Miłego i krótkiego czytanka, bo zrobiłem ten komiks w 15 min., ale te 10 min. zleciało na robieniu zdjęć na Frapsie, bo postacie mi tylko uciekały i źle się ustawiały, bo w tej grze chyba ich nie można zatrzymać.
Wady:
Nierówne obrazki. 1/10
Brzydkie, czerwone tło.1/10
Zero humoru 0/10
Zalety:
Oryginalna fabuła. 10/10
No i, właściwie to tyle. 1+1+0+10=12:4=3
Dostaniesz 3/10
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Wiesz co, TO NIE JEST HUMORYSTYCZNY KOMIKS!!! A co do tła i nierównych obrazków, nie mogłem inaczej zrobić. Może jutro to poprawie, ale dzisiaj narazie nie.
To nie wiem co to jest. To nawet nie jest komiks przygodowy. To jest gów**!!! Zmieniam ocenę na 2/10
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
FABUŁA: Klockowi Yoda i Luke walczą o tysiąc. Jedyna nowość to "klockowi". 3/10.
WYKONANIE: Tu cię zjadę. Nierówne i brzydkie obrazki, brzydkie dymki, słabe ujęcia. 3/10.
TEKSTY: Buuu... nic fajnego. Rozwaliło mnie to: Yoda rozwala Luke'a na drobne kawałeczki i mówi "Wisisz mi tysiaka" . On go zabił... poza tym cały czas powtarzasz głupie słowo "tysiak". Tysiąc jest lepsze. Morał głupi. 1/10.
Ja pieg...żenada...Jedyne co mi się podoba to wykorzystanie gry Lego Star Wars, którą i tak wykorzystałeś nie umiejętnie. MK to jakaś kpina. "Yo Yoda założysz się o tysiaka!" No kuźwa...kreatywność powala. 1/10 nic więcej się nie należy, MK to po prostu porażka. A pomysł wykorzystania gry nie pomógł w osiągnięciu wyższej oceny.
Jest tutaj tylko jeden plus: komiks został wykonany w Lego SW. Ale cała reszta... Luke i Yoda zakładają się o "tysiaka" (co nie przeszkadza Yodzie zabić Luke'a). Do tego te idiotyczne teksty, nierówne, brzydkie obrazki oraz to wielkie ciemnoczerwone pole. 2/10, ale to 2 tylko za to, że było to robione w Lego SW.
Mini komiks jest do bani. Ani śmieszny, ani ciekawy. Teksty mnie powaliły... niestety, nie pozytywnie. Morał średniasty. Jedyną zaletą jest to że krótkie i szybko się zapomina. Za mini komiks przyznam ci 1+/10.
Takie sobie. Powiedzialbym nawet, ze slabe. Tak jak pisali koledzy, nie jest dobre. Nastepnym razem potrzasnij glowa, pomysl chwile i postaraj sie napisac naprawde dobry Mini - Komiks. Taka rada na przyszlosc .
Mam nadzieję, że nie wyszedłem z prawy pisania ocen. Ok, to zaczynamy. No dobra, jest spełniony warunek MK, jest krótki, ale na tym się kończy. Reszta to poprostu masakra, tragedia oraz dramat w jednym.
Fabuła / Humor: walka o pieniądzę nie jest jakaś rewelacyjna. Może liczyłeś na to że Luke będzie walczył z Yodą i to będzie śmieszne ? A może że odpadnie na koniec głowa ? Próbowałem szukać jakiegoś głębszego przesłania, ale ten głupi morał wszystko zasłaniał. (0/10).
Wykonanie: razi w oczy, jak włączenie światła o natężeniu 10000 lx w totalnej ciemności, i to nie jest przyjemne uczucie. Nierówne obrazki, słabe ujęcia. I to wielkie bordowe pole. Plus że zrobiłeś to w innej grze. (1/10).
Teksty: słabe, już 9-latek wymyśliłby lepsze. No i jeszcze zlewający się błękitny tekst narratora. (2/10).
