Śmieszne, bezsensowne, i dziwne. Jednak 4 obrazki no, to za mało. Chociaż humor jest. Pomysł paintowy jest Xardassa. A ten komiks to bezsens, ale taki miał być 7/10.
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Czy to oznacza, że nikt nie może robić komiksów w Paincie? Praw sobie chyba nie zastrzegł?
Śmieszny MK. Bezsens to mało powiedziane, ale humo dobry. Wykonanie słabsze, i to mocno. Tak to nawet ja potrafię (a jestem Paintowo upośledzony ). Ocena 8/10 i czekam na więcej .
Eee... Czemu te paintowe bezsensy są takie śmieszne? "Niestety kupę to dało"... Nie wiem co w tym śmiesznego... i się brecham... Paradoks jakiś... 8/10.
Eeee... Nie wiem jakim cudem to dostaje takie wysokie oceny. Przecież to jakiś żart. Nabazgrane kilka kresek w paintcie i już wrzucać na forum? No ludzie nie załamujcie mnie. Przecież to żenada, zamiast zrobić coś porządnego to teraz wylatujecie z paintówkami. To brzydkie, głupie i nieśmieszne. 1/10
Eeee... Nie wiem jakim cudem to dostaje takie wysokie oceny. Przecież to jakiś żart. Nabazgrane kilka kresek w paintcie i już wrzucać na forum? No ludzie nie załamujcie mnie. Przecież to żenada, zamiast zrobić coś porządnego to teraz wylatujecie z paintówkami. To brzydkie, głupie i nieśmieszne. 1/10
Komiks świetny, końcówka najlepsza. Po co się rozpisywać? Najlepiej od razu dać dziesiąteczkę i koniec!
10/10
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Masakra mimo to ze to jest totalnie bezsensu to się śmieje nawet sam nie wiem z czego.... no może z "ale kupę to dało" ale niestety paint paintem ale nawet w nim mogłeś się trochę bardziej postarać 6/10 było by mniej ale tak kupa przeważyła sprawę
Powiem jedno, albo i więcej . Zostaw komiksy i dalej rób filmy, bo widać że to nie twój konik. Nie chodzi mi o wykonanie, tylko o przedstawioną sytuację, która niby ma być śmieszna oraz humor, który jest niskich lotów. Nie będę się czepiać czyj był to pomysł itp. Komiks, jak dla mnie, zasługuje na DN0/10
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
To NIE JEST komiks robiony na serio, żaden ambitny projekt, coś, czym się będę na serio zajmował.
Nie.
To tylko dwa komiksy zrobione dla jaj. Dla funu.
I dlatego, że mi się nudziło.
Dziękuję. Możecie wrócić do karmienia zwierzątek.
Pierwszy komiks jest tak słaby, że aż słów brakuje. I nawet jeśli robisz z nudów, to powinieneś sprawdzić tę pracę. Drugi jest trochę lepszy. "Prześpisz się ze mną, przystojniaku?" "Najpierw ty musisz się przespać ze mną." Co nie zmienia faktu, że komiks jest niemądry (delikatnie mówiąc). Nie oceniam.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Dziwne i denne, nie wiem jak to ocenić.No to tak
MINUSY-
-Brzydkie sklejanie
-Nie zbyt śmieszne
-Nie wiadomo o co w tym chodzi(rzeczywiście bezensowny komiks)
Napisałbym plusy ale już wiem co ci dać. 5/10
Omg... normalnie ofc. oceniłbym to na 0/10, no ale w końcu to żart Jako żart nie wyszedł najgorzej, co tu dużo mówić. Chociaż... sam już nie wiem ;s zmieszałeś mnie tym komiksem
No dobra, nie ocenię żartu przecież. Powiem tylko, że jest bardzo średni. Nic ponad to. Co tu dużo mówić...
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Mimo iż to jest bezsensowne ale jednak mnie to rozśmieszyło.
-Wykonania Paintowe nie przypadają mi do gustu lecz to jest coś co sprawiło że chciało mi się czytać (Nie tak jak z MK bezella Pikachu vs Krecik).
-Miałeś pomysł i wykorzystałeś go świetnie.
Nie mam minusów do tego komiksu więc ci dam 10/10 Brawo zasłużyłeś sobie.