Wysłany: 24-06-10, 16:20 Moj pierwszy komiks- Zapowiedż
Komiks będzie opowiadał o przygodach biednego kopacza ze Starego Obozu który potem będzie miał większe znaczenie w Kolonii ale nie spodziewajcie się , że zostanie on potem super wojownikiem lub myśliwym który potrafi zabić cieniostwora Na razie obrazków na zapowiedź nie dawałem bo pracuje nad komiksem spodziewajcie się go wkrótce na początku wakacji
To mi się kojarzy z Gothic - Krwawa Zdrada
Szkoda że nie ma obrazka,ale dobra.
Dam ci 5/10 na zachętę.Skoro robisz już ten komiks z chęcią przeczytam
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Zapowiedź wiele nie mówi, nie ma plakatu. Ale może być ciekawie, zwłaszcza że to losy zwykłego kopacza który pnie się w górę, a przy tym nie zostaje terminatorem (i chwała ci za to). Podobnie jak Zygfryd dam ci 5/10, bo nie ma plakatu i za wiele nie wiadomo, ale może coś z tego wyjść.
Eeee to na pewno jest zapowiedź za 2010-tego ?
Brak plakatu zaniży ocenę końcową o dwa oczka. Opis fabuły praktycznie nie podaje żadnych informacji, nie podałeś nawet imienia bohatera. Gdyby był plakat wystawiłbym pięć ale że go nie ma 3/10