Nieco lepiej od poprzedniego, ponieważ kiedy ujrzałem Bogumiła trochę mi się zachciało śmieć . Ale z drugiej strony to ten Mini-komiks jest bez sensu i tylko ten Bogumił jest jako tako śmieszny. I poprawiłeś już kilka błędów od ostatniego komiksu...to teraz masz...3/10.
Szczerze?
Nie widzę w tym humoru. tylko lekki uśmeich przy pokazaniu Bogumiła. I ten text :aż jaja zalśniały" też nie był najlepszy. No ale jaka taka poprawa jest więc masz... 4\10
PIEERWSZY!
a jednak drugi XD
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
hehe. nie wiem jak te dwa złamy (XD) wyżej ale mi się komiks spodobał XD też lubie ten trik że jak sie na facia włoży spódnice to tak wygląda XD
7/10 (mój typ humoru XD)
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Podobały mi się dwie rzeczy:
1. Tekst: "Aż mu jaja zalśniały" z tego to się tak śmiałem
2. Gdy tylko ujrzałem Bogumiła w tej sukience to pojawił się lekki usmieszek .
Oceniam to na 5\10.
Nareście szukałem od kilku tygodni i znalazłem. Kolejny beznadziejny MK. Aż się kuszę, aby postawić mój oryginalny znaczek. Ale pierwsza połówka mojego Ja mówi abym postawił znaczek, druga połówka żebym postawił tylko niską oceną, a trzecia połówka XD mówi że należy mu się max. Jednak będę za pierwszą połówką. Humor i morał cienkie jak nić , wykonanie nie nalepsze , tylko teksty są bez błędne . Ocena: DN0/10.
ZNACZEK JAKOŚCI ZA: WSZYSTKO PRÓCZ TEKSTU.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Że też nie przeczytałem go robiąc księgę MK... Kolejne dno... Masz Generale talent do odnajdywania takich komiksów... Chociaż tym razem dno to trochę na wyrost stwierdzenie... Wykonanie takie sobie, humor i morał do kitu... 1+/10
No rozwalił wygląd Bogumiła, ale nic po za TYM, reszta to dno, porażka i po prostu nie daje się do czytania. Przykro mi, ale nie trafiłeś w mój humor. Ocena jednoznaczna 1/10
_________________ Komiksy -Brak Obecnie zajmuję się: -Brak(dopiero obmyślam fabułę)
Eeeee....kompletna porażka.
Żart niesmaczny a po za tym praktycznie niewiadomo o co chodzi po prostu to osiem obrazków ,na których ukazałeś bohatera. Ocena 1+/10
Rany. Totalne dno. Humor nie wyszukany, nie wiem czy to może kogoś śmieszyć? Morał jak morał, ale co z tego jak reszta badziewna. Nic więcej jak 1-/6 dać Ci nie mogę,
Komiks ma już 2 lata, ale jakoś go nie widziałem.
O fabule to nie ma co tu dużo dyskutować. Koleś se łazi w babskich ciuszkach (transwestyta?) i leje trola po jajach. Bes sęsu.
Ogólnie: ocen cząstkowych nie wystawiałem, bo po co?
Również nie widziałem tego komiksu. Dopiero teraz patrzę i... żałuję. Zero fabuły no i zero humoru. Ten MK (a niewiele takich było) mnie w ogóle nie rozbawił! Teksty też są przeciętne, powiedziałbym że najsłabsze jakie mogą być no ale komiks zrobiony od dość dawna... No to pomyślmy. Co by Ci tu... O, już wiem!
Komiks jest BARDZO, BARDZO SŁABY. Jeśli chodzi o teksty to bez większych błędów tu nie ma, ale są bez sensu i nie śmiesznie, chyba że ciebie one śmieszą i mają jakiś sens ukryty czy cuś. U mnie czegoś takiego nie ma.
Wykonanie jest paskudne, brzydkie screeny, ogólnie szajs.
Fabuła... ekhm... t-u j-e-j n-i-e-m-a.
Wsadzenie faceta w sukienkę i dorysowanie trollowi genitali nie pomoże zdobyć 10/10.
Czegoś, co by mnie rozbawiło nie znalazłem. Facet ubrany w sukienkę, imie Bogumił - dla mnie to żenada, nie komiks. Humor, można powiedzieć podwórkowy. Lepiej przestań myśleć o genitaliach, a zacznij robić KOMIKSY, jeżeli umiesz. 0/100
Szczerze? Widziałem gorsze komiksy XD
Pomysł ogólnie prezentuje się fatalnie, aczkolwiek stary dziad w sukience nie był najgorszy
Duuuże obrazki - to co lubię XD
No ale teksty bardzo słabe (i z błędami).