Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Garrador
20-02-11, 13:45
1000 Użytkowników!
Autor Wiadomość
Milten Michał 

Monet: 1
Medale: 3

Wysłany: 28-10-09, 21:26   1000 Użytkowników!  

Oto komiks, udało się! Skończyłem! :) Zapraszam do czytania, a szczególnie komentowania! Aha i komiksem nie chcę nikogo urazić. Jest to tylko mały komiks który zrobiłem od tak sobie, z powodu ... no 1000'ca użytkowników.

KOMIKS

Garrador 
Arcymag arcylisz

Monet: 13
Medale: 1

Wysłany: 28-10-09, 21:38     

Hahaha ^^ ten "nibyhymn" ^^ Ale zapomniałeś kawałka. Zresztą sam go nie pamiętam xD Komiks w pewnym momencie, w środku był dość chaotyczny, ale początek i koniec był zajefajny ;) jak zobaczyłem Dankawa to padłem szczerze.
9/10 za chaotyczny środek. Tak to było by 10/10

"Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!

Ostatnio zmieniony przez Garrador 20-12-09, 10:38, w całości zmieniany 1 raz  

Dawcor 

Monet: 11

Wysłany: 28-10-09, 21:46     

No cóż, dla kumpla się poświęcę i ocenię XD. Czytając ten komiks, odniosłem wrażenie, że się spieszyłeś. To błąd, bo ''humoru'' w tej pracy raczej brak i nie można się pośmiać z perypetii userów GK :P . Jak znam ciebie, gdybyś ciut dłużej popracował, dałbyś kilka śmiesznych tekstów i ocena poszłaby w górę. Po środku, jak Garrador pisał, było trochę chaotycznie, co spowodowało mętlik w mojej głowie i nie wiedziałem, gdzie jestem. Jednak to dobry komiks na uczczenie tysięcznego użytkownika GK ;) , 7+/10.

"Pokora i spokój wewnętrzny idą z sobą w parze."

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 28-10-09, 21:47     

No, scena z Dankawem miażdży XD I te wyczabiste fajerwerki "1000" ( :P ) Tylko ta scena z CJem taka mętna była, ale tak to się pośmiać można :D Scena z Wagnerem też była niczego sobie. Normalnie postawiłbym coś koło ośmiu, ale jako że jest to tysiąc userów i mk o forum to masz 10 :D
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Spiacy 

Monet: 3

Wysłany: 28-10-09, 21:52     

Świetny pomysł na uczczenie 1000 tysięcznego usera (nie wiem jak to święto nazwać). Szkoda tylko że nie wycisnąłeś z tego tematu ile tylko się da, np. w postaci komediowego, pełnoprawnego komiksu. Jednym słowem niepotrzebnie się śpieszyłeś. Ale nie zmienia to faktu że kilka razu się uśmiechnąłem między innymi przy Wagnerze i Dankawie.
Zupełnie nie subiektywne 10/10 xD

Dartam 

Monet: 27
Medale: 6

Wysłany: 28-10-09, 22:02     

Jedynie podobał mi się motyw z Dankawem, a reszta humoru była według mnie tragiczna. Ale jako, że lubię komiksy o forum to wystawię Ci 5/6, z powodu świetnego wykonania i jak wspomniałem, że jest to komiks o naszym forum. No i oczywiście za to, że ja tam jestem. :D

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

CJ 

Medale: 8
Warn: 4/4

Wysłany: 28-10-09, 22:04     

nie wiem czemu ale wagner mnie rozwalił xD no i co ja ta mam za role xD komiks szybko "szedł" ale były smieszne wątki takie xD nie no spoko 8/10 :D

Boso przez GK

Ukończono
alpha |||||||||| 100%
Beta |||||||||| 60%
ostateczna wersja |||||||||| 30%

Kuba1 

Wysłany: 28-10-09, 23:05     

Wydaje mi się , że komiks robiłeś tak na szybkiego , oczywiście wykonanie jest bardzo ładne no ale humor kiepski , jedynie co mnie rozśmieszyło to scena z Wagnerem , pojawił się także lekki uśmiech na mojej twarzy kiedy zobaczyłem scenę z Dankawem . Z czystym sumieniem mogę ci postawić ocenę 9/10.

Grzenia 

Monet: 9

Wysłany: 29-10-09, 11:09     

Hehe dobry Mk. To już 1k userów :P . Za mk daje ci 9/10 bo był strasznie chaotyczny przy scenach z cj'em.

