Napewnol wielu z was interesuje jak żył Cavalorn przed trafieniem za barierę i jak żył po trafieniu. otóż w moim komiksie zobaczycie jak wtedy było w koloni i jak w ogóle trafił. Więc chętnie wam wkrótce zaprezentuje ?ycie Cavalorna Już wkrótce
Ekhem...
Po 1: Są ciekawsze tematy niż życie Cavalorna przed trafieniem za barierę. Pewnie będzie to tak: ktoś go wrobił albo popełnił "ciężkie" przestępstwa.
Po 2: Może jakiś obrazek?
Po 3: Nic nie powiedziałeś o fabule.
Po 4: Pisz w Wordzie.
Po 5: Twoja ocena wynosi 1/10
Taaa...szkoda że jeszcze nie nosi tytułu "Przygody Cavalorna" (może jednak temat Piotra wrzucę do porad?).
Bergmanis napisał/a:
Napewnol wielu z was interesuje jak żył Cavalorn przed trafieniem za barierę i jak żył po trafieniu
Mnie nie interesuje . Naprawdę wybrałeś słaby temat na fabułę...I jeszcze brak obrazka...Cóż, nie mogę wystawić za to oceny. I zanim zaczniesz komiks radzę zajrzeć do porad bo mogę się założyć że tam nie zaglądałeś.
No wrzuc Ado. Ten komiks prawdopodobnie edzie mial większosc cech które tam Piotr opisał. A mnie to nawet ciekawi ale napewno robił co innego niż ty opiszesz!!!(Ja sądze, że był czeladnikiem Bospera(lub Bosper jego) i coś ukradł, kogoś pobił lub kooś zabił.)
mnie tez to nie bardzo interesuje... z reszta nie ma nic o fabule a obrazek jest ;] avarar przy komencie -.- -1/10
_________________ -a czy bóg umie zrobić taki wieeeeeelki kamień?
-oczywiście
-ale takie wielgaaaachny!
-jak najbardziej
-no... a czy umie go podnieść?
-no... tak - jest wszechmogący
-a... umie zrobić kamień tak wielki że nawet ON go nie podniesie?
Co wy chcecie, ?ycie cavalorna może być nawet dobrym materiałem na komiks - zobaczcie na 'Gilbert - Przeszłość' był to hit, iż było trochę wiećej opisane itd o tym.. Nie ma obrazka, nie ma oceny a pomysłu ani fabuły nie będe oceniał.
Jeżeli obrazek nie pojawi się za tydzień, zapowiedź zostanie zamknięta.
Zauważyłem, że jedna z twoich zapowiedzi stała się już trochę wiekowa ( http://gothickomiksy.pl/t...orna-vt3183.htm ), więc zgodnie z nowym punktem w regulaminie muszę zadać ci pytanie : Czy masz zamiar kontynuować ten projekt, czy też jest to praca bez przyszłości?
Jeśli komiks, ma nie powstać lub nie uzyskam odpowiedzi w przeciągu trzech dni, temat z zapowiedzią zostanie zamknięty.