Podsumowując: -1/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
To jest... eh, ostatnio zaczęły wychodzić nawet nawet komiksy, to znów w mini-komiksach totalne dna. I to jest dokładnie to samo. Nie mówię już o wykonaniu, dostaniesz jednak plusa za inną grę niż Gothic. Fabuła... a raczej humor... a raczej brak czegokolwiek zmusiły mnie do drastycznego obniżenia oceny. Ale rozwalenie klimatu SW czymś w stylu "załóżmy się o tysiaka" po prostu mnie dobiło. Jakby to chociaż było śmieszne...
+1/10, to chyba wiadome.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
To jest...... tragiczne.
Minusy:
-nie ma plusów XD .
-krótkie
-nie ma nawet odrobiny sensownej fabuły.
-nie ma nic śmiesznego.
-morał jeszcze mniej śmieszny niż komiks.
Nie chce mi się tracić więcej czasu na ocenianie tego 1-/10
Komiks nie za ciekawy, teksty bez sensu, wykonanie tragiczne, zero fabuły, jedyne to co ujdzie to walka, ale mogła by być z 6 x dłuższa...
Fabuła 0\10
Wykonanie: 0.5/10 Za walkę
Frajda z Czytania Komiksu: 0.2/10
Ogólna Ocena: 0.3\10
Uch... czy naprawdę nie da się wymyślić czegoś ciekawego? Klockowe ludziki biją się o "tysiaka"... a później rozwalił go na kawałki i zaczął gadać do niego, że mu kasę wisi, ogólnie wykonanie nisko zawieszone. Teksty też nie świecą. No cóż jedynym plusem jest wykorzystanie innej gry, chociaż próba, bo nie wyszło to zdumiewająco. Troszkę Ci ocenę naciągnę i dam -2/10.
Zlitujcie się ludzie i chociaż sami przeczytajcie co robicie. Ja swoje komiksy trzy razy czytam i analizuję zanim uznam że można to wrzucić na forum... A tu widzę nowicjusza, który sam się przyznaje że zrobienie komiksu zajęło mu 15 minut. CAŁEGO RAZEM Z CYKANIEM SCREENÓW! Miernych do tego. No ja was proszę, trochę samokrytyki. 1/10.
Co prawda wykorzystanie LSW to dość ciekawy pomysł, ale trzeba jeszcze troszkę cierpliwości do sklejenia i całego tego komiksowego wykonania. Wszyscy chyba już wymienili co było do powiedzenia, więc moja ocena to 1/10.
Słaaaabe. Screeny w Lego Star Wars co prawda są niezłe (nie wiem jak się je robi, więc za dużo tu nie powiem), ale cała reszta kuleje. Pomysł kompletnie nietrafiony. Yoda i Luke zakładają się o tysiaka. Bomba. No i Yoda nadal chce walczyć, choć wie, że Luke nie ma pieniędzy. Na dodatek rozwala go na drobne kawałeczki, dosłownie. Teksty też nie są wysokich lotów. Mogę wystawić 2+/10 za wykonanie w LSW.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
-Obrazki poukładane strasznie chaotycznie
-Ten morał.....niestrawny
-1000zł?
-To ciekawe, że Yoda zabił Luke'a
-Teksty
I tak lecąc mniejszymi lub większymi minusami uzbierałeś na ocenę 2/10
No... nie chciałbym się powtażać, panowie wszystko powiedzieli. Fabuła... Chaos... to takie jak ... jak bezkształtna masa... ciężko mi takie komiksy komentować... oby w przyszłości było lepiej !
Więc teraz ja zacznę ocenę. Jak dla mnie nie było nic śmiesznego. Zawsze gdy włączam jakiś mini-komiks to robię to z myślą, że się pośmieje albo chociaż uśmiechnę, a tu nic zero nawet najmniejszego uśmieszku. Ok kończę moje wypowiedzenie, gdyż już wszystkie błędy Ci napisano Moja ocena: 2/10 (na zachętę)