Huraaaaa :D

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 29-10-09, 13:46     

Nie rozumiem gdzie tam był Dankaw :/ . Ale ogólnie MK spoko. Masz 9/10 za chaotycznośc i słaby humor. Ale podrtowało cię wykonanie :D .
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Eskel 

Monet: 8

Wysłany: 29-10-09, 14:59     

Hhahaha... XD Cj był boski <lol2> Ale Dankaw najlepszy XD Kostke se ukladal XD No lol... padlem ze smiechu XD A masz 10/10 :P

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92
Medale: 7

Wysłany: 29-10-09, 14:59     

Safirka napisał/a:
Nie rozumiem gdzie tam był Dankaw :/

A był. I to dwa razy. Pierwszy raz to scena ze mną, a drugi raz to scena z kostką rubika. Gdybyś częściej bywał na SB, to byś wiedział ;)

A komiks wybitnie śmieszny nie jest, ale zawsze pojawił się ten uśmiech na twarzy :)
Lubię bardzo komiksy o naszym forum, mają coś innego w sobie niż inne komedie :P I dzięki, że mnie w to wplotłeś.
Daję 8/10 :)

KamilzLasu 

Monet: 34

Wysłany: 29-10-09, 18:22     

Fajne. Problem z tym, że tysięczny użytkownik był już dawno temu, tak ściślej jest nim wiktor1998, który zarejestrował się w kwietniu. Ale minikomiks jest bardzo fajny, chociaż trochę bardzo chaotyczny. Wykonanie bez zarzutu, teksty też bez większych wpadek. Dam 8/10.

LEGENDA

Lestek147 
Oyashiro-sama

Monet: 12
Medale: 2

Wysłany: 29-10-09, 18:35     

Fajne :) Nieźle to wyszło. Hymn też good ;) Humor średni, no ale za to z jakiej okazji... 10/10.

Indiana 

Monet: 24

Wysłany: 29-10-09, 19:34     

No sorry, ale komiks nie jest aż taki fajny jak miałem nadzieję. Jedynie się uśmiechnąłem przy Wagnerze. Ale wykonanie nie jest złe. Dostajesz ode mnie dosyć dobre 7/10.

Generał 

Monet: 12

Wysłany: 29-10-09, 19:42     

LUDZIE, robicie wielkie halo z powodu 1000 użytkownika, który i tak zostanie obserwatorem (po z tych 1000 tak naprawdę aktywnych jest tylko 7 %). Jakoś się nie połapałem kto kim jest, ale spoko zrobione wykonanie. Masz ode mnie 8/10.

Siruviel 

Wysłany: 29-10-09, 20:15     

Co prawda komiks ma parę błędów, ale da się przeżyć w końcu to na taką okazje... Ale to nie znaczy, ze musiał być robiony na szybko (a przynajmniej tak wygląda). Dobra komiks na ogół jest dobry, gdyby był trochę dokładniej robiony było by 10, a tak jest 7/10

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 29-10-09, 20:30     

Rozwalasz mnie eMeMensie xD Mamy tysiąc użytkowników, a regularnie wchodzi mniej niż 10%... Ale najważniejsza jest liczba :mrgreen:
Oczywiście rozwalający jest jak zwykle CJ... No i grupa Moderacyjna... Szkoda że tak mało hardcorowy metal grali... A tam... Masz 8/10 i sio...

Chocolate 

Wysłany: 29-10-09, 20:59     

A ja czuję się pokrzywdzona, bo mnie tam nie było! Jako jedna z niewielu przedstawicielek płci pięknej na tym forum, powinnam być! XD
Wagner wymiata XD Ogólnie spoko komiks :P
1000! :D
Ok. 8-/10

To MOJE! :
Karykaturalne Rysunki
Srebrne Pióro
II i IV wartościowi

Doriansen 

Monet: 6
Medale: 4

Wysłany: 29-10-09, 21:09     

Haha Wagner xD Ogólnie sądzę, że przesadzacie z celebracją tego 1000 użytkownika bo i tak raczej nie będzie on aktywnie uczestniczył w życiu forum. No ale dobra piszę tu po to żeby komiks ocenić, a nie smęcić :] Ogólnie powiem Ci tak: zrobiłeś postęp w kwestii dymków i widzę w tym rękę Dartama xD Fajnie wyszły fajerwerki i rakieta :) Ogólnie niby nie ma się do czego przyczepić, ale jakoś tak nie zainteresował mnie aż tak bardzo. 8/10 musi Cię zadowolić :]

