Taka jest smutna prawda, GothicX-dla innych Gothicmultiplayer project. Nie doczekał się końca, tak... jaki jest tego powód? Zapytacie... Jeden z twórców Modifikacji, powiedział, że mu się nie chcę, bo jak mozna ująć wiadomość ''Niedlugo wyjdzie GothicX - prawdopodbnie na początku 2009''.. Nastepna wiadomość... GothicX has been Canceld, pytacie co się stało z naszym Zakonem, GothicKomiksy? Sami zobaczcie.
HAHAHA XD Nie no, rozwalił mnie tekst "Szybko, bo Jakubcio wylewa benzynę na Kmieci" XD Dawno sie tak przed kompem nie śmiałem wykonanie ok, chociaż pod koniec było już trochę nudne jak było pokazane, jak każdy przeżywa Ale daję 9/10, naprawdę fajny! XD
Mogłeś dorzucić tam jeszcze nasze wypowiedzi o tym kolesiu Czym on i jego rodzina są, itd. XD Ogólnie komiks wporzo, trochę się pouśmiechałem I sama prawda to na końcu Tylko jedno mi się nie spodobało, chodzi o wielkość obrazków, dla mnie za duże nie można objąć wzrokiem całego obrazka Ale to szczegół jedynie -8/10
Chyba za bardzo to przeżywasz. Rozumiem, że wszystko było prawie gotowe na naszym (a raczej waszym ) klanie, ale bez przesady, to tylko gra. Ale jako sam komiks ujdzie - wykonanie w porządku, teksty też (oprócz "rotflxdomgomfgnoooooo" XD). Nie oceniam.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Hłehłe, pomysł miałeś dobry, tylko wykonanie takie sobie, tylko biegali i robili z siebie głupów. No ale znalazło się pare fajnych tekstów ("Wylewa benzynę na kmieci!", "Mów że to wczesny żart na prima aprilis MÓW!" XD ) Szkoda tylko że waliłeś takie nieładne orty (dwa razy"któzi" zamiast "którzy" mnie powaliło), no ale czytało się miło, pośmiałem się, graficzka ładna, nawet bardzo. Troszkę bez sensu ale 8/10 mogę dać bo mi się spodobało
to wczesne Prima Aprilis to chyba z jednego z moich postów na Zakonie pamiętam jak coś podobnego tam napisałem
No nic... komiks bardzio fojovy, jest kilka błęd'uf' ale to nie pr0blem nic mnie niestety nie Powaliło (:() ale się troszq uśmiechnąłem 8/10
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
HAHAHAH XD 3 rzeczy były super. Jakubcio, twarz Parlana i Innos na końcu XD dawno się tak nie uśmiałem. Za cały humor daję Ci oczywisty 10/10 Za tak dobry i śmieszny komiks.
"Oj zamknij się..." XD
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Heh, nie myślałem, że ten (mini) komiks będzie miał tak wysokie noty, nie robiłem go z nie wiadomo z jakim oddaniem, ale dziękuje - wszytskim którzy skomentowali Nie wiem czemu, ale zawsze (jak na razie) robię mini komiksy w Gothicu II, a główne prace w Gothicu I, ciekawe.
Komiks jest świetny i jako fana MMO humor do mnie dociera .
Ale przecież Demo Gothic Multiplayer już jest . Polecam w tej sprawie zajrzec na Gothic Site. A za komiks masz 10/10.
_________________ Huraaaaa
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.
Hahaha...tak to szczera prawda XD. Ale z tym "gold plz" już trochę pojechałeś XD. Nic...ale śmiesznie wyszło . Mogłeś jeszcze zrobić początek forum...że najpierw taka cisza spokój, tam jakiegoś kmiecia chędożą, tu Zerox ziele pali, a dopiero później z tym "LoL" "WTF" itp. tak czy siak komiks przedstawia wydarzenia tragiczne (XD) w dość humorystycznej otoczce . 9/10.
No, muszę przyznać że to jest naprawdę dobre. Złaszcza niektóre teksty ("Jakubcio wylewa benzynę na kmieci"). Mogłeś też napisać nasze teksty na temat "twórców" GMP. Ale mam przy okazji pewnego "niusa". Tak jak napisał Grechol poszedłem na Gothic Site. No i w informacjach na pierwszej stronie była informacja o... Gothic 2 NK Multiplayer. Postanowiłem ściągnąć. Niestety nic na razie nie działa bo póki co G2MP działa tylko przez sieć LAN. Tak czy inaczej trzeba trzymać kciukui bo póki co to twórcy G2MP są naszą jedyną nadzieją . A wracając do komiksu to dam ci 8/10 .
A kurna a czemu mnie nie było Własciwie to sie dowiedziałem o tym kilka(albo dziesiąt ) dni po tym ale bulwersacja była. A komiks to taki dziwny. Ale kilka momentów było smiesznych jak np reakcja Wagnera. 7/10
za za zal ;/ kurde... amoglobybyc tak fajnie... odrazu bym moda sciagnol zrobilibysmy swoj klan i przejeli SO nikogo tam nie wpuszczajac nas klan bylby niezwyciezony ale... to co dora sie zaszybko konczy ;/ ale komiks fajny za MK 8/10 ;D (czemu 8/10? bo to brutalna wiadomosc .......XD
Wykonania nie oceniam choć podobały mi się dymki. A humor niszczy "Jakubcio wylewa benzyne na kmieci", "AAAA omg,wtf,lol goldz plz NIEEEE!!! Wagner padł!!!1111oneoneone." i Innos najlepsze. 9/10