proszę o zamknięcie zapowiedzi tajemniczość 2 plan Magnusa gdyż użytkownicy mają racje ile można czytać o wybrańcach bogów? postanowiłem zrobić coś innego
Niestety, komiks miałem wydać ale...
Mój wkur*****cy brat zaprosił trojana na kompa :[
Więc proszę o usunięcie zapowiedzi... mam nowe plany...
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Chodzi mi o zapowiedź komiksu Gothic Edge.
Poza tym mam teraz mnóstwo sprawdzianów wiec nie będę miał czasu nawet wejść na GK.
Ale na 15-20min. wejdę .
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Prośba o usunięcie ,,Zakonu Smoka" i ,,Gavina Łowcy Orków".Zakon jest niewykonalny i beznadziejny A łowcę zrobię na koniec bo fabuła stanęła w martwym punkcie. Acha i jeszcze tych przewidywanych ludzi pustyni.
Proszę o CAŁKOWITE usunięcie zapowiedzi pt. Wasal. Niestety, ale oprócz problemów technicznych, całkowicie straciłem chęci na jego robienie...
Zrobione. Szkoda - była to zapowiedź miesiąca. - MM
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Prosiłbym o usuniecie zapowiedzi "Zagubieni". Projekt ma bardzo długi zastój i nie sądzę, by w najbliższym czasie naszła mnie chęć na jego robienie. Nie chce się zmuszać do komiksów. Jeśli kiedyś go wydam, to w temacie dodam treść zapowiedzi jako uzupełnienie.
PS.
Jeśli chodzi o Życie Bandyty, zastój jest jeszcze większy... Cieszę się jednak, że wyszły chociaż dwa arkusze...
Proszę o usunięcie tematu z zapowiedzią "Jack i Ray" ponieważ nie umiem zrobić 2 idących postaci a komiks "Ray" może mi dobrze wyjść.
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Ten projekt "upadł", co oznacza, że nie będę go robił. Powód? Zrozumiałem, że raczej komiksy komediowe moim powołaniem nie są.
Poszło do kosza. // V
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
A czemu? No bo nie chce mi się po prostu. A po za tym pracuję już na 3 fronty. Kończę Soldier Side III zaczynam Navil ,,Początek,, no i Ostatnie dni powoli tworzę.
Kosz - Dartam
[ Dodano: 19-12-10, 20:05 ]
Nie dobrze drugi projekt który porzucam.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]