No więc tak: Komiks powinien być w pełni zrozumiały dla osób które przynajmniej czytały 1 i 2 część sagi "Dziedzictwo" pt. "Eragon" i "Najstarszy" gdyż są tam nawiązania do obu części. ?eby nie było: to trening Eragona w Ellesmerze, stolicy elfów. Oczywiście to ma być parodia jego treningu, który był dla niego bardzo ważny. To chyba tyle. Gdyby ktoś coś nie wiedział to pisać w komentach.
Mnie jakoś to bardzo nie rozśmieszyło, ale nawet sympatyczny ten komiks. Niektóre ujęcia słabe były bo nie wiedziałem co się dzieje. Ale na ogół nie jest tak źle na 6/10 zasługuje.
Ja nie leżałem ze śmiechu. Pewnie dlatego że nie czytałem Eragona. Ale wykonanie, teksty i pomysł w porządku. To z flipendo i exurą było nawet, nawet. 7/10
Hej ho, hej ho, by się oceniało!
Wykonanie: Czasem miam małe zastrzeżenia... Więc 9/10.
Humor: Mi się podobało z tibią i filipendem... Ale ogólnie pomysł niezły . 8+/10.
Teksty: Błeðów nie widziałem. 10/10.
Ogółem: MK bardzo mi się podobał, choć nawiązań do Eragona było dosyć mało (zrozumiałbym baez czytania książki). Dam ci jednak 9/10.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Mnie ten MK jakoś nie powalił. Takie sobie było to czarowanie. Ocena 4/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Czytałem i "Eragona" i "Najstarszego" więc zrozumiałem humor zawarty w komiksie,który mnie po prostu zniszczył. "Nie Eragonie za dużo Tibii" .Wykonanie jest dobre. Masz 9/10
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Buhehe, to jest z*******e Jako że kocham tę książkę masz dyszkę ! Oby tak dalej
Złamałeś 2.6 punkt regulaminu. Na razie ostrzeżenie słowne, następnym razem warn - Doriansen
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Hehe. Komiks jak go czytałem to muszę się przyznać, że się śmiałem. Wszystko mi się podobało i flipendo i kame hame ha po prostu wszystko. Daje 10/10 chociaż nie czytałem Eragona
Ja także nie czytalem eragona. Pozyczylem go nawet 2 razy troche poczytalem (z jakies 20 stron) i odddalem bo mi się nie chcialo. Flipendo z harrego pottera, kame hame ha z dragon balla i jeszcze ten czar z tibii. Po prostu genialne. WYBIERAM CIE PIKACHU z tego tekstu najwiecej leje . Transformacja. Genialne teksty. Zrob kolejne czesci parodii eragona. Uderz w te zbroje. Cos mi zaczyna switac. Kame hame ha. Z kazdego tekstu można się smiac caly dzien. No prawie kazdego. W gothicu 2 sa smoki to można zrobic idealna parodie eragona. Oceny nie zmieniam. Caly czas jest 10/10 i koniec kropka za superowy humorek.