Paskudne, tragiczne, żałośnie słabe, okropne, paskudne, tragiczne, żałośnie sła...aaa! Powtarzam się. Tu nawet nie trzeba się wysilać nad oceną.
Fabuła. Tu jest tragicznie itd. 1/10.
Wykonanie. Tragiczne, obleśne, 1/10.
Wrażenia ogólne. To jest jakiś żart?! 1/10.
Ocena to oczywiście 1/10. Ba! Spotęgujmy efekt! 1/100. Już Kraksa był lepszy. Ba! Przy tym dziele "komiks hek" to BESTSELLER! Ba! Strażnik bronas! Ba! Albo nie "Ba!" .
Co to właściwie jest? Pokemon kontra Krecik. Dość paskudna sklejka kolego. Fabuła, wykonanie i teksty... Teksty??? A faktycznie... Jakieś były. Wszystko do kitu i szamba. 1/10.
Szkoda, skończyły już się czasy dobrych MK. To co tu przestawiłeś, jest po prostu głupie. Może chciałeś przez to coś powiedzieć, ale i tak wszyscy stwierdzili że to żałosny komiks i ja się pod nimi podpisuje. Ocena: DN0/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Miałeś nawet dobry pomysł zjechałeś wykonanie oraz całą fabułę.
-3 obrazki? Nigdy czegoś takiego nie widziałem
-Wykonanie: Nie wypowiadam się
-Fabuła: Tak samo jak z wykonaniem
-Humor chciałeś nas rozśmieszyć tym MK? Nie wyszło ci
Ocena jak na mnie surowa 1,5/10 To 0,5 za twój pomysł.
Wykonanie leży, fabuły brak(co w mk błędem nie jest) , teksty ok... Wykonanie mnie zabiło, mogłeś chociaż to wyciąć....
Bleee... Ale przyznam że ten szpadel lekko mnie rozśmieszył 2/10
A niedlugo powstanie komiks pacman kontra xardas -_- albo mario kontra rageman -_-
Za zasmiecanie tego forum tym czyms powinienes miec bana
!Bana na wiecznosc!
A niedlugo powstanie komiks pacman kontra xardas -_- albo mario kontra rageman -_-
!Bana na wiecznosc!
Piszmy razem BANA MU!BANA MU!
mario kontra Megaman to nie jest zły pomysł!xD
a co komiksu...boje się!!straszne wstrętne ani trochę się nie uśmiałem
"WŁOŻĘ CI TEN SZPADEL W"nie napisze bo znam trochę kultury jak już to
mogłeś cenzurę zrobić coś takiego "%#$#%" albo chociaż "du&e"i chyba ani trochę
się nie postarałeś....
[ Dodano: 12-12-10, 22:00 ]
Vergilus napisał/a:
!Bana na wiecznosc!
Piszmy razem BANA MU!BANA MU!
mario kontra Megaman to nie jest zły pomysł!xD
a co komiksu...boje się!!straszne wstrętne ani trochę się nie uśmiałem
"WŁOŻĘ CI TEN SZPADEL W"nie napisze bo znam trochę kultury jak już to
mogłeś cenzurę zrobić coś takiego "%#$#%" albo chociaż "du&e"i chyba ani trochę
się nie postarałeś....