Mój projekt pt,,ściągany'' upadł ponieważ nie robie śmiesznych komiksów oraz ,,Duch Orków niewidzialne oczy'' ponieważ twórcy gothica nie zrobili F6 po prostu za trudne dla nowicjusza
Mój projekt "Arena Płomieni" upadł, ponieważ nie chce mi się go robić, a po za tym nie jestem stworzony do robienia komiksów Ale opowiadania będę pisał, bez obaw
Mój komiks "After nekromanta" sie nie pokaże. Po raz trzeci go straciłem raz dziadek mi wykasował raz ja wykasowałem a raz system mi padł przy 8stronie i nie chce mi sie go robić od nowa.
moj komiks pt. skluceni nie wyjda poniewaz mi sie gothic roz********* ( ale znow mam gre ) ale zapomnialem juz jaka jest fabula i moje pomysly na komiks uciekly :cry:
_________________ Teraz bede rzadziej na forum Bo Mody Niechca zadnych zabaw na Off-topicu a wlasnie od tego jest ten dzial...
Komiksy pt. James - Zemsta i Światłość niech dostaną "Projekt Upadł" a to dlatego że nie mam pomysłów na dalszą fabułę i nie chce mi się ich robić i mam plan na inny komiks
Od dzis, by zapomiec nabijaniu Postów ITP. Wszystkie Projekty które upadły będą Usuwane, a nie zamykane.. Bo po woli użytwkonicy zaczynają nabijać sobie kilka postów w takiej zapowiedzi która poźniej dostaje (projekt Upadł) Obok Nazwy.
Niestety, ale projekt Rewolucja upadł. Czemu, ponieważ:
-Ustawienie postaci zajmuje koło 15 min na 1 screen.
-Komiks miał mieć około 3000 obrazków, a to zajmuje za dużo czasu ustawienie tylu postaci.
-Mam w planach o wiele większy projekt.
Więc komiks nie wyjdzie, przepraszam osoby, które miały tam wystąpić, ale obiecuję, że za jakiś czas wyjdzie zapowiedź nowego.
projekt harry-wielka przygoda upadł! ma za słabe noty!
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.