Tak naprawde to wszystko dobrze, po za niebiskim tłem, za mocno żuca się w oczy, i pojawił się nie wielki uśmiech na mojej twarzy gdy to czytałem :thumright: 7/10
Nie wiem jak innych (bo nie czytałem komentarzy) ale dla mnie nie było tam prawie żadnego humoru, no może jedynie widać jakiś humor w "Masz Prostatę?". Wykonanie dobre, ale denerwował mnie ten nieieski kolor tła. Ale na ogł nie jest źle. 5/10
niezłe, całkiem śmieszne i sympatyczne ,,czy masz prostatę? TAK?,, XD tylko reklama trochę bez sęsu, ale co tam daję 0/10 tfu chciałem powiedzieć 9/10
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Może niektórym się podoba, ale mi nie. Nie uśmiechnąłem się ani razu. Humor denny. Niebieskie tło nie pasuje. Nie rób dymków za dużych na tekst. Zajmuje to zbędne miejsce. Ocena całkowita 2/10
Pomysł miałeś bardzo dobry ale pytania są po prostu głupie. Myślałem że będzie trochę humorystycznie, a tu takie oczywiste pytania No i standard: brak kropek więc tragicznie się czyta. No i popłynąłeś z tymi chmurkami, zwłaszcza w kwadracie 10. Jak dla mnie są trochę za duże jeśli piszesz tam tylko dwa wyrazy. No i to niebieskie tło i reklama, trochę nieudane
PS. Nie trawie tego numeru z prostatą Prostata to gruczoł, który ma każdy facet, a tobie zapewne chodziło o ROZROST prostaty Nie żebym się czepiał, tak tylko dla wiadomości piszę.
Za fajny pomysł daje 3/10
_________________ Najmniej lubiany użytkownik według: Papcio ChmieLL
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Jak to miało być śmieszne to ja jestem Hitlerem. Ale tak na poważnie to nie rozbawiłeś mnie tym zbytnio, a przecierz MK* mają być śmieszne, nieprawdaż? Podsumowując 3/10 to wszystko co możesz odemnie dostać.
Eeeee a więc....
Mam zasadę,że podnoszę oczko lub dwa stare komiksy. Pomysł no cóż mnie się kompletnie nie spodobał uśmiech ani razu się nie pojawił. A reklama Sprite na końcu...nawet nie będę komentował. A więc ocena zawyżona o oczko 4/10
Oceniałem już to. Przysięgam. Ale skoro nie
Komiks w sumie dość słaby. Nieśmieszny i kiepsko wykonany, chociaż nie jest to komiks pierwszej świeżości... 5/10.