Zwykła pantowa robota. Najśmieszniejsze było z zimowym logiem od początku wiosny , reszta taka sobie. Ale pomysł oryginalny. Ocena: 8/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
To akurat jest logo zimowe. Zima będzie jeszcze z miesiąc. No chyba że Dartam skombinuje logo na odwilż. Co do komiksu... To głupi on. To z logo było chyba najlepsze... 6/10.
Zwykła paintówka ale za to jaka... XD Dość śmiesznie ci to wyszło, pomysł dość oryginalny a zimowe logo było dobre choć już go na forum nie ma XD 8-/10
A najlepszy, to jestem we wprowadzeniu ja Ale wiesz co ? Wywal okularki, bo ja ich nie noszę, co więcej - nie lubię ich A tak poza tym, to śmieszne. 8/10
Boskie. Co prawda nierówne obrazki ale to nawet nie szczegół. Zrób więcej części, i umieszczaj w nich różnych ludzi. 9/10
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Średnie. Pomysł jest całkiem niezły, w ogóle mam wrażenie, że na GK wymyśla się jakieś nowe rzeczy (najpierw MK Arcysia, teraz to). Ale wykonanie mi się nie podoba. Pomijając już kanciastość i tragiczne rysunki (sam nie jestem mistrzem). Nic mnie tu nie rozbawiło. Ale za oryginalność wystawię 6/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Fajny pomysł. Wykonanie jest dobre. Piszesz, że o to ci chodziło więc OK. Humor niezły jak na kilka obrazków. "Bo masz a w nicku!" czy ten komiks "Baj JakiśNowy". Ogólnie jest dobrze. 8/10.
Hehe. Zwykle nie popieram ,,paintowych" robótek, ale tobie wyszła dosyć fajna . Wytłumacz mi tylko jedno: o co do jasnej cholery chodzi z tą wagą, na której jest Admin i zwykli userzy?? Ocena to 8/10.
O to, że jest pytanie "Czy nowi mają robić komiksy"? I po stronie gdzie jest dużo minusów ale waga jest wyżej to userzy, a tam gdzie jeden wielki plus to admin. Wniosek - jeden głos admina jest wart więcej niż głosy miliona userów
2 Odcinek równie zabawny co pierwszy. Dartam świetnie wyszedł, ale pamiętasz umowę? 9+/10.
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
Ty złodzieju Co to ku wa ma znaczyć?! Czemu ukradłeś moją "ku wę" z SB? Jest bardzo śmiesznie, a raczej bezsensownie śmiesznie. Co czepiać się ortów, czepmy się fabuły ( ). Jej tu nie ma, bezsens jakiś Obrazki są piekielnie nierówne oraz piekielnie kolorowe. Trza wystawić 8/10
PS. Chcę wystąpić
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Wielkie dzięki Xardas. Uśmiałem się. To twój najlepszy odcinek. 10/10!!!
Trzeci arkusz coraz lepszy. Humor GE-NIAL-NY. Uśmiałem się maksymalnie. Wykonanie bardzo dobre, a teksty zabawne. Ponieważ kończą mi się oceny zostanę przy 8+/10. No dobra 9-/10.
HAHA to jest takie głupie i bezsesnwone, że aż śmieszne . "Kochamy cię bo jesteśmy gejami". Boskie . Muszę cię jednak ostro skarić za wykonanie które jest fatalne... . Dobra żartuję, masz ode mnie 9/10 i czekam na kolejne części .
Offtop jest niezły Powaliło mnie to: szypko bo muszem konczyc pszygody rzula chomo - czy jakoś tak
Trzeci odcinek jest trochę chamski. Ale najśmieszniejszy "Wieczna rzeka sobie płynęła" "-Musi płynąć!" XD Ogólnie zabawne. Ale najlepsza jest seria z logiem GK No cóż, dostajesz 8/10 za całość.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Heh może i w paincie ale śmieszy
Wykonania nie ma co oceniać. Humor rozbawia, najlepsze to : O napisie"GothicKomiksy", wycieczka Dartama i Kraksa. Nie przeciągając masz 9/10
L0rd, Patrz z przed ilu jest ostatni arkusz Myślę że Xardass1 "na razie" zawiesił pracę i wątpię, czy mieli by tu występować wszyscy użytkownicy, bo trochę ich jest
Przy okazji ocenię, bo nie oceniałem
Humor, jedyny atut komiksu Taak zimowe logo najlepsze
Kraksa widać podjarany był swoim występem...
Ogólnie. Wykonanie jest na 1/10, nic więcej. Fabuła, no zerowa 0/10. Humor, to jedyny atut komiksu 9/10. Czyli podliczając oceny, wyjdzie jakieś 9/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"