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 31-10-09, 22:39     

Cóż...sorry MM, ale szczerze to komiks mi się nie spodobał :/ . Fajny był początek, fajnie wymyśliłeś te fajerwerki i już myślałem że dalej będzie naprawdę ciekawie, a tu? Jakoś tak...bezpłciowo...Dam 7/10 bo klimacik forum jest i te fajerwerki mi się podobały. Wykonanie standard, teksty to samo, a reszta poniżej przeciętnej.
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

SinioreF12 

Wysłany: 01-11-09, 19:36     

Świetny komiks 10\10

lordwik 

Wysłany: 02-11-09, 10:12     

Uwielbiam komiksy o GothicKomiksy.
O gólnie w komiks jest za krótki (szkoda że to mini komiks).
Ocena oczywiście 9/10 dlatego że taki krótki ale genialny.

Ciekos 

Warn: 1/4

Wysłany: 02-11-09, 21:57     

Czuje sie urazony. Mnie tam nie ma xD . I kto jest tym szkieletem bo nie moge zajazyc xD (za dlugo mnie nie było, Ale tak juz pewnie bedzie z pewnych znanych mi powodów xD )
(9/10 bo taki jakiś nie powalający xD )

Milten Michał 

Wysłany: 02-11-09, 22:31     

Ciekos napisał/a:
I kto jest tym szkieletem bo nie moge zajazyc xD

Dawcor.

A grupa moderatocyjna -
Huno - Papu
Kzl - Bezimienny z zbroja szkodnika.
Pumo - Tamten gosc po prawej.
Ja - Scorpion

Malbert 
Filtrator komiksowy

Wysłany: 06-11-09, 15:31     

Przyznam, że wkuźwiło mnie "Radio Ma-Ryja", dlaczego? Możecie się nabijać z Rydzyka i spółki, mam to głęboko. Ale! W ten sposób nabijasz się również z wiary chrześcijańskiej :] Bo radio radiem, a sama rodzicielka Jezusa to co innego...
W każdym razie nawet fajnie się to to czytało :P Humoru jest rzeczywiście mało, ale scena z tysiącem i namawianiem Wagnera były naprawdę fajne :P Bezsensowna była ta scena z CJ'em... Taka mdła.
W każdym razie jest nieźle ^^ 8-/10

Regis_Osso 

Wysłany: 08-11-09, 03:50     

Osobiście sceny z CJ'em nie zrozumiałem (jakiś noob jestem :mrgreen: ), ale od sceny z Wagnerem, niemal cały czas się śmiałem (przypadł mi do gustu pierwszy text szkieletu). No ogółem może "Tysięczny User" nie jest jakąś specjalną okazją (powody były już wymienione), ale sam pomysł na coś takiego jest raczej przedni. A tak BTW zastanawiam się w którym roku doczekamy się "Milionowego Posta" :D . A, jeszcze ocena: 10/00 8) .
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "

Chrzest Ognia

Milten Michał 

Wysłany: 08-11-09, 18:46     

Malbert napisał/a:
W ten sposób nabijasz się również z wiary chrześcijańskiej]

Ojeju jeju jej... ;(

Regis, heh no napewno nie w najblizszych latach :D
Dziękuje, za ocenki. I wiem, ze moje 'mini komiksy' są dość długie, i wystarczające duże na normalne komiksy. Ale cóż, bardziej pasują do mini komiksów pod tytułem ''Gothickomiksy'' :)

Malbert 
Filtrator komiksowy

Wysłany: 09-11-09, 15:26     

Cytat:
Ojeju jeju jej...

Jak widzisz, dla niektórych to jest jeju jeju jej :] Mam w tyłku twoje widzimisię i to, że jesteś modem, jeśli będzie potrzeba mogę się kłócić, moge zarobić bana gówno mnie to obchodzi, ale nie będę pozwalał, jeśli ktoś będzie się nabijał z rzeczy DLA MNIE ważnych.

PolishBoX 

Wysłany: 09-11-09, 15:47     

Pomijając tę sprawę wiary... przejdę do rzeczy.
Parę miesięcy mnie nie ma i już mamy ponad 1000 użytkowników :D
Komiks ciekawy, jak i wykonanie, nic więcej mówić, w końcu to Mini-Komiks, ale dostajwsz 10/10 !
I szpan :twisted:

W planach...

WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!

Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra ;) Oczywiście STEAM ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi