Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Garrador
11-12-10, 12:59
Strzelec Wyborowy
Autor Wiadomość
MaCio$ 

Monet: 2

Wysłany: 08-06-10, 20:48   Strzelec Wyborowy  

Moja nowa zapowiedź komiksu ;)

Nie będzie to długa produkcja ale...Wiadomo xD
Fabuła:Rok 1943,Wojska radzieckie rozpoczynają wyzwolenie Rosji.
Pewna grupa pancerna wojsk ZSRR została zniszczona przez sztukasy,jeden z ocalałych,
Fiodor Ivanovich dokańcza zadanie:Zabić niemieckiego oficera.Czy mu się uda? (Na pewno xD ).Komiks nie oparty na faktach.

Tu plakat:

Aha nie mieć pretensji czemu robię ciągle komiksy o tematyce wojennej!
ODPOWIED?:Ponieważ lubię je robić to moja pasja...A jak ci się nudzi to nie oglądaj xD

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
Gothic: Krwawa wojna
Gothic: Wojownik
Gothic: Krwawa wojna 2
w planach:

Karik04 

Monet: 5
Medale: 2

Wysłany: 08-06-10, 21:38     

Lubisz robić komiksy drugowojenne? Ja lubię je czytać xD Jak już pisałem tyle razy, że aż nudzi wam sie to: II Wojna Światowa to mój konik! Ale, że ten post nie jest o mnie (czy jest? xD ) to przechodzę do rzeczy.

Fabuła: nieoparta na faktach. Nareszcie mogę się popisać!
Fabuła może być. Ciekawie zapowiada się sam projekt. Sam jeden ma sprzątnąć szwabskiego oficera (btw. jaki stopień). Ale zastanawia mnie jedna rzecz: czyje zadanie dokańcza? Tej grupy pancernej? Raczej nie, pancerniacy nie byli od tego. I, jak ciebie znam; dobrze o tym wiesz :P
Fabułę opisałeś dość mętnie. Ciesz się, że moje umiejętności dedukcji dorównują Sherlockowym i udało mi się to zinterpretować. Tekst opisujący fabułę do poprawy.
Podsumowując, fabula zapowiada się ciekawie, ale tego typu zamysł można równie łatwo spartolić.
7+/10.

Wykonanie: ten tekst będzie krótki jak czas popularności Justina Biebera (celem misji edukacyjnej napiszę: to wbrew pozorom facet. Wiem, że szok, ale od tego jestem xD ).
Ujęcie nawet ładne. Ten worek na plecach lekko odstaje. Psuje to nieco efekt.
Za to mistrzostwem świata jest ta czcionka. Tak niepasującej to ja jeszcze nie widziałem. Pasuje jak emo na zjeździe optymistów. Różowy napis "STRZELEC" bije wszelkie rekordy xD
Plakatowi moim zdaniem wiele brakuje. Nie zachęca mnie on, chociaż ujęcie jest nawet, nawet. Ono cię ratuje i udowadnia mi, że dysponjesz nieprzeciętnym talentem do komiksów w tej grze. Żebyś jeszcze dobrze robił napisy...
5+/10
No masz ci los! Tekst o wykonaniu mial być krótki a tu tyle tego. A co mi tam, zaszaleję :P

Ogólnie: kolejny komiks typu 'Boguś Woloszański przedstawia", ale tu jest fikcja. i to się chwali. Samą prawdą historyczną człowiek nie żyje.

Ocena: powiem krótko: 7/10
Powiem więcej; czekam ;)

Denpok 

Wysłany: 19-06-10, 19:45     

Cytat:
Ale zastanawia mnie jedna rzecz: czyje zadanie dokańcza?

Karik04, tego się dowiesz czytając komiks. A co do zapowiedzi to uważam, że dobra. Fabuła się fajnie zapowiada, plakat też w porządku. Ja także lubię ten klimacik II Wojny Światowej. Ogólnie może być tylko, że mogłeś zmienić kolor tego napisu. Różowy trochę razi w oczy i nie pasuje do tego plakatu. Moja ocena dla Ciebie Zygfryd96 to 4/5.

MaCio$ 

Monet: 2

Wysłany: 06-07-10, 13:05     

Niestety... Gdy była czerwona czcionka to by było nie widoczne :/

A tak to różowy walnąłem... Myślałem, że nikt nie zauważy xD xD

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
Gothic: Krwawa wojna
Gothic: Wojownik
Gothic: Krwawa wojna 2
w planach:

BEZELL 

Wysłany: 31-07-10, 15:06     

No cóż, nawet ładnie to wygląda, ale mam pytanie.
W jakiej grze to zrobisz?

I znowu - do tego służy PW. Za trzeci taki wybryk, będzie drugi warn. // V

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi