Grupa Terro - Projekt Upadł, ponieważ Gothic-Strike MiniBeta źle zaczeła działać.
Jack Rzeźnik - Projekt Upadł, ponieważ miałem jakieś problemy z Gothic'iem MT, bo wychodził mi z gry.
HunterBots19
Wysłany: 14-05-08, 15:31
Moje projekty upadły:
Historia Czatownika I - z powodu niechcącego skasowania Gothic
Ostatni Najemnik - tak samo
Strzał z Ukrycia - też a po drugie nie miałem weny na ten ...komiks
Gothic'a skasowałem bo coś się popsuło a potem zobaczyłem że go już nie mam i oddałem koledze, ale jak załatwie/kupię/ściągne to liczcie na super komiksy
To ja proszę o ZAMKNIęCIE, nie usunięcie, ZAMKNIęCIE mojego projektu Romeo i Julia, ponieważ nie mam teraz czasu, weny i ochoty, prócz tego przerasta to moję obecne możliwości, ale na 99% do niego wrócę. Ale to dalekie plany.
Ok, zamykam - Dawcor.
Edit - No nie, hamster mnie wyprzedził XD.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Proszę o usunięcie zapowiedzi "Alone In The Dark" ponieważ ma :
1)słabe noty
2)brak chęci do robienia go
3)mam lepsze pomysły
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Projekt "Wybraniec Beliara" upadł. Nie chce mi się go robić. Nie mam talentu do komiksów. Zapowiadał się fajnie, jednak nie udało się. Być może kiedyś zrobię jakąś pracę komiksową, lecz na pewno nie w najbliższym czasie. Następnym razem będę pisał zapowiedź, gdy będę miał skończone 75% komiksu.
Projekt 'Orkowa Kraina' nie wyjdzie, ponieważ zabrakło mi weny i pomysłów na komiks i jeszcze mam wielkie problemy z G1, więc niestety komiks nie wyjdzie.
Chciałbym również o usunięcie zapowiedzi o "Pamiętniku Wybrańca".
Powód?:
Zaczynam bawić się w gimpie, i... zmieniam tematy na Mini-Komiksy.
Usunięte - Dawcor.
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Proszę o USUNIęCIE zapowiedzi "LAGUNA NO 3: Ostatnie starcie"
Powód: Hmm... W zapowiedzi umieściłem dość poważny błąd logiczny, zauważyłem także, że ta fabuła komiksu jest mało zabawna
Wystąpiły także pewne komplikacje... Jednym słowem projekt "LAGUNA NO 3: Ostatnie starcie" upadł.
Przepraszam za problem
Ok, usunięte. - Dawcor
Projek zawieszony ale nie upadł... nie bardzo wiedziałem gdzie to napisać... The nabb poczeka sobie az sie podszkole w robieniu komiksow ;] szkoda pomysłu
Zamknięte, jak będziesz chciał, żeby otworzyć, PW. - Dawcor
_________________ -a czy bóg umie zrobić taki wieeeeeelki kamień?
-oczywiście
-ale takie wielgaaaachny!
-jak najbardziej
-no... a czy umie go podnieść?
-no... tak - jest wszechmogący
-a... umie zrobić kamień tak wielki że nawet ON go nie podniesie?
Ahh... Mój projekt pod tytułem Skarb Mordraga nigdy nie ujrzy światła dziennego. Niestety, ale nastąpiły pewne komplikacje i proszę o zamknięcie zapowiedzi.