkcją, która przykuje moją uwagę i wywoła salwy śmiechu. Zapowiedź niczym mnie nie zaskoczyła toteż otrzyma ode mnie 8/10
Plakat: 8/10 , To jest jedyny najlepszy który dzisiaj widzę ( Nie licząc mojego )
Fabuła: Komedia...heh...Komedia... no ja akurat za komediami nie przepadam, ale może coś z tego wyniknie... 6\10
Klimat: Komedia a więc 9\10
Dam ci 37/40 bo to chyba będzie pierwszy komiks-komediowy który przeczytam i po nim cię zmiażdżę bo nie zrobisz kolejnych części. Pozdrawiam !
Edit bo pod złym tematem posta dałem. Fabuła zapowiada się fajnie i sądząc po tytule szykuje się porąbany (pozytywnie) komiks. Plakat też ładny... A że masz jakąś pracę na koncie to mogę się spodziewać że nieźle to będzie wyglądać. 8,9/10.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Dobra, obaczmy co tutaj mamy.
Plakat jest sam w sobie bardzo ładny, choć jakoś tak nie lubię, kiedy jest jeden wielki obrazek, a na nim kilka mniejszych. Aczkolwiek to moje osobiste zdanie, ale plakat ładnie wygląda. 8+/10.
Za to fabuła zapowiada się zabawnie. Cóż, komedia. Pożarty przez gobliny - to będzie absurdalne, dodając operację plastyczną - będzie śmiechu. Ale, mam nadzieję, że tego nie schrzanisz. Cóż, ode mnie możesz zaznać takiego komplementu: Mam nadzieję, że humor przerośnie Spółkę G. Jeżeli tak zrobisz, to... ocena będzie bardzo dobra . 9/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.