Komiks będzie opowiadał o "lojalnym słudze" który służy czarnemu magu. Mag o którym mowa będzie prowadził eksperymęty na ludziach, ale jednym z jego królików doświadczalnych okaże się pół elf- pół człowiek.
Komiks nie będzie długi, ale jak na taką długość będzie dużo zwrotów akcji.
Jedną z ciekawostek będzie że jak się okazuje głównym bohaterem wcale nie jest osoba za którą na początku pędzi akcja.
INTERPRETACJA OBRAZU NALEŻY DO WIDZA.
@down
Ten obraz miał być ciemny...
PS.Przyzwyczajaj się, komiks też będzie ciemny...
Ostatnio zmieniony przez SkorpionX 14-05-10, 16:28, w całości zmieniany 4 razy
Dobra, dałeś fabułę. Zapowiada się... średnio. Naprawdę. Dlatego 5/10.
Plakat za ciemny, czcionka brzydka i kolor nie pasuje, i nic ciekawego sobą nie przedstawia, 3/10.
Za ogół wystawię ci...5/10. Musisz trochę popracować.
Fabuła: to co podałeś przesadnie nie imponuje. No cóż, pozostaje mi liczyć na zwroty akcji... 4/10.
Wykonanie: Ujdzie. Plakat nawet estetyczny. Mógł być ciemniejszy. Poza tym nazwę to rzemiechą. Solidną, ale fednak rzemiechą pod względem wykonania 7/10.
Ogólnie: Między fabułą a wykonaniem jest spora zapaść. Cóż, pozostaje mi liczyć na to, że po prostu nie masz talentu do zapowiedzi a komiks będzie dobry. Bo na BestSeller, którym zachwycisz Piotra_pl raczej nie masz co liczyć. Chociaż kto wie...
Fabuła to nic specjalnego... Krótki komiks jakoś mnie nie zachwyca im go więcej tym lepiej. Możliwe że komiks będzie mniej więcej taki:
Był sobie pewny czarny mag, miał sługę i razem prowadzili eksperymenty na ludziach. Jednym z takowych królików doświadczalnych będzie super pół elf-pół człowiek który zabije maga... wtedy lepiej go w ogóle nie wstawiać na forum
Myślę jednak że dasz z siebie trochę wysiłku i będzie ciekawie
powodzenia Ci życzę
Zapomniałbym xd
Ocenka : 5.5/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Nie zapowiada się ciekawie tyle powiem ... Fabuła jakaś dziwna (Pół-elf w gothicu? Yyyyyyyyy) ale może być fajne. Plakat... Ujęcie niezłe tylko... NAPIS NIE PASUJE! 6,5/10
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Interpretacja obrazu należy do widza, powiadasz... To będzie w końcu komiks o magu i jego słudze, czy jakiejś czarnej norze?
Plakat jest słaby, opis również, błąd ortograficzny, kilka powtórzeń. O ile to nie jest ważne, to niepotrzebnie napisałeś o tym głównym bohaterze. Takich rzeczy się nie zdradza! To powinno być w komiksie!
Co do twojego wykonania i zwrotów akcji... Wiem czego się spodziewać. Zapowiedź może nie wyszła ci tragicznie, ale nie liczę, że komiks będzie spełniał moje oczekiwania.
4/10.